Elhalasztották a The Lord of the Rings: Gollum megjelenését

Szerző: xoki | 2022. July 27. | hír | 1 hozzászólás

A fejlesztőstúdió, azaz a Daedalic Entertainment hivatalos közleménye szerint sajnos csak néhány hónappal később fog megjelenni a The Lord of the Rings: Gollum, de a pontos dátumról csak később fogják lerántani a leplet.

Az utóbbi időben egyre gyakoribbak az efféle halasztások, de jelen esetben ez azzal jár, hogy a játék nem fog A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi szeptember 2-ai premierje előtti napon debütálni, amely mindenképpen megdobta volna a népszerűségét annak ellenére, hogy a show jóval az előtt játszódik, mielőtt Szméagol a gyűrűhöz jutott volna.

Mindenesetre mindenképpen előnyös több időt biztosítani a fejlesztőknek és a tesztelőknek, hiszen egy gyorsan összedobott címmel könnyen pórul járhatnak. Igazából egy jó időzítéssel meglehet, nem késik le A hatalom gyűrűi utolsó epizódját, hiszen az akkori hype is elegendő löketet biztosíthat a játéknak, már amennyiben egy kimagasló sorozatról lesz szó.

A The Lord of the Rings: Gollum PlayStation 4-re, PS5-re, PC-re, Xbox One-ra, Series S/X-re és Nintendo Switchre érkezik. Utóbbira valószínűleg néhány hónap késéssel várható.

The Lord of the Rings: Gollum
The Lord of the Rings: Gollum
The Lord of the Rings: Gollum
Megjelenés: 2023. May 25. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Lopakodó
Fejlesztő: Daedalic Entertainment
Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
LightLeach avatar
Valaki gondolta valaha úgy, hogy ez a játék jó lesz?
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció