Elrajtolt a Uplay+, több mint 100 játékot próbálhattok ki ingyen

Szerző: xoki | 2019. September 03. | hír | 36 hozzászólás

A Uplay+ nem más, mint a Ubisoft előfizetéses szolgáltatása, amely a mai naptól világszerte elérhetővé vált. Az előfizetők több mint 100 jobbnál jobb játékhoz férhetnek hozzá, és néhány kivitelével minden címet DLC-kel és a Season Pass tartalmakkal együtt játszhatjuk mindaddig, amíg előfizetők vagyunk. Az előfizetők ezenkívül néhány teljesen új játékhoz is hozzáférést kapnak majd, ilyen például a Ghost Recon Breakpoint és a Watch Dogs Legion.

A szolgáltatás ára havi 15 dollár, viszont szeptember folyamán mindenki ingyenesen igénybe veheti, és ha elég szabadidővel rendelkeztek, akkor valószínűleg minden általatok kedvelt címre jut majd egy kis idő. Sajnos - ahogy az várható volt - elég döcögősre sikeredett a rajt, hiszen több probléma is felbukkant a szolgáltatás indulása óta. Egyáltalán nem meglepő, hogy lerohamozták a szervereket, így sokak számára nem elérhető a szolgáltatás, és a 404-es hibaoldal fogadja őket. Mások pedig arra panaszkodnak, hogy az első hónap összegét is levonták, miközben annak ingyenesnek kellene lennie. Azért nincs akkora gond, hiszen ez a jelenség mindössze a felhasználó kártyájának érvényességét ellenőrzi egy kis összeg ráfordításával.

Mielőtt ti is megpróbálkoznátok az ingyenes próbalehetőség igénybevételével, nem árt leszögezni néhány fontos dolgot:

• A szolgáltatás szeptember 3-30 között teljesen ingyenes, amelynek köszönhetően 100+ játékkal van lehetőségetek játszani.

• Valós kártyaadatokat is meg kell adnotok (ha eddig nem adtátok hozzá a Uplay-hez), másképpen az ingyenes hónapra sem lesztek jogosultak.

• A szolgáltatásért havonta 15 dollárt kérnek, és ha legkésőbb szeptember 30-án nem mondjátok le, akkor a következő hónap összege automatikusan levonásra kerül.

• Valószínűleg sokan nem tudjátok majd aktiválni az első napon, ugyanis a szervereket leterhelték. Tehát ha nem történik semmi, miután rákattintotok a Uplay+ promócióra az oldalon vagy a kliensen belül, akkor valamennyivel később, vagy másnap lesz érdemes újra próbálkoznotok.

Hozzászólások: 34
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kmetovics avatar
Hali. Ide írok topic hiányában. Az a problémám, h hiába pipálom ki, h jegyezze meg a nevem, meg a jelszavam, nem teszi. Minden egyes belépéskor be kell írni. Újra még telepítettem, bár lehet az segítene.
0
0
0
0
no avatar
Pontosan hol kell ezt az oldalon belül megszüntetni/lemondani? Előre is köszi a segítséget!
0
0
0
0
fefe1990 avatar
Sziasztok

A régiós próblémára van már valami megoldás? Már idegesit hogy nem engedi aktiválni!!
0
0
0
0
Ayistion avatar
Azzal hogy konzolokra nem debütált ez az előfizetés, szerintem rohadt nagy haszontól esnek el. 😃 Ott még lenne is rá igény szerintem, mert a konzol játékok még mindig drágábbak mint a PC-sek, és nem mindenki engedhet meg xx ezer forintokat magának. Bár mondjuk tuti van még olyan ember akinek így sem érné meg hosszú távra mert csak 1-2 cím érdekli a kínálatból, és inkább külön megveszi őket mondjuk akciósan. Far Cry szériát és a Divisionokat én is megvettem, más ubis játék meg nem hoz lázba sajna :c
0
0
0
0
botmunpls avatar
Kár hogy az összes játék megvan uplay-en/steam-en ami érdekel és most nem tudok ingyen kockulni😞
0
0
0
0
💬 2
enslaved avatar
@botmunpls: Ezzel én is így vagyok, az új Ghost Recon meg úgyis vásárlós lesz a jövő hónapban, ahhoz nem elég 2 hónap se a végigjátszáshoz.
0
0
0
0
botmunpls avatar
@enslaved: Igazából nem tudnám kihasználni, egy évre 180 dollár? Megvettem az összes játékot, amivel játszani akarok, deluxe vagy ultimate edition-ben, és alig ment a végösszeg 100-150 dollár közé, de ahogy az időm engedi több mint egy évig tartana kitolni ezeket (van 5 amit ki se próbáltam).
Szerintem nem annyira jó bolt ez az előfizu, csak a tényleges übergamereknek.
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 3
Puffin avatar
Azért kell a kártya mivel határozatlan időre van az előfizetés. Csak az első hónapért nem von le semmit. Ha nem akarsz fizetni akkor szeptember végén lemondod és kész.
0
0
0
0
susguy avatar
Egy több mint 3 billió dollárt érő cég, valószínűleg nem a magyar minimálbér maradékára pályáznak.
0
0
0
0
woodbear avatar
@susguy: Ők nem, csak a hekkerek akik feltörik 😃
Amúgy nekem is meg van adva egy rakás helyen a kártyám.
0
0
0
0
TRACERHD avatar
Hát ez ***a, MO-n ez nem támogatott? Mert fizetés után sose sikerül, mindig magyar oldalra akar navigálni. Na de ha ott fizetek akkor beb*sz az amerikaira. Mi az Isten?
0
0
0
0
💬 1
DoubleDownZ avatar
@TRACERHD: Na ez az! utána meg a pénzt leveszi a kártyádról de szart se kapsz ebből a Uplay+-ból.
0
0
0
0
Hawk-Eye avatar
Beírom a jóváhagyó kódot és ezzel fogad:
404 - Page not found

Oops! This page doesn't exist!
0
0
0
0
💬 7
Rocky12 avatar
@Hawk-Eye: A cikkben az áll hogy nagyon leterheltek a szerverek a nagy forgalom miatt ezért várj egy kicsit vagy próbáld meg holnap.
0
0
0
0
no avatar
@Rocky12: Ubi és a minőségi szerverek 😂
0
0
0
0
Rocky12 avatar
@LordSzalko: Ez is igaz 😜
0
0
0
0
no avatar
@LordSzalko: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
@Criffer: Steam szerverei pont, hogy a legjobbak ilyen téren 😶

https://i.pinimg.com/originals/ca/7f/8f/ca7f8f74a2a1cbe0d0d7155ba96979f2.jpg
0
0
0
0
no avatar
@LordSzalko: Ráadásul én sok panaszt hallok steam szervereire, nem csak én vagyok érintett benne. Normális netem van 300mbps és 30-50mb/s el tölt. Tehát erre mi a magyarázatod hogy uplay meg origin normálisan szedi de a steamen meg dobálja a kapcsolatot sőt néha alacsonyabb sebességgel jön?
0
0
0
0
no avatar
@Criffer: Az említett klienseket összesen nem használják millió számban egyidejűleg, addig a Steam elvan a maga napi 10-20 millió egyidejű felhasználójával, a keddenkénti 5-10perces maintenance meg elhanyagolható mert egyébként nem vág le róla.

Az ilyen képek pedig nem véletlenül készültek tonna számban. Magyarázatnak meg ott van a Reddit.

Spoiler!
De még én érzem gáznak, hogy köztudottan gyenge szerverekről híres cégek platformjairól valaki azt állítja, hogy rendesen működnek mikor a random gyenge ping és konstans gyenge matchmaking jelen van és még azoknak sem tetszik akik 0-24 használják, legalábbis próbálják. no comment 😂
0
0
0
0
andorko avatar
@Hawk-Eye: Nekem is 404-et ír de majd holnap hátha már jó lesz
0
0
0
0
woodbear avatar
Annyiból azért ez tök jó, hogy mindegyik játéknak a legfullosabb kiadása van a Uplay plusban.
0
0
0
0
💬 4
Unstoppable avatar
@woodbear: Ezen én is meglepődtem, így igazából már-már nevetséges az a 15 euro 😃 Azért Ubisoftot lehet szidni de amik most elérhetőek a Uplay+-ban azok igencsak teljes értékű és (mára már legalább is) quality játékok szóval aki pl most kezd bele a gamerkedésbe és akár a régebbi AC-k Far Cry-k Watch dogs-ok stb kimaradt ez egy sokkal jobb alternativa mint az "enkór bót" és igazán nem panaszkodhatnak, mert aki szerint kb 4500ft sok 100+ játékért az vegye be a pék...lapát 😊
0
0
0
0
woodbear avatar
@Unstoppable: Így van, aki ennyi pénzt is sajnál erre a 112 játékra az menjen a picsbe 😃 Ebben a felsorolásban aztán tényleg akad mindenki számára valami. A körökre osztott stratégiától kezdve az rpg-n keresztül a 2D platformer és az open world tps-ig (teljesség igénye nélkül) minden stílusban.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@woodbear: Én sajnálok rá ennyi pénzt mivel kb 3 olyan játék van ami érdekel is ezekből, azokat inkább megveszem külön külön 😀
0
0
0
0
woodbear avatar
@Warlordcommander: Az megint más téma. De van akit mondjuk érdekel ebből 10-15 cím és inkább lewarezolja 😀 azokra értettem. Egyébként én is úgy vagyok vele, mint te. Kevés cím érdekel ezekből. Pl. Pár napja vettem meg a Trials Fusiont 12€-ért uplayen mert az összes részét végig toltam és ennyiert ez is remek vásárlás volt szerintem.
0
0
0
0
Andris18 avatar
WD legion márciusban... ezért utálom hogy ennyire előre bejelentik a játékokat. Ez max azoknak jó aki annyira fanatikus, hogy előre kivesz rá pár nap szabit 😂
0
0
0
0
DoubleDownZ avatar
Nekem levont 331 Ft-ot, de sehol a Uplay+.
0
0
0
0
💬 2
Puffin avatar
@DoubleDownZ: Ha paypal-t adtál meg akkor levon 1 eurót. Szerintem várj egy kicsit.
0
0
0
0
DoubleDownZ avatar
@Puffin: Nem paypal volt.
0
0
0
0
enslaved avatar
Nem rossz ez ha valaki nem akarja megvenni a játékokat teljes áron, hiszen a legtöbb játék simán végig vihető 10-12 óra alatt, egy hónap alatt meg sziesztázva is. A legjobb most a nem rossz, de nem is annyira kiemelkedő sorozat újabb része, a Gears 5 játék, 3 hónap most 1390 ft a Game Pass keretében, egy ilyen játéknál ez több mint elég, emlékszem a 4. részét amikor megvettem kb. 3 éjszaka elintéztem.
0
0
0
0
19ati93 avatar
Origin alapon 😃 Annyival jobbnak tűnik hogy úgy néz ki ha előfizető vagy akkor az új releasek játszhatóak lesznek egyből, míg originnál csak a maxos előfizetéssel tehető ez meg, mondjuk az is 15€,de a basicos havi előfizu 4-5 € ott és jó dealnek mondhatni. Idővel meg abba is kerülnek be ilyen olyan újabb játékok. Itt is lehetne majd valami hasonló, alacsonyabb verziójú előfizetés.
0
0
0
0
Rocky12 avatar
Kezdetnek nem rossz, lehet ez a jövő vár mindenkire, persze ehhez még idő és sok-sok fejlesztés kell.
0
0
0
0
💬 2
SuperPuma avatar
@Rocky12: Hol van már az a korszak, mikor a dobozos játék manuáljából kellett szimbólumokat megkeresni, amit a "védelem" kért és beírni az oldalszámokat 😜
0
0
0
0
Rocky12 avatar
@SuperPuma: Hát igen, változnak az idők. 😞
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció