Menu

Egy nappal a bejelentés után kiszivárgott a Call of Duty új anti-cheat rendszere

Szerző: xoki, 2021. október 15., hír

Szerdán az Activision és a Raven bejelentették a Call of Duty: Warzone és a Call of Duty: Vanguard új, kernel-alapú anti-cheat rendszerét, viszont úgy tűnik, a Ricochet már egy nappal a bejelentés után kiszivárgott, jelentősen megkönnyítve a különböző csalások fejlesztőinek dolgát.

A Ricochet anti-cheat kernel-szintű illesztőprogramja csak a játékok futtatásakor működik. A driver azt figyeli, hogy milyen interakcióba lépnek a gépen található szoftverek és applikációk a játékkal. A fejlesztőcsapat szerint az új anti-cheat rendszer nem fog folyamatosan futni, és mesterséges intelligenciával fogják egyre biztonságosabbá tenni.

A kernel driver kiszivárgása egyáltalán nem jó hír, mivel emiatt a Call of Duty: Warzone és a Vanguard valószínűleg már az első napon hemzsegni fog a csalóktól. Néhányan egyébként úgy vélik, a készítők szándékosan szivárogtatták ki ezt a drivert annak érdekében, hogy átverjék a fejlesztőket, és a megjelenésre működésképtelen csalásokat készítsenek.

Támogasd a Gépigény.hu-t, hogy tovább fejlődhessen!
TÁMOGATÁS
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 6
Twist avatar
Szuper, akkor lesz sok-sok gépen egy kernel driver aminek mindenki ismeri a forrását. Éljenek a zombihálózatok. 😂
0
0
0
0
no avatar
Aha, direkt szivárogtatták ki hogy rossz szoftverre fejlesszenek xD Hogyne.
Mint ahogy az RTX kártyák is véletlenül lettek bányászatra tökéletesen optimálisak és véletlenül nem tudják megakadályozni rajtuk a bányászatot xD
1
0
0
0
ludas16 avatar
Csalás nélkül nemtudnak játszani?
Szégyen
2
0
0
0
dripone avatar
Pedig én a 1. Day workaround-ra tippeltem volna, de ez se annyira meglepõ. Cheat biznisz is kellõen jòl pörög az utòbbi idõben, de nem értem miért jò ilyeneket hasznàlni...
0
0
0
0
💬 1
Shaw80 avatar
@dripone: Pontosan ezért nem is használjuk őket.
0
0
0
0


Lite versions:
Számitóbbgép balSzámitóbbgép jobb