Ekkor jön PC-re a Horizon Forbidden West

Szerző: xoki | 2024. January 31. | hír | 25 hozzászólás

A Sony szeptemberben jelentette be, hogy a Horizon Forbidden West Complete Edition 2024 elején PC-n is elérhetővé válik majd. Most, január végéhez közeledve a Guerrilla Games és a Nixxes pedig végre lerántotta a leplet a pontos megjelenési dátumról.

Julian Huijbregts, a Nixxes Software közösségi szakértője egy blogbejegyzésben fedte fel, hogy a PC-seknek már csak néhány hetet kell kibírniuk:

Üdv mindenkinek, készen álltok arra, hogy folytassátok Aloy epikus kalandját PC-n? Március 21-én felfedezhetitek majd a Forbidden Westet, félelmetes gépekkel harcolhattok és új törzsekkel találkozhattok.

Ahogy az várható volt, a PC-s verzió néhány extra funkcióval és fejlesztéssel jön, például nem lesz lekorlátozva az képkockasebesség, testreszabható lesz a grafika, illetve támogatni fogja az Nvidia DLSS 3 Frame Generation, a DLAA, az AMD FSR, az Intel XESS és a DirectStorage technológiákat. Emellett a képarányok hihetetlenül széles skáláját is, egészen a 48:9-es képarányig. A DualSense vezérlővel rendelkezők pedig kihasználhatják annak összes egyedi funkcióját.

Már nem kell sokat várnunk a játékra, és a Nixxes ígérete szerint az elkövetkező hetek folyamán részletes információt fognak kiadni a játék rendszerkövetelményeit illetően.

Horizon Forbidden West
Horizon Forbidden West
Horizon Forbidden West
Megjelenés: 2024. March 21. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: Guerrilla Games, Nixxes Software
Hozzászólások: 24
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Petraaa avatar
Én annyira szeretném szeretni ezt a játékot, már csak azért is, mert a látvány az valami elképesztő. De mindig teszek vele egy próbát aztán abbahagyom ,mert nem köt le. Nagyon viccesnek tartom, hogy robot állatokra kell ijjal lövöldözni és még sorolhatnám... Túlságosan is sok számomra a logikátlanság és emiatt nekem az egész ilyen butyuta hatást kelt.
0
0
0
0
💬 2
kismadar avatar
@Petraaa: Minden játéknak/könyvnek/filmnek/sorozatnak meg van a maga Lore-ja, itt ez! Ebben mi a logikátlanság? 😄 Egy ilyen gépek által uralt világban játszódik a játék, és az emberek le lettek igázva a technológia által, ezért a technológiát elvetették az emberek. Szerintem minden a helyén van sztoriilag, és még el is van magyarázva a játék által!
2
0
0
0
vyce avatar
@Petraaa: Valóban annak tűnik, elsőre.
De játszani kell vele, és a story fel
vázolja miért is ilyen a világ.
Hidd el, úgy mindjárt sokkal másabb. :)

Elején én is nyögvenyelősen kezdtem bele, csak mert tetszett a látvány, plusz picit kíváncsi voltam, majd egyre jobban meg tetszett.
Most meg alig várom a folytatást. :)
0
0
0
0
Maxidrake avatar
Ezt màr én is vàrom,csak végig kéne nyomni a Horizon zero down-t előtte. Remélem 2k max grafikàn el megy ez is. Az első rész is nagyon szép.
0
0
0
0
vyce avatar
Végre :D
Remélem a GoW-ra sem kell már sokat várni :D
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
no avatar
Kifejezetten szép volt PS5-ön, még performance módban is, úgyhogy annyira szembetűnő különbség szerintem nem igazán lesz.
0
0
0
0
enslaved avatar
Ezek szerint semmi új pálya meg hasonlók? Ebben az esetben felesleges még egyszer végig játszanom, a képkockasebesség meg a testre szabható grafika nem hat meg. Valahogy én úgy képzelem el ezeket a játékokat, mint ahogy a Resident Evil - öket is, hogy kapnak valami egészen más felfogást, új pályákat, másféle játékmenetet.....persze ez egy port, nem remake, elsősorban azoknak készül akiknek nincs konzoljuk.
0
2
0
1
💬 6
raw_god93 avatar
@enslaved: A Complete Edition kapott új DLC-t egy új mappal. Azt ültetik át.
0
0
0
0
enslaved avatar
@raw_god93: Köszi. Az kimaradt hogy új DLC is lesz hozzá, de örülök hogy megint van akinek ez vicces volt. Sok érdekes ember van ezen az oldalon, ha már a Youtube - on nem lehet jó ideje végre nyomkodni a negatív lájkokat, valahol ki kell élniük magukat, nehogy rosszul teljen a napjuk🙂 Amúgy meg szerintem az első jobb volt, nem biztos hogy ez a kisebb újítás megér még egy végig játszást ennél a résznél.
0
1
0
0
raw_god93 avatar
@enslaved: Az tuti, hogy én nem vicceseztem be a hsz-ed, mert semmi vicces nem volt benne. Plusz igaz, hogy ez oldal tényleg átment már FB módba, ahol ész érvek, normális vita nincs jelen nagyon. Pluszban a Complete Edition tartalmazza a DLC-t. Nevezetesen a Burning Shores-t. [LINK] De viszont nekem valamelyest a 2. rész jobban tetszett, sok minden miatt. De az első rész se rossz. :) De én annyit mondok, hogy ha ez kijön, mindenkinek jó gémet akinek csak pc-je van. De most vissza húzok Silent Hill-t játszani.
0
0
0
0
cabus26 avatar
@enslaved: Ez azoknak az embereknek van,akik nem játszottak vele konzolon.Ez eddig is így volt...
Ezen nem tudom mit kell fennakadni.
Ha játszottad,akkor ez neked skip,hacsak nem szeretnéd szebb változatban játszani.
2
0
2
0
enslaved avatar
@cabus26: Majd a tesztek után meglátom van e értelme. Ellenben attól, hogy az ember konzolokon végig játszott játékokat, még érdekelheti PC - n is, főleg ha azok még előző generációs játékok voltak, de azért ami PS5 - re jött ki eleve, az már önmagában sem csúnya.
1
0
0
0
bukta2 avatar
Én az elsőt anno megvettem megjelenésekor PS4-re (emlékszem ott álltam délelőtt 9 kor a Media Markt bejáratánál xD) és mire elsétáltam nyitáskor odáig ahol a játékok voltak, már alig volt 4-5 példány a kb 10-15 kirakottból, előttem mindenki azt vette kb... xD mondjuk énis egyből 2-példánnyal sétáltam ki a boltból... xD egyből megvettem haveromnak is... és imádtam azt a játékot! viszont PS5 híjján ez nekem kimaradt, így majd most pótolhatom PC-n! ;) várós!
2
0
0
0
Tuhajohn avatar
De miért ezeket portolják? Van egy csomó jó sony cím és szinte kivétel nélkül ezek a semmilyen nyitott világú címek jönnek. Miért?
2
5
0
2
💬 6
X9K338DA avatar
@Tuhajohn: A Horizon: Forgotten Shitfest engem sem érdekel, de legalább jön végre a Ghost of Tsushima. Az jobban érdekelne, mikor.
1
3
0
0
raw_god93 avatar
@X9K338DA: Hát ha nem látsz a játék mögé. :D Bár kiváncsi lesz a Ghost of Tsushima portra. :D Viszont azzal tényleg nem lőnek mellé, ha kijön PC-re. Felfogható egy Japán AC-nak is többek között. Hozza a hangulatot.
0
0
0
0
X9K338DA avatar
@raw_god93:
Hát ha nem látsz a játék mögé. :D


Mögé, alá, elé fölé, mellé, bele, közé mindenhova odalátok.
0
0
0
2
raw_god93 avatar
@X9K338DA: Azt arra értettem, hogy nem látod a játék érdemi részeit. :D Mellesleg, ha már nagy ps játékokat váró emberkék vagytok, nem drága ez a konzol. :D Azt nem lesz shitfest, meg optimalizálatlan kutyasz@r a gépeken. Ezt is arra értem, hogy a fejlesztők sz@rnak bele. DLSS, meg Frame Gen, meg tököm tudja. :D Miközben pici optimalizálással simán lehetne élvezni minden játékot, de ahogy elnézem az utóbbi időben ez le van magasról sz@rva. Sajna félek, hogy ez is így fog járni, de ne legyen igazam.
1
0
0
0
X9K338DA avatar
@raw_god93: Értettem, hogy mire gondoltál. Csak arra akartam utalni, hogy ez az "azért nem tetszik, mert nem érted" érv egy ökörség.
0
1
0
0
raw_god93 avatar
@X9K338DA: Törölt hozzászólás
0
1
0
0
X9K338DA avatar
@raw_god93: Az is nagyon gáz, amikor valaki kommentháborúba kezd, mert egy random idegen nem pisálja össze magát a gyönyörtől a kedvencétől ezért meg akarja tőle tagadni a véleménynyilvánítás szabadságát 😉
0
1
0
0
cabus26 avatar
Gyenge gép tulajon ezt is elfelejthetik...
0
0
0
0
💬 1
santakigyo avatar
@cabus26: PS5 egyik legszebb címe lett ez a játék.Nem meglepő,hogy ennek ára van.
De szerintem konzol szintű grafikához nem kell majd olyan nagy vas,inkább az extrák kihasználásához.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
Na akkor lassan el kéne kezdeni az első részt nekem is
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció