Elmarad az idei E3

Szerző: xoki | 2020. March 11. | hír | 63 hozzászólás

A GDC, illetve más hasonló kaliberű események szervezői gyorsan beadták a derekukat, és a koronavírus jelentette kockázatok miatt inkább rendezvényeik elhalasztása vagy törlése mellett döntöttek.

Eddig úgy tűnt, Észak-Amerika legnagyobb gamer eseményére, az E3-ra ez nem lesz kihatással, de sajnos a minap az ESA hivatalosan is bejelentette, hogy elmarad az idei rendezvény. Az E3 helyszíne Los Angeles, ahol nemrégiben szükségállapotot hirdettek, ezért nem meglepő, hogy ilyen döntés született. A szervezők csalódottak, hogy nem tudják megtartani ezt az eseményt a rajongók és támogatók részére, de tudják, hogy a rendelkezésükre álló információk alapján mindenképpen ez volt a helyes döntés.

Az ESA és több nagyobb kiadó jelenleg egy alternatív megoldással próbál előrukkolni, és úgy tűnik, a legtöbb potenciális résztvevő saját livestreamje során fogja felfedni az E3-ra tervezett bejelentéseit.

Hozzászólások: 61
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Mesterlovesz avatar
Észak-Koreában kerül megrendezésre. Biztos forrásból tudom.
[LINK]
0
0
0
0
💬 1
DppZenron avatar
@Mesterlovesz: Ez kész 😆 Köszi a linket! Feldobta a napomat.😆😃
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
Chuck Norris ott lesz! 😂
0
0
0
0
Maros avatar
Ez szomorú! Lassan becsuknak az üzletek is?! A temetéseken már nem szabad a halottasházban kiravatalozni! (Ezt nem poénnak szántam!) Fogadni mernék, hogy ezt a vírust szándékosan hozták létre és szádékosan terjesztették el! (Meg kell ritkítani az emberiséget, túl sokan vagyunk már.)
0
0
0
0
💬 24
szilvassy93 avatar
@Maros: pontosan ! a rohadt zsidó szabadköművesek műve,az új világrend elkezdődött ,de remélem a GTA 6-al még fogok tudni juátszani 😃
0
0
0
0
Larten avatar
@Maros: Már látom magam előtt, hogy a komment megírása előtt átnéztél néhány konteós oldalt csak azért, hogy előre felhergelt állapotban írd meg ezt a baromságot.

Ui:
A spanyol nátháról előbb elhinném, hogy direkt kreálmány, mint erről a kórról.
0
0
0
0
zoligaby avatar
@Larten: Teljesen igazad van. Felesleges összeesküvés-elméleteket gyártani, így is sok embernél hatalmas a pánik. Sokan mondják, hogy az influenzában többen halnak meg, ez igaz, de az ellen van védőoltás. Az más kérdés, hogy hasznos-e vagy nem, de az embert meg nyugtatja hogy van. Nem kellene ezt kohasználnia senkinek sem ilyen elméletekkel....
0
0
0
0
Maros avatar
@Larten: Miért lenne baromság? Nincs bizonyíték semmiről sem! Te sem tudhatod, hogy mi az igazság.
0
0
0
0
Larten avatar
@Maros: Hát ha én kiakarnám irtani a lakosság nagyját, először a veszettség vírusának mutációját dolgoznám ki úgy, hogy könnyen terjedhessen, mondjuk a levegő útján. Na az beb.szna. Nekem az a bizonyíték.
0
0
0
0
Maros avatar
@Larten: Egy kicsit azért érdekes, hogy Kínában voltak az első fertőzöttek.
0
0
0
0
susguy avatar
@Maros: Tekintve Kína jelenlegi állapotát, egyáltalán nem meglepő ott voltak az első fertőzöttek.
0
0
0
0
Maros avatar
@susguy: Ezt pont úgy értettem ahogyan te. Ott a legnagyobb a népsűrűség, ezért elég könnyen terjed.
0
0
0
0
Larten avatar
@Maros: Kina lakosságának és területének a nagy része a mai napig Mordor. Nem kell itt gyíkembereket vizionálni, elég összeadni a terjeszkedést és a hülyeséget, és máris kész a vírus kombó.
0
0
0
0
Ayistion avatar
@Maros: Legközelebb olvass utána a dolgoknak, mielött meggondolatlanul hülyeségeket írkálsz... nem direkt kreált vírus, nem kell aggódnod ilyen miatt. Aztán ha sikerült elolvasnod valami hiteles dolgot is, majd akkor jelezd. 😆 😂
0
0
0
0
Maros avatar
@Ayistion: Ma már nem lehet tudni, hogy mi a hiteles. Nem kell mident elhinni amit a TV-ben mondanak, vagy amiket az interneten írkálnak! Ez a vírus létezett már, csak inkább állatoknál volt jelen. Érdekes dolog, hogy csak most ment át emberekre és ilyen gyorsan terjedni kezdett, és éppen Kínából! Eddig még nem sokat lehetett hallani erről a vírusról.
0
0
0
0
Ayistion avatar
@Maros: Nem kellett volna denevért enni. Ennyi. 😃
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@Ayistion: Egyébként meg sajnálatos nagyon, hogy elmarad.

Spoiler!
Én a családtagomnak hiszek, aki Franciaországban él. Az az infói többet érnek nekem, mint a mesterségesen gerjesztett rémhírek, amiből azért akad egy kevés...
0
0
0
0
gigazte avatar
@Maros: 3%-os a halálozási arány... Fogj kezet azzal a sok nyugdíjassal, akik szerint ez a világvégét jelenti! 😆 Utána mondjuk jól moss kezet fertőtlenítővel... 😜
0
0
0
0
Maros avatar
@gigazte: Azt nem mondtam, hogy ez a világvégét jelentené, attól azért ez messze áll!
0
0
0
0
gigazte avatar
@Maros:
Fogadni mernék, hogy ezt a vírust szándékosan hozták létre és szádékosan terjesztették el!

Meg kell ritkítani az emberiséget, túl sokan vagyunk már.


Akkor is jól túltoltad az biztos... 😂 Ilyen halálozási ráta mellett ez egyáltalán nem lehet emberritkítás!
0
0
0
0
Maros avatar
@gigazte: Ez csak egy elmélet volt. Számtalan más opció is létezik. Nem pánikot akartam ezzel kelteni. 😎
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@Maros: Hidd el, nem keltettél pánikot.
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
@SuperPuma: Én majd' behugyoztam!
0
0
0
0
Maros avatar
@kolbaszkarika: Nálunk 2 hétre bezárnak az edzőtermek is. Még edzeni sem lehet! Ez főleg azoknak rossz, akiknek szenvedélye a mozgás. (Nem mintha munkában nem mozognék, de az nem az igazi.) A gépem is szervizben! LOL 😂 Addig is mehet a Street workout, mert karanténban azért nem vagyok! 😃😆😂😂😂😂😂😂😎
0
0
0
0
Maros avatar
@SuperPuma: Akkor jó! 😉
0
0
0
0
Kelori avatar
@Maros: Jaja szeríntem. Is, amugy tutti info fix tipp hógy a zsidó gyíkkemberek votlak akik amugy romanok, szoval feketek is hahah, ki akarjak irtani a nepesseget foleg itten fent eszakabbra, mer erted direkt ug y csinaltak hogy hidegben jobban menjen, melegbe meg nem x dd de velem nem baznak ki mert a főld amugy is lapos hogy úgy mongyam szoval elobb ugrok le a szelerol minthogy ezek itt erted kiirtcsanak engemet hogy ugy mondjam erted ikszdédé durva amugy tenleg hogy igy probalnak minket kiirtani erted mer mar probaltak a chem tréllel is de azzal nem ment szoal most bevetettek inkabb ezt, durva szerintem ez mar
0
0
0
0
Maros avatar
@Kelori: Ez így van! 😆😂😂😂😂
0
0
0
0
xCube avatar
98 óta figyelem az E3 -at. Eddig sosem maradt el, legfeljebb egyes kiadók mondták le a jelenlétet. Aki nem értené a dolgot, a miért az időleges izoláció és a nagymértékű egyidejű terjedés ellehetetlenítése. Teljesen egyértelmű, hogy a korona vírus az emberiség legalább 70 - 80 százalékát meg fogja fertőzni. A lényeg az, hogy ne mindenki egyszerre betegedjen le.
0
0
0
0
Bukta avatar
Amúgy nem tudom mennyire tartozik ide, de a mozikat is bezárják, vagy a mozik csökkentik a nézők számát 100 alá.
0
0
0
0
💬 21
enslaved avatar
@Bukta: Sajnos most ezt kell tennie a kormánynak, mint szakmabeli megerősíthetem:
[LINK]
0
0
0
0
Bukta avatar
@enslaved: Azért remélem nyárra okés lesz minden. Veszprémi utcazene, művészetek völgye és más fesztiválok elmaradnának kemény lenne. Főleg ha még a balatoni büfék se nyithatnának ki, akkor elég nagy káosz lesz szerintem.
Csak az baj, ha így folytatódik simán megtörténhet.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@Bukta: Nem lesz rá vakcina a jövő évig az szinte 100%, így a visszatartása is eltart hosszabb ideig majd sajnos.. Erre az évre én nem igazán terveznék senki helyében semmit.. Max. lakatlan helyek látogatását..
0
0
0
0
enslaved avatar
@Bukta: Ne reménykedj, és ne ez legyen a legnagyobb problémád, ilyesmik nélkül meg lehet lenni ha muszáj. Sokkal nagyobb baj lenne az, ha most nem vezetnék be ezeket az intézkedéseket, és jövőre már esélyed sem lenne elmenni semmilyen rendezvényre, ha érted mire gondolok. Az idén még egyelőre javarészt állatkísérletek történnek, és ha ott rendben lesz minden, akkor jöhet az embereken, és ha az is oké, még kell az engedélyeztetés. Jövő év előtt ne is reménykedj ebben, még így is hatalmas ez a fejlődés, hiszen régen akár 10 év is eltelt egy-egy vakcina engedélyeztetésénél.
0
0
0
0
Bukta avatar
@enslaved: Nem azért írtam, mert nem tudok meglenni nélkülük, hanem tervezhetőség miatt nagyjából.
Ha elmaradnak, persze unalmasabb nyár lesz, de letudom kötni magam munkával és játékokkal. Meg persze legalább jogsira fog elmenni a pénz.

Viszont így már tisztább a dolog. Köszi az infót.
Meg persze a kisebb kocsmák nem zárnak be.
0
0
0
0
cabus26 avatar
@Bukta: Ne is reménykedj benne!
A legjobb tanács,hogy mindenki maradjon nyugton a se'ggén,mert a hülye emberek miatt,no meg a higiénia be nem tartása miatt is szabadult el ez a járvány.
0
0
0
0
enslaved avatar
@cabus26: A denevérek terjesztették el ezt is, mint a legtöbb eddigi betegséget. Kínában lényegében már véget ért, Európa is megúszhatja súlyosabb baj nélkül, amennyiben betartják a szabályokat. A magam részéről kicsit túlzónak érzem ezt egyébként jelen pillanatban még világjárványnak nevezni (szerintem érted miért).
0
0
0
0
zoligaby avatar
@enslaved: Pontosan így van, kézfertőtlenítés, ez amit elsősorban tenni kell egy átlag embernek, szappan vagy alkoholtartalmú fertőtlenítő, mivel ez kikezdi a zsíros burkot a kórokozó körül, igy elpusztul 😉. Multkor halottam, hogy valami iráni vadkecske alkoholmérgezésben meghalt, mert azt mondták az alkohol megöli a vírust. Nem az a baj, hogy kicsi a kerítés Isten állatkertjében, hanem hogy kevés az amper a villanypásztorban 😆😆😆
0
0
0
0
enslaved avatar
@zoligaby: Amennyiben az alkohol belső használat mellett vírusölő lenne, Magyarország jelentős része fellélegezhetne😀
0
0
0
0
cabus26 avatar
@enslaved: Mert a hülye kínaiak azt is megzabálják,persze...
Európában még csak most kezd kibontakozni,pl francia,spanyol,németeknél.
Lehet nem lesz akkora nagy baj,mint az olaszoknál,de benne lehet,hogy igen.
A mai eset is azt igazolja,amit mondtam,hogy mi a tökért megy ki az a csávó Izraelbe?
Komolyan,ennyire hülye sok ember?
Lesz itt is olyan terjedés,hogy csak kapkodni fogunk...
0
0
0
0
enslaved avatar
@cabus26: Nem kell hozzá megenni sem.
0
0
0
0
cabus26 avatar
@enslaved: Mindegy,abban egyetértünk,hogy felfújják meg potyára vásárolja fel a sok hülye ember a lisztet meg cukrot.
0
0
0
0
enslaved avatar
@cabus26: Immunológus vagyok, de nem folyok itt abba bele hogy mennyire jelent valós veszélyt ez a mostani vírus, ill. főleg kikre, ez nem az az oldal. Fontos az iskola bezárás most, annyit mondhatok.
0
0
0
0
cabus26 avatar
@enslaved: Hát sztem minden olyan hely lezárása fontos lenne,ahol nagy tömeg megfordul!
Ha az online élelmiszer vásárlás elterjedtebb lenne,már régen bezárhatták volna az összes nagy áruházat.Az éttermek meg miegymás lófax helyekről nem is beszélve...
0
0
0
0
enslaved avatar
@cabus26: Sok múlik az embereken nagyon, lásd az olaszokat. Nem akkor kell mindenkinek jobbára otthon maradni amikor már nagy a baj. Most itthon nagy fegyelem kell, és akkor változhat a helyzet nyárra.
0
0
0
0
Boldor81 avatar
@enslaved: Kínában lényegében véget ért ? (úgy legyen !) Én úgy hallottam ,hogy pénteken volt az első olyan nap ,mikor több "gyógyult" embert engedtek haza mint új fertőzöttet vettek fel a karanténba. Bízzunk benne, hogy ez az arány fog maradni és még jobb arányban javulni a helyzet, mikor már nem kell újabb személyeket megfigyelni a vírus miatt. És bízzunk benne, hogy komolyabb szövődmények nem lesznek ,ami majd hónapok - évek után jelentkeznek. De ebbe még belegondolni is rossz ! A lényeg gondolkodjunk pozitívan ! Nem baj és nem számít ha nem lesz idén E3, foci EB, mozi stb... fő ,hogy lecsengjen ez a helyzet és figyeljünk családtagjainkra, szomszédjainkra , egymásra !
0
0
0
0
enslaved avatar
@Boldor81: Pontosan. A jövőt meg sajnos senki nem tudhatja.
0
0
0
0
no avatar
@Bukta: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Bukta avatar
Ja persze érthető. Csak én annyira nem jutottam messzire infó terén a vírusról, én csak annyit csinálok, hogy vitaminozok meg fertőtlenítés. Magamat rendbe rakom, kb ennyi.
0
0
0
0
bassus16 avatar
Pedig szabit akartam kivenni. :'(
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
OFF
Razor és Cross visszatérhet a következő Need for Speed játékban. (egyéb karakterekkel!) Derek Hamilton-t megkeresték az EA-től és az NFS-team community manager-e utalt Cross-ra is Twitteren. Erről szóló cumók képként csatolva.
Ja, és ne feledjük: A Criterionnak van saját motorja, így arra is esély nyílik, hogy dobják a FrostBite-ot. Meglátjuk.
https://puu.sh/FjrpJ/73db294bb7.jpghttps://puu.sh/FjudT/be6b650839.jpghttps://puu.sh/Fjuen/9b7f3c4d95.jpg
0
0
0
0
💬 6
odinx avatar
@yugiohyugiohzebuyug: Hát ez nagyon érdekes, én nagyon örülnék neki, ha mindketten visszatérnének. Esetleg megint Blacklistek lesznek?....😎
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
@odinx: Azt kétlem, nem hiszem, hogy harmadszorra is elsütik (ha jól emlékszem a 2012-ben is volt valami... ). Ami nem is lenne baj, valami más ötlet kellene szerintem ami működik és illik a koncepcióba. 😀 Ja és jó lenne, hogyha zeneileg is észhez térnének, a karakterek - és az így sejthető stílus - szerintem ezt is megkövetelnék.
0
0
0
0
odinx avatar
@yugiohyugiohzebuyug: Igen, de fura, hogy még a FIFA-ban is pocsékok a zenék. A 2000-es FIFA óta nem volt egy normális zenelista. Most is megvettem a FIFA 20-at első dölgom volt kikapcsolni a zenét. Nekem a Heat okés lenne, csak több tartalommal, meg tényleg jó lenne szerintem a játékmotor csere.😀
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
@odinx: A fifához nem értek... 😀 A Heat jó lett szerintem, bár persze sok ponton csiszolható lenne még mindig, s a tartalomhiány sem fáj - ha meglenne sem multiznék vele. De igen, sokan panaszkodnak emiatt.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@yugiohyugiohzebuyug: Majd akkor lesz jó, ha megint ott lesz az R&T logó
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
@SuperPuma: Szerintem a Heat sem lett rossz és ez alapján úgy tűnik talán hallgatnak az emberekre úgy hogy az még jó is lehet. Persze ha az első NFS-eket szeretted, akkor lehet ez nem a Te híred. 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció