Elhalasztották a Mafia: Definitive Editiont

Szerző: xoki | 2020. July 07. | hír | 48 hozzászólás

A Hangar 13 és a 2K Games bejelentette, hogy a koronavírus okozta helyzet miatt kénytelenek voltak eltolni a Mafia: Definitive Edition megjelenési dátumát annak érdekében, hogy a játék a lehető legjobb minőségben jelenjen meg.

A játék eredetileg augusztus 28-án érkezett volna, de a stúdiók közleményéből kiderült, hogy a Mafia: Definitive Edition most már szeptember 25-én esedékes. A Hangar 13 közzétette a fent látható rövid kis teasert is, amelyet a közleményben is megemlítenek. A teljes játékmenet bemutatóra július 22-én kerül majd sor.

Mafia: Definitive Edition
Mafia: Definitive Edition
Mafia: Definitive Edition
Megjelenés: 2020. September 25. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Hangar 13
Hozzászólások: 47
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
RaggaBone avatar
Van olyan aki ezen meglepődött?
0
0
0
0
pinkyke avatar
nem várok semmit ettől a játéktól a 3 is 1 nagy csalódás volt.
fogadni mernék hogy ez is ugyan olyan lesz mint a 3 tele buggal meg indokolatlanuli laggokkal
0
0
0
0
carl18x avatar
Megjelenés után senkinek se ajánlom hogy béta tesztelő legyen 😆 Komolyan a Mafia 2 Definiti is ahogy nézzem tele van hibákkal. Hangar 13 Edition, adtak ki egyáltalán hibamentes játékot a kezükből?

Ez konkrétan ha ingyen osztogatják se éri meg a telepitést, egyenesen szégyen az eredeti verióhoz képest. 😞
Ahogy elgondolom a Mafia 1 se fog megjeleni bugok nélkül....
0
0
0
0
griff55 avatar
Csak jönne már...
0
0
0
0
💬 1
TikoTime avatar
@griff55: Inkább legyen jó...
0
0
0
0
Fisto avatar
Most minden kiadó azt hiszi, hogy az a tuti szöveg és szuper találmány, ha azt mondják, hogy el kell halasztani mert tökéletesre akarják csinálni a játékot... lehet is, hogy sok naív embert át is tudnak ezzel verni és méginkább ráveszik, hogy előrendelje a játékot, de lássuk be csak a CD Projectnek lehet hinni ilyen téren hiszen ők már bizonyítottak is.
0
0
0
0
csigafos avatar
CD Projekt RED is that you?
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Most nem azért, de mikor bejelentették a játékot, már tombolt mindenhol a vírus. Elég silány kifogás ez így.
Spoiler!
Inkább ugyanazokkal a gondokkal küzd, mint a másik két delikvens
0
0
0
0
TikoTime avatar
Ami 9 mspnél látszik, az melyik küldetés lehet az első részből?
0
0
0
0
💬 2
susguy avatar
@TikoTime: Valószínűleg a farmos küldetés, A Trip To The Country
0
0
0
0
TikoTime avatar
@susguy: Nem emlékeztem erre, újból végig kell majd játszanom... Köszi
0
0
0
0
Thespartan avatar
Az én véleményem szerint ez sokkal jobb alkotás lesz,mint a moslék Mafia 3. Sokan fikázzátok,de aztán nehogy meglepődés legyen a vége 😃
0
0
0
0
💬 17
susguy avatar
@Thespartan:
Az én véleményem szerint ez sokkal jobb alkotás lesz,mint a moslék Mafia 3.

Ennél alacsonyabb mércét nehéz kitalálni. Ez nem mond sokat, attól még hogy jobb lesz annál, még lehet rossz 😆
0
0
0
0
Thespartan avatar
@susguy: Azért ha már okosat akar mondani az ember tegye már kellőképpen,hogy ne lehessen belekötni 😃 (te)
Úgy kezdtem a mondatot,hogy AZ ÉN VÉLEMÉNYEM SZERINT,ez már eleve azt taglalja,hogy bárki bármit gondolhat 😃
Másik meg,hogy a Mafia 3-tól igen,nem nehéz jobb alkotást készíteni,csak azt hozzátéve,hogy ez volt a mafia széria (eddigi) utolsó alkotása,ami kellőképp sz*rra sikeredett azt lehetne gondolni,hogy ettől csak lejjebb mehetnek,de szerintem ez a Mafia Definitive Edition lehet egyfajta bocsánatkérés 😃 Vagy igazam lesz,vagy nem,de inkább jót remélek,mint rosszat.
0
0
0
0
susguy avatar
@Thespartan:
Azért ha már okosat akar mondani az ember tegye már kellőképpen,hogy ne lehessen belekötni 😃 (te)
Úgy kezdtem a mondatot,hogy AZ ÉN VÉLEMÉNYEM SZERINT,ez már eleve azt taglalja,hogy bárki bármit gondolhat 😃
Nem állítottam az ellenkezőjét, nem tudom itt mibe kötöttél bele, de feladom, ezt a kört megnyerted 😆

A trilógiából már közben kettő is megjelent remasterelve, amik az eddigi visszajelzések alapján csak rosszabbak mint az alapverziók. Ez eddig egy elég gyenge bocsánatkérés.
0
0
0
0
TikoTime avatar
@Thespartan: A mérce a mafia 1 és a gta v, a mafia 3nál biztos, mert az első rész szinte tökéletes volt a korában, még ha lebutítják is, akkor is egy remek játékot kapunk.
0
0
0
0
Thespartan avatar
@TikoTime: Történetében biztos,remélhetőleg megtartották a sztorit. Viszont itt azon a hangsúly mennyire lesz játszható,mennyire lesz bugos,azért nem mindegy. Ha ez utóbbiakat nézzük,akkor lehet a "mércét" szóba hozni a GTA V-el,ha pedig a sztorit nézzük,akkor had ne kapjon összehasonlítást,a Mafia azért csak komolyabb hangvételű játék,mint egy GTA.. 😃
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@Thespartan: Igazából semmivel sem komolyabb hangvételű. Csak úgy érezteti a 30as évekbeli környezet és hangulat
0
0
0
0
Thespartan avatar
@SuperPuma: Hogyne.. 😃 Játszottál már a GTA 5-el meg a Mafia 1-el?
0
0
0
0
ZPHU avatar
@Thespartan: Ha ezt komolyan gondolja akkor biztos hogy nem 😃
0
0
0
0
Thespartan avatar
@ZPHU: Szólj hozzá...😊😆😆😆
0
0
0
0
TikoTime avatar
@Thespartan: Úgy értettem, hogy az 1 etalon, de az utóbbi években a GTV V sikerült a legjobban a kategóriát tekintve (meg a red dead). Technikailag nagyon rendben van a játék, persze történet és hangulat szempontjából a M1 mindig a csúcs.
0
0
0
0
ZPHU avatar
@Thespartan: Én is így gondolom.Szerintem a mafia 3 ból is sokat tanultak tuti hogy ezt jól össze akarják hozni.Túl sokan szidnak egy olyan játékot amit még nem is tudunk hogy milyen.Meglepetések bármikor lehetnek.Most ezt a legtöbben fikázzák és pl egy CP 2077 et meg rengetegen istenítenek..........Egyik játékot sem ismerjük ez tény.Majd meglátjuk ha kijönnek.Én nagyon remélem hogy jó lesz mivel nagyon szertem a mafia játékokat de így látatlanba SENKI sem tud "Igazat" mondani.
0
0
0
0
Thespartan avatar
@ZPHU: Adom!+ Így csak remélni lehet,de ha már eleve ócsárlással kezdi az ember a még meg nem jelent játékot,úgy,hogy ráadásul eddig még egy rendes gameplay sem került fel róla,abból le lehet vonni 1-2 dolgot. 😃 Mindegy,ki hogy látja a dolgokat,rendben van,de ne akarjon senki felülkerekedni a másik elképzelésén,még mindig sokkal jobb,ha pozitívan állsz a dolgokhoz,mint negatívan 😃 Persze ez most csak egy szimpla véleménykifejtés,semmi vita,kár ezen. 😃
0
0
0
0
ZPHU avatar
@Thespartan: így van!!! 😀
0
0
0
0
susguy avatar
@ZPHU: Nem látom mi olyan érthetetlen ebben. Nem azt mondjuk hogy szar és kész, azt mondjuk hogy a fejlesztő eddigi munkássága bizonyítottan szar volt, így nem sok reményt fűzünk hozzá. Én örülök majd a legjobban ha valami varázslat folytán tényleg jó lesz, de az eddigiek alapján csak az ellentétre látni esélyt. CP 2077 ugyanez, előfordulhat hogy szar lesz, de az eddigi munkájuk alapján inkább az ellentétre látni több esélyt.
0
0
0
0
ZPHU avatar
@susguy: Értem hogy ez a véleményed.A mafia 3 nem lett egy tökéletes alkotás ez tény.Szerintem ebből lehet sokat tanulni.SZERINTEM próbálják majd a lehető legjobbra csinálni hogy ne legyen megint kudarc.CD Projekt RED re is lehetne mondani hogy magasrol lehet nagyot esni.....Túl nagy a hype.A witcher szériát jól megcsinálták az nem kétséges de ez egy új "terep" ez teljesen más.Most fogjuk meglátni hogy mire képesek igazán ha nem a witcherröl van szó.Most ez egy fps lesz lesz benne autó vezetés stb...rengeteg minden különbözik(van mit elrontani).Ha így nézi az ember akár a CP 2077 is bukás lehet(remélem hogy nem lesz az ne érts félre várom én is).Lehető legtöbbet akarja majd a Hangar 13 is kihozni a játékábol.Nem kell eltemetni rögtön ha valaki hibázik.Most bizonyíthatnak a Mafia 3/defenitive editionok hibái után.Még annyi hogy nem érthetetlen amit te írtál értem hogyan gondolod.Csak az a baj hogy van olyan komment is lentebb hogy:"Legalább később kapjuk meg a sz@rt. Ez is valami! 😃 Tiszetl a 13-as hangárnak!".Ez már érthetetlen.Van aki már látatlanban tudja hogy ez egy szar.Meghogy:"Bukás lesz a köbön ez a játék.A sok naiv meg bízik a Hangar13-ban 😆😆"Már az is "Naiv"aki bizakodik hogy egy régi kedvencét akár jól is remakelhetik......Már aki várja a játékot az is hülye nem?Ez azért már túlzás.Szerinte ha nem lesz jó írja le de ne olyat írjon hogy naiv aki bízik abban hogy jó lesz.Egyébként is egyszerű lesz a történet ha jó lesz megveszi az ember ha nem akkor nem.Előrendelni SZERINTEM semmit sem jó ötlet.
0
0
0
0
susguy avatar
@ZPHU:
A mafia 3 nem lett egy tökéletes alkotás ez tény.Szerintem ebből lehet sokat tanulni.

Lehetne, de sajnos nem úgy néz ki. Már kijött két remastered, azok alapján az égvilágon semmit nem tanultak, és ugyanezzel a hozzáállással készült ez a rész is ami lassan kint is van. Itt már nehezen lehet menteni a menthetőt, ha még van mit.

Csak az a baj hogy van olyan komment is lentebb hogy:"Legalább később kapjuk meg a sz@rt. Ez is valami! 😃 Tiszetl a 13-as hangárnak!".
Extrém esetek mindenhol vannak, felesleges ez alapján általánosítani. Szíved joga várni ezt a játékot, én nem foglak ezért hülyének nézni. Egyedül annyit válaszoltam meg, hogy a legtöbben (valószínűleg) miért kételkednek abban, hogy ebből bármi jól fog kisülni.

Előrendelni SZERINTEM semmit sem jó ötlet.
Ebben egyet értünk 😆
0
0
0
0
carl18x avatar
@Thespartan: itt nem konkréttan a játékról van szó önmagában, még a Mafia 2 ráncfelvarott kiadását se sikerült nekik normálisan kiadni. A Hangar 13 kizárólag bugos játékokat dobott piacra, ez a nagyobb probléma.
A Mafia 2 Definiti nem rég jelent meg és tele van hibákkal, most komolyan egy egy ráncfelvarrást nem tudnak piacra dobni hiba mentesen akkor majd egy játékot a 0-ról megirni majd hogy pont nekik fog menni? A Mafia 1 újra kiadása is tele lesz hibákkal ez 99%, nem véletlen napolták el.
0
0
0
0
carl18x avatar
Már ha csak a fejlesztő gárdára gondolok és miket adtak ki a kezükből. Túl sok remény nem füzök hozzájuk, ez is tele lesz bugokkal vajon?
0
0
0
0
cabus26 avatar
Bukás lesz a köbön ez a játék.A sok naiv meg bízik a Hangar13-ban 😆😆😆
0
0
0
0
💬 2
xCube avatar
@cabus26: Én úgy tudom, hogy ezen a volt 2K Czech (volt Illusion Softworks) arcok dolgoznak. Ezért bízom benne, hogy nem olyan lesz, mint a Mafia III.
0
0
0
0
no avatar
@xCube: Majd előjönnek a "nem mi voltunk, a B csapat csinálta" féle Bioware kifogással ha rosszul sikerül...
0
0
0
0
The_Teacher_Man avatar
Legalább később kapjuk meg a sz@rt. Ez is valami! 😃 Tiszetl a 13-as hangárnak!
0
0
0
0
NightWolF33 avatar
Ez valahogy nem lep meg. 😞
0
0
0
0
gigazte avatar
Én vagyok az egyetlen, aki az előzetes hírek alapján nem várja a játékot?
0
0
0
0
💬 4
PatkosXX avatar
@gigazte: Nekem elég volt annyi ahhoz hogy ne érdekeljen, hogy a Hangar 13 készíti. Semmi jó nem sülhet ki belőle, ezt megmutatták 2x is.
0
0
0
0
susguy avatar
@gigazte: Én még mindig félek hogy mit fongak ezek az elvetemültek művelni ezzel az örökséggel 😞

https://i.imgur.com/PtoaJJH.png
0
0
0
0
gigazte avatar
@susguy: Na majd július 22.-én kapunk megint egy jól felturbózott kamu játékmenetet, hogy aki kételkedik a Hangar 13-ban az meggondolja magát. 😂
0
0
0
0
RaggaBone avatar
@gigazte: Dehogy csak te....én már csak gúnyosan kacarászok ezen az egészen.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
Valamit még tuti bütykölnek rajta, a halasztás oka szerintem csak fedőmese.
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
Van olyan játék, amit nem halasztanak el és nem a koronavírusra fogják?
0
0
0
0
no avatar
A koronavírusra hivatkozni a legjobb kifogás 2020-ban, imádom annyira legit játékfejlesztés szempontjából 😆
0
0
0
0
💬 3
Mesterlovesz avatar
@LordSzalko: Best indok ever. Én is fejlesztő vagyok és el sem tudod képzelni, hogy mennyire visszafog, hogy itthonról dolgozok és nem az irodából.

Spoiler!
igazából annyi a különbség, hogy egy órával később kelek, mert nem kell utazni
0
0
0
0
sudosu avatar
@Mesterlovesz: Gondolom azért, ha valaki otthonról dolgozik és úgy VPN-ezik be a hálózatra, ahhoz azért kell internetsebesség is, ha 3D-s modelleket akar csinálni, meg a lokális PC-nek is erősnek kell lenni (Az RDP meg nem annyira gyors, hogy ilyenre alkalmas legyen) . Mezei kódoláshoz, nem tartom indokoltnak a munkahelyen való megjelenést. Meg gondolom a cég nem biztosít mindenkinek olyan számítógépeket otthonra, amivel lehet akár tesztelni is a játékot. Attól hogy valaki egy játékfejlesztő cégnél dolgozik, otthon lehet csak egy IGPU-val rendelkező notebookja van, vagy csak egy IPAD-ja, meg lehet mellette valami jelenlegi generációs konzol.
Amúgy a Covid 19 pánikot mindenre rálehet húzni, valóban. 😀
Spoiler!
Én is fejlesztőként dolgozok (Tech stack: Flask RESTFUL- VUE Docker-ben) és érdekes mód, én is ugyanúgy végzem a munkám mint az egész pánik előtt. Nem minden nagy cégnél van lehetőség távmunkára, például az előbb említett okok még igazak is lehetnek.
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
@sudosu: A nagy cégnél csak meg tudnak oldani valamilyen streaming szolgáltatást a teszteléshez, a fejlesztők meg gondolom nem Bivalybasznádmelléken laknak ahol nem bírja el a net. Na mindegy végülis csak arra akartam utalni, hogy aki akar az talál módot, aki meg nem akar, az talál kifogást. Szerintem.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció