Menu

Egyre biztosabb a Ryse: Son of Rome folytatása

Szerző: Pafry, 2021. április 28., hír

Tavaly történt a Crytek háza táján egy komolyabb szivárgás, melyben a cég jövőbeli terveiről hallhattunk egy keveset, több konkrét címmel megfűszerezve. Ebben aztán többek között az érdekesen hangzó Crysis battle royale mellett láthatók voltak egy következő Ryse-játék nyomai, melyre csak Ryse Next néven hivatkoztak.

Most azonban újabb löketet kaptak a találgatások, mivel az XboxEra nevű oldal szerkesztője, Nick Baker információkat közölt az állítása szerint már készülő projektről. A szerkesztő szerint már tavaly nyáron, a fent említett szivárgás előtt hallott belsős emberektől a Ryse 2 projekt létezéséről, ekkor pedig azt is megtudta, hogy a folytatás egy multiplatform cím lesz, nem csupán egy Xbox-exkluzív.

Tekintve, hogy az első rész alapvetően pozitív véleményeket kapott a története és lenyűgöző látványa miatt, nem lenne meglepő, ha a Crytek visszanyúlna a címhez valamilyen formában. Ám az is igaz, hogy a játék kritikákat is kapott a rövidségét illetően, valamint harcrendszere miatt, amely sokszor fulladt unalomba a legtöbbször már előre lefutott quick time event mechanikák miatt.

Akárhogy is legyen, mindenképp kiváncsiak lennénk egy folytatásra, már csak azért is, hogy lássuk, ezúttal mit tudna kihozni a látványból a Crytek csapata, immáron nyolc évvel az első játék után.

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 4
Ayistion avatar
12 napja | 2021. 05. 01. 09:17:48
#
Én kétszer játszottam végig egymás után. Elsőre végigrusholtam, másodikra pedig már a lootolós nézelődés volt. Ahogy LightLeach írta, tényleg kicsit csőszimulátor, nem nagyon érezni rajta a szabadságot, mész amerre enged, de játékmenetileg nem volt rossznak nevezhető, nekem a "bossfightok" nem tetszettek. De egy második részt megnéznék.
LightLeach avatar
14 napja | 2021. 04. 29. 11:55:21
#
Első részt végigvittem, nagyon veyges érzésekkel, játéknak nehezen nevezhető, inkább amolyan Scriptelt csőszimulátor, de a látvány, a hangulat, a helyszínek kárpótolnak.
Arthur Morgan avatar
14 napja | 2021. 04. 29. 07:34:56
#
Első részét én is kipörgettem konzolon, nagyon adta.
Scorn Face avatar
14 napja | 2021. 04. 28. 23:46:17
#
Nagyon helyes, vegyék csak elő, én örömmel fogom várni.


Lite versions:
Vírusírtó balVírusírtó jobb