Elhagyja a Tom Clancy nevet a Ubisoft F2P lövöldéje

Szerző: xoki | 2022. March 17. | hír | 1 hozzászólás

A Tom Clancy's XDefiant tavaly, egy free-to-play Tom Clancy témájú lövöldeként mutatkozott be. A Tom Clancy rajongóknak rögtön feltűnt, hogy a Ubisoft eltávolodott a hagyományos Tom Clancy-játékok komolyabb stílusától. Úgy tűnik, a kiadó is ráeszmélt erre, ezért úgy döntött, elhagyja a Tom Clancy márkanevet.

A játékot mostantól egyszerűen csak XDefiant néven emlegetik, amelyben továbbra is jelen lesz néhány Tom Clancy témájú frakció, viszont a későbbiekben újakkal is előállnak majd a fejlesztők. Ezt a változtatást az Insider Program részletei mellett hozták a tudtunkra. Az XDefiant egy free-to-play, 6v6 FPS, amely más Tom Clancy franchise-ok csapatait tartalmazza, mint például a Splinter Cell, a The Division és a Ghost Recon. A Tom Clancy név elhagyása után kérdésessé vált, hogy a frakciókat átalakítják-e, avagy sem.

Az alfa- és bétatesztekre való jelentkezéshez csak egy Ubisoft felhasználói fiókra van szükségetek. A meghívottak pedig egy privát fórumhoz is hozzáférést kapnak, ahol megoszthatják a visszajelzéseiket.

XDefiant
XDefiant
XDefiant
Megjelenés: 2024. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: Ubisoft San Francisco
Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.


Elfelejtett jelszóRegisztráció