Elkaszálták a Days Gone folytatását

Szerző: Pafry | 2021. April 10. | hír | 7 hozzászólás

A nagyjából két évig PS4-exkluzív Days Gone nemsokára megkapja a PC-s portját, a pletykák pedig már a játék második részét kezdték emlegetni, belsős források biztosra vették, hogy már javában készül az új felvonás. Ám a Bloomberg bennfentes újságírójától, Jason Schreiertől kiábrándító hírek érkeztek a játékkal kapcsolatban.

A játék a Sony belsős stúdióinak alkotásait tekintve nem kapott olyan kiemelkedő figyelmet, mint mondjuk egy God of War vagy a Ghost of Tsushima, és bár anyagilag sikeresnek számított, a kiadó végül úgy döntött, nem számol a jövőben egy lehetséges második résszel. A Days Gone így is népes rajongótáborral rendelkezik, de úgy tűnik, ez most mégis kevésnek bizonyult. A fejlesztő Bend Studionál ugyan szívesen elkészítették volna a folytatást, ám a Sony őket végül egy másik projekthez, a Naughty Dog mellé osztotta be segítségképpen.

Ebből a projektből aztán végül mégsem lett semmi, mivel a Bend Studio félt attól, hogy esetleg elvesztik önállóságukat, és egybeolvasztják őket a Naughty Doggal. Így végül egy saját játékon kezdhettek el dolgozni, ami jelenleg még messze áll a bejelentéstől, azonban az egészen biztosan nem a Days Gone 2.

Days Gone
Days Gone
Days Gone
Megjelenés: 2021. May 18. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Bend Studio
Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bagira923 avatar
Hmm.. kár érte, szerintem egy Trilógiát tuti megért volna a "mű" sajnálom én is a hír hallatán, pedig tényleg sokan szeretik, van rajongó tábora! Én anno konzolon élveztem minden egyes percét, maga a történet, grafika, hang, s összességébe a hangulata amit nyújtott.. szóval Imádtam, igaz azóta nincs meg a konzolom, de Pc.-re örülök, hogy megjelenik, s most igazából kíváncsi is vagyok nagyon milyen élményeket hagy majd bennem, a végig játszása után ( igaz sajna ) "csak" alap game-t. Bízom benne, hogy nem fogok csalódni! 😀 Szóval.. várom nagyon már a PC megjelenést, bár igaz időben azon is toltak, szóval jaaah..! 😀
Hm de srácok, azért erősítsetek meg Days Gone e hónap, azaz 04.26.-án kerül Piacra, igaz jól tudom?
0
0
0
0
Unstoppable avatar
Hát persze, amikor sikerül végre egy új IP-t megalkotni aminek egyedi atmoszférája, világa van, élvezetes gameplay-e szép grafikája, letisztult érthető kezelőfelülete, és baromi hangulatos soundtrackje akkor azt véletlenül se folytassuk 😂 (attól hogy rosszt technikai állapotban jelent meg a játék most eltekintek mert ezt sikerült az új gépen már javítani és remélhetőleg a PC-s változatban is)

Remélem azért fifa, need for speed, call of duty, meg assassins creed és társaik jönnek még 30 évig legalább 😊

Nagyon szomorú irányba tart a játékipar évek óta, csak a biztonsági játék megy, közben meg az összes fejlesztőcsapat elveszti minden maradék egyediségét is.

Összeraknak egy ilyen játékot mint a Days Gone és az a jutalmuk hogy beosztják őket kisinasnak a Naughty Dog-hoz akik kb 8 évente hoznak ki 1 játékot(legyen az bármilyen jó is)...lehet nekem se lenne kedvem fejleszteni a jövőben 😂
0
0
0
0
Szabcsiadi avatar
Zseniális pedig, van benne potenciál és bár a Ghost of Tsushima addiktívabb játék volt, ez a zombis műfajban mindenképp egyedi volt míg a Ghost of Tsushimához (nem grafikában) láttunk már hasonlót.
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
Szabcsiadi avatar
Hát reménykedjünk bár nem hiszem, hogy a Sony ekkor is belemenne hiszen alapból PS exkluzív címről beszélünk nem pedig PCről. Reménykedjünk azért hogy valamikor kap egy lezárást a sztori.
0
0
0
0
DarKBeast avatar
Alig varom hogy vegig vigyem sajnos eddiig nem tudtam mert nem volt pc-n.
0
0
0
0
HARD avatar
Hát ezt nagyon sajnálom.Nagyon szerettem...vártam a folytatását 😞
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció