Elrajtolt a Fallout 76 Wastelanders frissítésének tesztelése

Szerző: xoki | 2020. January 17. | hír | 8 hozzászólás

A Fallout 76 Wastelanders frissítése eredetileg 2019-ben jelent volna meg, de végül 2020-ra halasztották. Úgy tűnik, most már többet nem késik, és hamarosan elérhetővé válik a játék egyik legfontosabb frissítése.

A Fallout 76 Wastelanders tartalmazza majd a várva várt NPC-ket, új sztoriküldetéseket és párbeszédeket, amelyeknek köszönhetően akár a Fallout 3 és Fallout 4 rajongóit is átcsábíthatják. A rengeteg probléma ellenére a Bethesda nem mondott le a játék támogatásáról, szóval az extra idő alatt folyamatosan az új tartalmakon dolgoztak, és most elkezdtek tesztelőket invitálni a játék privát teszt szerverére.

Sajnos ezeknek a játékosoknak semmilyen információt sem szabad megosztaniuk, és a streamelés súlyos jogi következményekkel járhat. Ez azt jelenti, hogy egy ideig még biztosan nem láthatjuk az új tartalmakat. Nincs kizárva, hogy hamarosan további játékosok is lehetőséget kapnak az újdonságok kipróbálására, illetve akár egy nyílt tesztre is sor kerülhet.

Fallout 76
Fallout 76
Fallout 76
Megjelenés: 2018. November 14. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Bethesda Game Studios
Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kimi100 avatar
Nem értem, miért erőltetik még mindig ezt a valamit.. értem, hogy a negatív reklám is reklám... na meg a másik, hogy ki az a szerencsétlen bal***, mazoista ember aki még ezzel akar játszani?
0
0
0
0
wiza avatar
Felnéztem gondoltam hátha nem csalódtam a bethesda nagy munkája annyi ,minden amit pénzé lehet tenni az bekerült a játékba. Megvárom még ezt Fallout 76 Wastelanders hátha ,ha ez is gagyi lesz kuka.
0
0
0
0
no avatar
Én nagyon csípem a fallout univerzumot ,és így már szerintem ezzel is teszek majd egy próbát.Az összes részével játszottam már eddig csak ezzel nem gondolom érthető okokból de ha rendesen kikupalják akkor ez is lehetne egy jó játék.
0
0
0
0
yericho500 avatar
tavaly feltettem hátha valami változott...
gyorsan kloffoltam is le a winyorol 😆 na majd ezzel a frissítéssel jobb lessz talán... 😊
0
0
0
0
wiza avatar
Úgy adják elő mintha a kutyát is érdekelné ha bármilyen infó kijön kiadás előtt...mint ha valami nagy várakozás övezné a játékot.
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
Én hallottam legendát arról hogy létezik olyan ember aki játszik Fallout 76 al 😆
0
0
0
0
💬 1
NE0NFACE avatar
@YoRHa 2B: Kb. olyan lehet, mint a Yeti. Nem bizonyított. 😆
0
0
0
0
gigazte avatar
Létező, vagy kitalált személyekről van szó? 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció