Epic Games Store-os felhasználói fiókokká alakítják a Dauntless fiókokat

Szerző: xoki | 2019. January 31. | hír | 2 hozzászólás

A Dauntless hamarosan megválik saját launcherétől, és minden játékos fiókját Epic felhasználói fiókká alakítják majd, jelentette be a Phoenix Labs, akik egy GYIK-ot is közzétettek a folyamat részleteiről.

Nemsokára konzolokra is megjelenik a játék, amely támogatni fogja a cross-play-t minden platform között, és a fejlesztők állítása szerint ez az egyik oka annak, hogy az Epic Games mellett döntöttek. Egyelőre még mindenki a Dauntless launcher segítségével játszhat a játékkal, de ez hamarosan megváltozik, ugyanis az elkövetkező hetekben elkezdődik majd a fiókok átkonvertálása, vagyis nemsokára kénytelen lesz mindenki az Epic Games kliensét használni. Egyelőre nem tudni pontosan mikor, de amint minden készen áll, a Phoenix Labs elindítja a folyamatot.

A Phoenix Labs azt javasolja, hogy már most készítsetek egy Epic Games fiókot, amelyet a játék oldalán tudtok majd hozzákapcsolni a jelenlegi Dauntless fiókotokhoz. Sajnos nem garantált, hogy megtarthatjátok a jelenlegi felhasználói neveteket, hiszen lehet valaki már lefoglalta azt az Epic Games oldalán.

Dauntless
Dauntless
Dauntless
Megjelenés: 2019. May 21. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: Phoenix Labs
Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
SuperPuma avatar
Ez az EPIC frankón egy fekete lyuk.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@SuperPuma: Pontosan erre gondoltam...
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció