Epic Games Store: jövő héten jönnek az achievementek

Szerző: xoki | 2021. October 06. | hír | 16 hozzászólás

Hamarosan befut az Epic Games Store egyik legjobban várt funkciója: a cég bejelentette az új achievement rendszerét, illetve annak gyors és könnyű aktiválásához szükséges fejlesztői eszközöket.

Az Epic Games bejelentette, hogy jövő héttől minden felhasználó elkezdhet XP-t gyűjteni a kiválasztott játékoknál megszerezhető Epic Achievementek megszerzésével. Ezeket négy kategóriába sorolták attól függően, hogy mennyi XP-t adnak:

• Bronze = 5-45 XP
• Silver = 50-95 XP
• Gold = 100-200 XP
• Platinum = 250 XP

Az elmúlt év során az Epic Games összefogott a különböző fejlesztőkkel az Epic Achievementek létrehozása céljából. Segítségüknek köszönhetően a funkció rajtjakor az alábbi játékoknál kezdődhet el az XP gyűjtése: Rocket League, Hades, Pillars of Eternity, Kena, Zombie Army 4, Alan Wake Remastered, stb. Jelenleg azon vannak, hogy még ebben az évben további játékoknál is jelen legyenek az Epic Achievementek. Mindez egyébként nem összekeverendő a fejlesztői achievementekkel, amelyeket teljes egészében a fejlesztők birtokolnak és irányítanak.

Hozzászólások: 16
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
sabotmuse avatar
"Collect 120 games without paying a single cent you filthy animal"
+1500xp
0
0
6
0
💬 1
tamas98765 avatar
@sabotmuse: Majdnem bepisiltem annyira kacagtam😂😂🤣
0
0
0
0
susguy avatar
Nagyon jó fejlesztés, le a kalappal. Igaz az első sorban online üzletként működő rendszerben (lassan) 3 év után sincs se kosár, se kategorizálás, se egyéb alap dolgok ami még a legkisebb online üzletben is megtalálhatóak, de legalább a prioritással nincs gond🤗

Még mindig blokkolják a fiókot ha túl sokat vásárol valaki, vagy legalább ennyit sikerült megoldaniuk azóta?
0
0
5
0
💬 3
tivike avatar
@susguy: És tényleg. :D
Dehát mit tehetünk, ha van ott exkluzív cím időnként...
0
0
0
0
P a i n avatar
@susguy: "Még mindig blokkolják a fiókot ha túl sokat vásárol valaki"

Ez tényleg igaz ? Ha igen, akkor miért baj, ha valaki sokat vásárol ?🤔
0
0
0
0
susguy avatar
@P a i n: Mivel kosár híján minden egyes játékot külön kell megvenni, az ötödik egyhuzamban történő vásárlás után jelzett a rendszer hogy ez gyanús, és blokkolta a fiókot. Az első nagy leárazásukon jó páran megszívták ezzel, nem hogy az új játékokhoz de az egész accounthoz nem fértek hozzá amíg nem oldották fel külön support kérelem után. Valószínűleg javították azóta, de, EGS, bármi megtörténhet.

[LINK]
0
0
0
0
19ati93 avatar
hány évbe is telt?😵
0
3
0
0
gigazte avatar
Ismét egy egyedi ötlet. 😅
2
0
0
0
💬 8
TRACERHD avatar
@gigazte: Hogy pusztulnának meg :)
0
1
0
1
enslaved avatar
@gigazte: Újabban mindenen csak morogsz🙂
0
0
0
4
gigazte avatar
@enslaved: Így nem nehéz, hogy pont a 3 kedvencemről született cikk: Ubisoft, Konami, Epic Games. Már csak egy EA cikket várok, és teljes lesz az öröm! 😀

Egyesével le is vezetem neked ahová negatívan szóltam hozzá a cikkhez:
1. Egy olyan Konamitól, aki Kojima elküldése óta nem tett le egy normális játékot az asztalra, attól én nem várok el semmit, főleg nem egy Silent Hillt. 😆
2. A Ubisoft nagy bejelentései mostanában: Bomberman klón a saját karaktereikkel, egy Tom Clancy néven futó hősjáték, és most ezt megfejelték egy Ghost Recon Battle Royale-al. Vicc az egész cég! 😆
3. Jó ideje már csűri csavarja ezt az Achievement rendszert az Epic, erre fogták magukat és az érdemi részét lemásolták a Microsofttól. Mindjárt dobok is egy hatást!

Valami esetleg kimaradt, ahol morogtam? Ezek is eléggé megalapozottak voltak szerintem! Vicc amerre halad az egész játékipar, és évről évre mélyebbnek érzem ezt a szakadékot a sok pénzéhes cég miatt akik elvből nem képesek érdemben újítani a játékaikon csak mert úgy is megveszik az emberek.
3
0
0
0
TRACERHD avatar
@gigazte: Morogjál csak. Megérdemlik. Mocskos ördög cég. Megölték az én Rocket League-em.
1
0
0
0
gigazte avatar
@TRACERHD: Én is leginkább a Rocket League miatt vagyok ideges rájuk.
0
0
0
0
enslaved avatar
@gigazte: Jól van na, van igazság azokban amiket írtál. Ellenben én régóta voltam így megelégedve a játékfelhozatallal, jelen pillanatban az Aragami 2 - től nem tudok esténként szabadulni, utána jöhet az első, aztán ott vár még a Kena Bridge, az Oddworld, a Psychonauts 2, a F.I.S.T. Forged, a Succubus, a Them of Us, most találtam rá erre a Song Of Horror nevezetű csodára, holnap itt a Far Cry 6............És akkor még nem írtam azokat amik kicsit régebbről időhiány miatt elmaradtak.🙂 Látom a Rocket League miatt bosszankodsz igazából. Az mondjuk engem sosem tudott érdekelni, persze nekem egy olyan játék sincs ami online multi és érdekelne (a Division 2 - őt leszámítva, de az meg kampány tulajdonképpen).
0
0
0
1
gigazte avatar
@enslaved:
Látom a Rocket League miatt bosszankodsz igazából.


Ez egy örök tüske marad számomra, mert a megjelenés napja óta játszom/játszottam a játékkal, és az Epic a Psyonix felvásárlása után nagyon sok bosszantó dolgot erőltetett rá a játék fejlesztőire. Így ki is fulladt sajnos a Rocket League.

Az indie piaccal nincs is probléma. Idén is úgy van, hogy a legjobb játékok onnan kerültek ki. Örüljünk neki, hogy ennyire lelkesek tudnak lenni a kisebb fejlesztők is, mert legalább van mivel játszani! 🙂
0
0
0
0
enslaved avatar
@gigazte: Ahogy mondod, azért van sok egész jó indie cím. Szerintem a srácaim már vagy fél-egy éve nem játszották a Rocket Leaguet, pedig nagyon sokat tolták. Szerintem azt sem tudják már mi történt ott (ahogy én se)🙂 Már hetek óta csak a PayDay 2 megy náluk, pár napja megvettem nekik az összes létező DLC - t, meguntam hogy hetente vegyek mindig egyet. Játszanak vele amíg bírják immáron (persze most szigorúan napi 1-2 órát).
1
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció