Menu
Ekkor jelenik meg PC-re a Yakuza Kiwami 2
Szerző: xoki, 2019. április 11., hír

A Yakuza Kiwami 2 a 2006-os Yakuza 2 remake-je, amelyben Kazuma Kiryu története folytatódik az első rész eseményei után. A Yakuza Kiwami 2 a Yakuza 6 Dragon Engine nevezetű motorjára épül, amelynek köszönhetően új funkciók is bekerültek a játékba.

A Sega tegnap már utalgatott a játék PC-s megjelenésére, és most már biztosan tudjuk, hogy a Yakuza Kiwami 2 PC-s verziója május 9-én fog megjelenni. A játék már előrendelhető Steamen.

Egy éven belül ez lesz a harmadik Yakuza-játék, amely PC-re is ellátogat, ezért az újabb részek megjelenésére is elég nagy esély van, illetve a játékok népszerűségének köszönhetően akár a Sega további exkluzívjai is ellátogathatnak a platformra.

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 2
megaone6 avatar
3 hónapja | 2019. 04. 11. 19:24:00
#
Na zsaaaa :D Preorder megvolt, várjuk szeretettel, ahogy a többi részt is. Kicsit hezitáltam rajta, mert ez már 30 euró, de teljesen érthető, újabb játék, újabb engine, mint az eddig PC-re megjelent részekben. Plusz ezért a játékért én 50 eurót is nyugodt szívvel kiadnék, szóval egye fene, megrendeltem.
Bár azt meg kell hagyni, hogy a Sega nagyon tud időzíteni, közvetlen a vizsgaidőszak elé rakni a megjelenést, ejj. :/ Na mindegy, majd lesz valahogy. XD
Andris18 avatar
3 hónapja | 2019. 04. 12. 00:58:33
#
@megaone6: Felkészülés közben a szünetre, és benyomsz mellé egy időzítőt ;)


Lite versions: