Egy VR szabadulószoba lesz a következő Prince of Persia

Szerző: xoki | 2020. February 13. | hír | 22 hozzászólás

A Ubisoft végre bejelentette a következő Prince of Persia-játékot, de valószínűleg nem sokan örülnek majd neki. Nem, nem egy újabb mobiljátékról van szó, hanem egy VR szabadulószobáról, amellyel meglepő módon csak egy kis réteget céloztak meg.

A Prince of Persia: The Dagger of Time mögött ugyanaz a fejlesztőcsapat áll, aki a két Assassin's Creed VR szabadulószobát is készítette. A játék a The Sands of Time trilógián alapul, amelyben a játékosoknak virtuálisan kell felfedezniük, megmászniuk az előttük álló akadályokat, miközben különböző kihívásokat is teljesíteniük kell. Ezekhez mágikus képességek is a rendelkezésünkre állnak majd, de csak a Dagger of Time birtokában lehet majd az időt manipulálni. Minden játékos kapni fog egy Medallion of Time-ot, így nem lesz rájuk hatással a tőr ereje, szóval saját előnyükre fordíthatják a fejtőrök megoldásához.

További információért olvassátok el a Ubisoft blogbejegyzését.

Prince of Persia: The Forgotten Sands
Prince of Persia: The Forgotten Sands
Prince of Persia: The Forgotten Sands
Megjelenés: 2010. June 08. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Platform
Fejlesztő: Ubisoft Montreal
Hozzászólások: 21
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Liptik avatar
Az lenne már a csalódás, hogy az AC Ragnarok is csak VR-os lesz. Szeretnék egy jó Prince Of Persiát kapni és nem ilyet.
0
0
0
0
odinx avatar
Azért remélem valamikor lesz Prince of Persia, a 2008-at kivéve mindegyik rész tetszett. Bár örülnék, ha visszakerülne a játékba a vizet iszol életerő feltöltődik, nekem nagyon bejött a Sands of Time részben.😀
0
0
0
0
Apor avatar
Speedrun-okra leszek kíváncsi.
0
0
0
0
enslaved avatar
Igazából azért nem díjazom ezt a VR dolgot, mert szédülök tőle, és ezzel nem vagyok egyedül. Amikor megvettem volt egy ilyen sejtésem, mivel a 3D mozi is hasonló hatást váltott ki nálam. Érdekes, hogy a gyerkőceim is hasonlóképpen érezték. Azért remélhetőleg nem megyünk el teljesen majd ebbe az irányba. Ecsetelhetném ennek egyébként a valódi okát, az agyra gyakorolt hatását, de ez itt a Gépigény.hu😀
0
0
0
0
💬 2
kolbaszkarika avatar
@enslaved: Fog tudni fejlődni odáig hogy te se szédülj. FPS kérdése a dolog, csak mindenkinek máshol van az alsó határ, amitől már nem okádik be. Az érzést ismerem, undorító. Telefonos VR-nál tapasztaltam. De pl egy PSVR ami magasabb FPS-sel megy, már semmi gondom nem volt. Az egyetlen mellékhatása az volt, hogy használat után nem láttam rendesen térben a valóságban egy pár percig. A RE7 VR továbbra is életem egyik legnagyobb játékélménye, pedig 23 éve játszok.
0
0
0
0
enslaved avatar
@kolbaszkarika: Nem tudom. Nekem pl. a 60 fps az etalon. Amennyiben alatta van az fps fájni kezd a fejem a darabosságtól, ha meg felette (főleg ilyen 100+ fps), attól már szédülök, émelygek. A kamera érzékenységét is mindig kisebbre veszem 60 fps esetében is, kikészít amikor túlzottan gyors mozgású egy játék. Sok esetben számomra az alap beállítás már túlzó, single játékok esetében meg egyébként sem annyira fontos még egy DOOM esetében sem, hogy forogjon velem a világ😀
0
0
0
0
no avatar
Végén még lehet megtartom az Index-et az Alyx után, hogy ezt kipróbálhassam a jövőben a Medal of Honor mellett 😶
0
0
0
0
💬 2
hekli96 avatar
@LordSzalko: Sajna el kell, hogy szomorítsalak de ha azóta nem történt változás a MoH Oculus exclusive lesz 😕
0
0
0
0
no avatar
@hekli96: Kár, mondjuk úgy is csak az Alyx számít nálam mint VR cím a közeljövőben 😜
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
Kár érte, hogy VR cím lesz, jobb lett volna ha nélkülözik.
0
0
0
0
DDarkness avatar
Nagyon akartam új Half Life-ot, VR game lesz, nagyon akartam új Prince of Persia-t, VR game lesz, nagyon akarok új Splinter Cell-t is, hmmm, vajon ha lesz akkor VR game lesz? Ha igen, akkor a játék árát benzinre költöm és felgyújtom magam a géppel együtt.
0
0
0
0
💬 6
tamas98765 avatar
@DDarkness: Hát ezen sirok😂😂😂
0
0
0
0
DDarkness avatar
@tamas98765: De ugye átérzed a fájdalmamat? 😃
0
0
0
0
tamas98765 avatar
@DDarkness: hát persze engem is zavar ez a vr folytatást mindennek, vagyis ezzel nincs semmi probléma ha közben csináltak volna egy rendes folytatást is dehát , rajongók leszarva a pénz a lényeg😕
0
0
0
0
susguy avatar
@tamas98765: gépigény: "miért nem csinálnak már valami újat?! unalmas ugyanaz a cím ezerszer, csak a pénz érdekli őket! >:((("
also gépigény: "miért nem csinálnak minden létező címből újabb részeket?! le vannak szarva a rajongók, csak a pénz érdekli őket! >:((("
0
0
0
0
DDarkness avatar
@susguy: Csak itt sok mindent figyelembe kell venni. Ugyebár van mondjuk az Assassins Creed, ha VR-os lenne a következő rész pezsgő mellett mondanám ki, hogy Lesz*rom, de ha egy olyan címről beszélünk, mint a Prince of Persia, amiből már nagyon régóta várják az emberek a következő részt az ne legyen már egy VR cím amit kb 985678x kevesebben fognak megvenni alap hangon. Pl még a Call of Duty-ra mondták ezt, hogy "...mindig ugyan olyan, semmi újdonság...", ha abból lenne VR cím azt is magasról sz*rnám le.
0
0
0
0
tamas98765 avatar
@susguy: És mind a 2 igaz😆 De bővebben pl call of duty fifa mivel minden évben megjelenik semmi újitással ezért csak a zsé érdekli őket.
Másik oldalon pedig hogy leszarják azt ami azzá teszi a cimet ami pl contra rogue corps(sajna nem ugrott be most még 1) ezért ők is pénz éhesek.
0
0
0
0
kellpenzgepre avatar
Jesszus, mi ez a sok hír mostanság? 😃
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
A hiszti fesztivált ezennel megnyitom!😂
0
0
0
0
💬 1
SuperPuma avatar
@kolbaszkarika: Mijéért nemmm lesz TPS RPG MMOP izé-hozé brühühü
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció