Elden Ring: játékmenetet és megjelenési dátumot is kaptunk

Szerző: Pafry | 2021. June 10. | hír | 10 hozzászólás

Megtört a jég, és az idei Summer Game Festen Geoff Keighley tolmácsolásában a FromSoftware végre leleplezte az Elden Ring játékmenetét, amelyre már rengetegen voltak kíváncsiak, és úgy néz ki, nem is okozott csalódást. A játék grandiózusnak tűnik az in-game felvételeken, de az alábbi trailer magáért beszél.

Ráadásul egy megjelenési dátummal is gazdagabbak lettünk, az Elden Ring ugyanis 2022. január 21-én érkezik majd minden fontosabb platformra.

Ti várjátok már a játékot?

Elden Ring
Elden Ring
Elden Ring
Megjelenés: 2022. February 25. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, Souls-like
Fejlesztő: FromSoftware
Hozzászólások: 10
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Hűha, a jövő év is jól fog kezdőni számomra! 😆 😎
0
0
0
0
Techthomas avatar
Pont tegnap mutatta a kolléga. FromSoftware.. Újabb agy görcsöt okozó game 😂 Város 😆
0
0
0
0
Liptik avatar
Egy kérdés:

Ez mióta gameplay? Még annyit sem mutat, mint a Far Cry 6 gameplaye. Ez a játék motorjával lerenderelt videó, mint ami kijött a BF-hez. Vicces, hogy mai világban mi a gameplay.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Liptik: Ember ez egy gameplay reveal trailer, mit vagy felháborodva? BF trailer címébe még a gameplay sincs benne, akkor miért vársz gameplay-t?
0
0
0
0
cabus26 avatar
Hát helyenként eléggé moslék a játék kinézete meg az animáció is,ha már új generációs játék egy top A kategóriás fejlesztőktől,akkor nézzen ki jól is.
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@cabus26: Kicsit magas igényeid vannak ha ez neked moslék, tudom g@ci leszek de azért ne szálljunk már ennyire el a földtől!
0
0
0
0
cabus26 avatar
@ahaaa: Nem g@ciség ez.ha neked semmi kivetnivalód nincsen,akkor jó neked,te meglátásod.Nem azt írtam,hogy az egész ronda,hanem helyenként az a textúrák meg az animációk.
0
0
0
0
no avatar
@cabus26: Azért irtad hogy helyenként moslék a játék kinézete, szerintem ez nem éppen helytálló kijelentés mert ennél sokkal de sokkal csúnyább játékok is léteznek AAA kategóriába, esetleg "igénytelenebbek"! Na mindegy ez a te véleményed csak ha ez moslék akkor csúnyább játékok nem tudom milyen kategóriába sorolhatók!
0
0
0
0
bukta2 avatar
Egész pofásan néz ki! Várom!
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@bukta2: Úgyszint, elég pofás 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció