Menu

Elcsúsztatták a Saints Row megjelenését

Szerző: xoki, 2021. november 17., hír

A Saints Row reboot bejelentésére néhány hónapja, a Gamescomon került sor, ahol egy 2022 februárjára kitűzött megjelenést emlegettek, de úgy tűnik, nem tudják tartani magukat ehhez a dátumhoz.

A Deep Silver és a Volition Twitteren jelentették be a késést, mely szerint a Saints Row 2022. február 25-e helyett augusztus 23-án fog megjelenni. A stúdió állítása szerint az eddigi legjobb Saints Row játékot szeretnék elkészíteni, és az eredetileg betervezett határidőre játékukkal nem tudnának megfelelni az elvárásoknak.

A hirtelen halasztásból arra lehet következtetni, hogy túl optimisták voltak, és a tervezettnél sokkal több időre van szükségük, hogy a játék teljessé válhasson. Az sincs kizárva, hogy belsőleg már egy előre betervezett csúszásról van szó, hiszen elég sok cégnél megfigyelhető ez a taktika. A legtöbb esetben a fejlesztőcsapatok tudják, esélytelen, hogy időre elkészüljenek, de ettől függetlenül bejelentik a megjelenési dátumot, majd ahhoz közeledve elhalasztják a projektet.

A kiadó (Deep Silver) anyavállalata, az Embracer Group a befektetőknek is mesélt a halasztásról, mely szerint a megjelenés a 2022-2023 pénzügyi évben esedékes, tehát ebből kiindulva 2022 végéig vagy akár 2023 elejéig is elhúzhatják a projektet.

Támogasd a Gépigény.hu-t, hogy tovább fejlődhessen!
TÁMOGATÁS
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 4
TRACERHD avatar
Ez nem SR játék.
1
0
0
1
💬 1
gigazte avatar
@TRACERHD: Ahogy mondod. 😀
1
0
0
1
carl18x avatar
"Ez Mán Bugos" :D nem véletlen a halasztás XD
0
0
0
0
tamas98765 avatar
Te szent s*ar már alig várom :D :D❤️❤️❤️❤️
0
0
0
0


Lite versions:
Számitóbbgép balSzámitóbbgép jobb