Menu
Epic Games Store-os felhasználói fiókokká alakítják a Dauntless fiókokat
Szerző: xoki, 2019. január 31., hír

A Dauntless hamarosan megválik saját launcherétől, és minden játékos fiókját Epic felhasználói fiókká alakítják majd, jelentette be a Phoenix Labs, akik egy GYIK-ot is közzétettek a folyamat részleteiről.

Nemsokára konzolokra is megjelenik a játék, amely támogatni fogja a cross-play-t minden platform között, és a fejlesztők állítása szerint ez az egyik oka annak, hogy az Epic Games mellett döntöttek. Egyelőre még mindenki a Dauntless launcher segítségével játszhat a játékkal, de ez hamarosan megváltozik, ugyanis az elkövetkező hetekben elkezdődik majd a fiókok átkonvertálása, vagyis nemsokára kénytelen lesz mindenki az Epic Games kliensét használni. Egyelőre nem tudni pontosan mikor, de amint minden készen áll, a Phoenix Labs elindítja a folyamatot.

A Phoenix Labs azt javasolja, hogy már most készítsetek egy Epic Games fiókot, amelyet a játék oldalán tudtok majd hozzákapcsolni a jelenlegi Dauntless fiókotokhoz. Sajnos nem garantált, hogy megtarthatjátok a jelenlegi felhasználói neveteket, hiszen lehet valaki már lefoglalta azt az Epic Games oldalán.

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 2
HakuDragon avatar
3 hónapja | 2019. 02. 01. 00:10:33
#
Ez az EPIC frankón egy fekete lyuk.
no avatar
3 hónapja | 2019. 02. 01. 11:32:47
#
@HakuDragon: Pontosan erre gondoltam...


Lite versions: