Egyre biztosabb a Ryse: Son of Rome folytatása

Szerző: Pafry | 2021. April 28. | hír | 4 hozzászólás

Tavaly történt a Crytek háza táján egy komolyabb szivárgás, melyben a cég jövőbeli terveiről hallhattunk egy keveset, több konkrét címmel megfűszerezve. Ebben aztán többek között az érdekesen hangzó Crysis battle royale mellett láthatók voltak egy következő Ryse-játék nyomai, melyre csak Ryse Next néven hivatkoztak.

Most azonban újabb löketet kaptak a találgatások, mivel az XboxEra nevű oldal szerkesztője, Nick Baker információkat közölt az állítása szerint már készülő projektről. A szerkesztő szerint már tavaly nyáron, a fent említett szivárgás előtt hallott belsős emberektől a Ryse 2 projekt létezéséről, ekkor pedig azt is megtudta, hogy a folytatás egy multiplatform cím lesz, nem csupán egy Xbox-exkluzív.

Tekintve, hogy az első rész alapvetően pozitív véleményeket kapott a története és lenyűgöző látványa miatt, nem lenne meglepő, ha a Crytek visszanyúlna a címhez valamilyen formában. Ám az is igaz, hogy a játék kritikákat is kapott a rövidségét illetően, valamint harcrendszere miatt, amely sokszor fulladt unalomba a legtöbbször már előre lefutott quick time event mechanikák miatt.

Akárhogy is legyen, mindenképp kiváncsiak lennénk egy folytatásra, már csak azért is, hogy lássuk, ezúttal mit tudna kihozni a látványból a Crytek csapata, immáron nyolc évvel az első játék után.

Ryse: Son of Rome
Ryse: Son of Rome
Ryse: Son of Rome
Megjelenés: 2014. October 10. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Hack and Slash
Fejlesztő: Crytek
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ayistion avatar
Én kétszer játszottam végig egymás után. Elsőre végigrusholtam, másodikra pedig már a lootolós nézelődés volt. Ahogy LightLeach írta, tényleg kicsit csőszimulátor, nem nagyon érezni rajta a szabadságot, mész amerre enged, de játékmenetileg nem volt rossznak nevezhető, nekem a "bossfightok" nem tetszettek. De egy második részt megnéznék.
0
0
0
0
LightLeach avatar
Első részt végigvittem, nagyon veyges érzésekkel, játéknak nehezen nevezhető, inkább amolyan Scriptelt csőszimulátor, de a látvány, a hangulat, a helyszínek kárpótolnak.
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
Első részét én is kipörgettem konzolon, nagyon adta.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
Nagyon helyes, vegyék csak elő, én örömmel fogom várni.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció