Ekkor érkezhet PC-re az Uncharted: Legacy of Thieves Collection

Szerző: xoki | 2022. March 17. | hír | 11 hozzászólás

A Steam egyik API-jában történt friss módosítás véletlenül több játék rejtett megjelenési dátumát is felfedte, melyeket a fejlesztők és kiadók még a hivatalos bejelentés előtt szoktak beállítani. A kiszivárgott dátumok nagy része biztosan nem végleges még, de úgy tűnik, néhány valós is megbújik közöttük.

Tavaly a Sony bejelentette, hogy 2022 elején az Uncharted 4-et és az Uncharted Lost Legacyt is eljuttatja majd PS5-re, később pedig PC-re is. Az Uncharted: Legacy of Thieves Collection már a Steamen is megtalálható, amelyet a korábban említett szivárgás alapján a Sony július 15-én tervez kiadni.

A Sony néhány éve kezdte PC-re is átportolni a PS4-es játékokat. A 2020-as Horizon Zero Dawn volt az első, amelyet olyan nagyszerű címek követtek, mint a Days Gone és a God of War. A rendelkezésünkre álló információk alapján az Uncharted után a Ghost of Tsushima következik, de a The Last of Us PC-s változatára utaló jelek is felbukkantak már.

UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection
UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection
UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection
Megjelenés: 2022. October 19. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Iron Galaxy, Naughty Dog
Hozzászólások: 11
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
mr hollywood avatar
inkább a Tsushima és a pókember debütáljon gépre mint néthen ***om drék..
0
0
0
0
ADOXOR avatar
Már csak egy jó Spider-Man kell a népnek aztán meg is vagyunk. 😁
0
0
0
0
💬 9
enslaved avatar
@ADOXOR: Amennyiben a PS4-5 és a PC verzió megjelenése között eltelik 3-4 év, plusz még fel is turbózzák a játékokat akkor lényegében nincs ennek akadálya. Mondjuk most játszom éppen a Horizon második részét, és azt kell mondjam valami csodálatos. Nem tudom, mit tudnak ehhez már hozzátenni majd egyszer PC - n. Esetleg plusz pályákat?
0
0
0
0
santakigyo avatar
@enslaved: Pár év és azt fogod mondani szép-szép de már lehetne mit javítani.
0
0
0
0
enslaved avatar
@santakigyo: Ja, igaz. Erre nem is gondoltam🙂
0
0
0
0
santakigyo avatar
@enslaved: Emlékszem régen mikor még volt érdemi előrelépés a játékok /generációk között.... Mikor megjelent egy játék és az állam kerestem, aaaa ezt semmi se übereli ettől jobbat hova? Aztán pár év múlva rá se bírtam nézni.
Ilyen ez, de ettől jó 🙂
0
0
0
0
enslaved avatar
@santakigyo: Az a baj, hogy mára nagyon lelassult az érdemi előrelépés játékok terén, inkább az optimalizálatlanság korát éljük. Amikor egy 3080 Ti képes 20 fps minimumot produkálni mondjuk egy Valhallánál 1440p - ben, ott azért komoly gondok vannak.
Én mondjuk a mai napig nagy előszeretettel veszem elő a N64 - et egy jó kis Zeldá-hoz, Banjo - hoz, stb., nincs hiány érzetem, ahogy a Switch - en sem tudtam letenni a Breath Of Wild - ot. Újabban többször is azt érzem, a grafika meg a 60 fps csak egy dolog, ami ráadásul még be is esik hatalmas droppokat okozva. Ki foglalkozott ilyenekkel pl. az első Resinél PS1 - en?🙂
0
0
0
0
Erik1996 avatar
@enslaved: Egy jó kis JakX - CR-t azért én is eltolnék PC-n, de amikor 5 éve próbáltam futtatni emulátorral, akkor a játék még csak el sem indult (kb 5 féle verzió után feladtam).
0
0
0
0
ADOXOR avatar
@enslaved: Nekem volt szerencsém végigvinni a Spider-Man, volt egy PS4 elfekvőben egy ismerősömnek és meg kell mondjam nagyon élveztem de azért amit is mond valamit hogy tényleg lenne mit javítani rajta, nagyon zavart hogy 30 FPS lock van. Szóval azért kíváncsi leszek, hogy egy jó vas alatt hogy futna egy ilyen játék ha esetleg majd megjelenik.
0
0
0
0
enslaved avatar
@ADOXOR: A 30 fps nem a legjobb, ma már a konzoloknál is ott a 60-120, attól függ hogyan állítod be, milyen felbontáson játszol.
0
0
0
0
BLACKPINK avatar
@ADOXOR: Én azért még a TLoU 1-2 -t is elfogadnám
1
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció