Ekkor jelenik meg a Valve új játéka, az Artifact

Szerző: xoki | 2018. August 02. | hír | 5 hozzászólás

Az Artifact egy gyűjtögetős kártyajáték, amely a Dota 2-n alapul. A Dota 2 három ösvényét alapul véve az Artifactben három játékasztal lesz, a győzelemhez pedig két út vezet majd. A három ellenséges torony egyikének elpusztítását követően megjelenik az „Ancient”, és ha elpusztítjuk, meg is nyertük a játékot. Ha pedig két tornyot pusztítunk el, szintén miénk a győzelem.

Ahogy a Dota 2, az Artifact szintén egy folyamatos internetkapcsolatot igénylő és kizárólag PVP játék lesz, ellenben az új játékosok számára elérhető lesz egy tutorial is, amely a gép ellen zajlik majd.

A játékot a népszerű Magic: The Gathering mögött álló Richard Garfield tervezte, amely először Windows, Mac és Linux platformokra érkezik, de 2019-ben Androidra és iOS-re is megjelenik majd. A játékot Steamen találhatjátok meg, ahol felfedték, hogy az Artifact szeptember 28-án jelenik meg PC-re, 20 dolláros áron. A rajtkor 280 kártya lesz elérhető, amelyeket akár a Steam áruházban is beszerezhetünk, illetve eladhatunk majd.

Artifact
Artifact
Artifact
Megjelenés: 2018. November 28. (PC)
Műfaj: Stratégia, Kártyajáték
Fejlesztő: Valve
Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Gh0sT_FeRii avatar
Nembaj, hát ha a régi játékosok, akik Half-Life-t akarnak, szét*** és leértékelik az egész játékot 😀
0
0
0
0
tdavid00 avatar
Fantasztikus, Valve! Pont egy ilyen játéknak fog sok "régi motoros" örülni!
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@tdavid00: Half life kell a népnek szerintem is
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Személy szerint ezeket a click bait címeket elkerülöm, de most beléptem hogy elmondjam. Szerintem jobb lenne a címbe ki írni a lényeges információt minthogy így baitelni az embereket.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@TheMenkuPocok: Személy szerint engem is zavarni sokott a szamtalan clickbait cikk, de az alábbit nem sorolnám igazán közéjük. Rövid és lényegretörő, mint egy jó cím. Esetleg annyit lehet kifogásolni, hogy a fejlesztő cég helyett a játék stílusát írják bele, de ettől ez még nem lett clickbait, legalábbis az én szemléletemben. Mindenesetre én is "csalódtam" de ettől nem érzem magam átverve. Szimplán csak hidegen hagynak a kártyajátékok, és nem vagyok valami nagy dota rajongó sem.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció