Epic Games Store-exkluzívként jön PC-re a Tetris Effect

Szerző: xoki | 2019. July 16. | hír | 11 hozzászólás

A Tetris Effect 2018-ban jelent meg kizárólag PlayStation 4-re, és PlayStation VR támogatást is kapott. Ez az exkluzivitás viszont hamarosan véget ér, ugyanis július 23-án a játék PC-re is megjelenik.

A Tetris Effect PC-s verziója az Epic Games áruházából lesz beszerezhető, és szintén opcionális VR támogatással (Oculus Rift és HTC Vive) érkezik majd. A PC-s verzió lesz az „ultimate edition”, ugyanis korlátlan FPS-sel, 4K felbontással és az ultraszéles monitorok támogatásával érkezik majd, ráadásul PC specifikus grafikai beállításokat is kapni fog.

A Tetris Effect PC-s verzióját 40 eurós áron lehet majd megvásárolni, amelyet az előrendelői időszak, valamint a megjelenést követő két hét során 20%-os kedvezmény mellett szerezhettek be.

Tetris Effect
Tetris Effect
Tetris Effect
Megjelenés: 2019. July 23. (PC)
Műfaj: Puzzle
Fejlesztő: Monstars, Resonair
Hozzászólások: 11
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
erzsef avatar
~ 13 000 Ft, most ez tényleg? Megvan még a kis sárga gombos gameboy-om (vagy mi volt az), teljesen jól is működik és inkább játszom azon a tetrist, vagy telóra letöltök, annyi ingyenes van... Mitől másabb ez lényegét tekintve? 😃
0
0
0
0
santakigyo avatar
4K felbontású tetris...
Ki gondolta volna anno a 90-s években mikor egy kis szaros nyomkodós vacakon játszottunk a tetrissel, hogy ide is eljut.
0
0
0
0
💬 7
susguy avatar
@santakigyo: Én jobban meglepődtem azon hogy nem f2p. Az hogy emellett még 40€-t kérnek érte csak hab a tortán.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@susguy: Meg fizetős ládanyitogatós lehetőséget is hiányolom. Egyből ráugrana pár hülye mert hát lehet a játékon belül vásárolni 😂
0
0
0
0
no avatar
@santakigyo: Ne adj a készítőknek ötleteket. Még a végén bekerül hogy:

"1€ az éppen hiányzó darab és csak 4 másodperced van hogy megvásárold"

vagy hogy Season Pass tulajoknak újabb, eddig soha nem látott darabok esnek majd.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Palanova: Nem is hülyeség. Aki ismeri a jatekot tudja, hogy néha egyetlen ábra kell és lehullik a fele építmény, de az az ábra sose akar jönni. Na itt egyedi ábrákat lehetne venni, de persze a játék is kényszerítene hisz mindig gyakran hozna nehéz helyzetbe ezzel is a vásárlásra ösztönözve.Nem kötelező, csak ajánlott ha haladni akarsz.
Jaj úgy vinnék mint a cukrot.
0
0
0
0
no avatar
@santakigyo: Szabadalmaztasd gyorsan, mielőtt az activision-ea-wargaming lecsap rá és sajátjaként beveti mint az olyan remekül most is szereplő matchmakingjük is bizonyítja a nagyszerűségüket.
0
0
0
0
enslaved avatar
@santakigyo: Nem is rossz ötlet...........😆
0
0
0
0
gigazte avatar
Na már a Tetris is kell nekik... 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció