Egy ideig még biztosan nem játszhatunk a Star Citizen egyjátékos kampányával

Szerző: xoki | 2020. December 26. | hír | 20 hozzászólás

A Cloud Imperium legfrissebb bejegyzésében felfedte, hogy a Star Citizen egyjátékos kampánya, a Squadron 42 még közel sincs kész, ezért egy ideig még biztosan nem mutatnak részleteket a játékmenetből.

Chris Roberts állítása szerint nem akar kiadni egy bugos játékot, és a Cloud Imperium el akarja kerülni a Cyberpunk 2077-hez hasonló botrányos rajtot. Ez már azért is elég érdekes, mert sokan még abban is kételkednek, hogy egyszer vajon tényleg megjelenik-e a játék. A CD Projekt Red alkotása és a Star Citizen is többéves fejlesztési időn van túl, de utóbbi annyiban különbözik a Cyberpunk 2077-től, hogy közösségi finanszírozással készül. Emiatt ráfogható, hogy az anyagiak miatt sokkal lassabban haladnak, de kiindulva a játékbeli árakból, biztosan nem fognak tönkremenni.

Mindenesetre a lényeg, hogy előreláthatóan még néhány évig biztosan nem készül el a Squadron 42, illetve maga a Star Citizen sem.

Squadron 42
Squadron 42
Squadron 42
Megjelenés: TBA
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Cloud Imperium Games
Hozzászólások: 20
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
galaxi avatar
Ez a Chris Roberts egy vicc... a szakmája legnagyobb szégyene. Az ok h a Cyberpunk egy hugy volt induláskor de ez a senki, hogy meri a szájára venni a cdprt 😆 azoknak legalább van egy sikeres franchiseuk ha már a második bedőlt 😆
0
0
0
0
BiGame avatar
HÁt igen, el akarják kerülni a Cyberpunk-féle balhét. Ehhez elsősorban a legjobb lett volna, csendben csinálni a projektet, hogy tényleg akkor mutassák meg, amikor már a végefelé járnak. De hát ez ugye kickstarter project és muszály mutogatniuk, mert amúgy már rég nem lenne pénzük, a fejlesztésre. Nemtudom, fogyasztóvédelem nem ellenőrzi ezeket?
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@BiGame: Ennek már semmi köze a Kickstarterhez. Ott indult, és akkor siker lett (500.000$ helyett 2m$ - [url]https://www.kickstarter.com/projects/cig/star-citizen?ref=nav_search&result=project&term=star%20citizen[/url]), és 2013-ban leállt a gyűjtés. Utána saját oldalon vitték tovább és összekalapoztak további milliókat, majd megjelentek a vásárolható hajók...és nem volt megállás, jöttek az egyre drágább és drágább hajók és pakkok. Nyomatták hogy tele van hálivódí színészekkel az egész és hogy valamikor 2016-ra kész lesz. Ehhez képest 2020-2021 van már, közben bedobták hogy a single-t kiszedik az egészből és külön megy, meg hogy a multis arénázás is külön modul lesz, meg a f*sztuddjamég mi lesz külön modul.

Vicces hogy 2013-ban ezt írták:
"The great news is that we’ve already raised enough money to ensure this project will happen! "

Azért mutogatják és nyomatják a híreket hogy legyen elég új belépő játékos aki vesz hajót. Közben meg kalapálnak valamit rajta...

De tény, hogy látványosra sikerült. Remekül néznek ki a hajók kívül és belül. Más játékban ilyet nem találsz jelenleg, többnyire a külsőre adnak csak és annyi, de itt bejárhatod a saját hajód és tényleg nagyon részletes az egész.

Más kérdés hogy a meni ide, vidd oda vagy bányássz és add el szintű időtöltésen kívül mi van benne...
0
0
0
0
Apor avatar
Inkább adják ki később hogy ne legyen bugos.

Spoiler!
😆
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
Nem látom az "inkább adják ki később, hogy ne legyen bugos" kommenteket. 😞
0
0
0
0
💬 3
Csicso avatar
@kolbaszkarika: Ez "üdvözítő" lenne de egy "okos" gémer inkább csinálja azt, hogy legyen türelmes, és a megjelenés után 3-4-5-6 hónappal vegye meg a játékot addigra remélhetőleg a kritikus bug-okat felszámolják.
0
0
0
0
no avatar
@Csicso: Feltéve ha az adott cím 3-4-5-6 hónappal később még játszható, pl ha van benne multi akkor addigra nem üresedik ki, vagy éppenséggel az adott szoftverboltba akkor is kapható még, lásd playstation store és cp2077 esete.

Az a baj, hogy ha az embereknek mutatnak valamit ami eddig nem láttak és az jól néz ki, akkor azonnal akarja a nép. Most, tegnapra, és nem majd 2-4 év múlva.
Ezzel b*szta el a CDPR is, hogy idő előtt mutatott gameplayt, ezzel b*ssza el folyamatosan az Ubi is hogy kamut mutogat aztán csak mentegetőzik, és ezzel b*szta el a bioware is hogy félvállról vettek egy ME:A fejlesztést. És ez a probléma a SC-vel is. Elérhető, játszható horror összegekért vehetsz hajót, cserébe nincs kész, nincs single. Mint egy piramisjáték.
0
0
0
0
RaggaBone avatar
@kolbaszkarika: Mert nem a cdpr csinálja 😃 asszem a te kommented most a top 😆
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Újabb játék, aminek valószinűleg nagyobb lesz a füstje mint a lángja.
0
0
0
0
santakigyo avatar
Jaja, a CP 2077 is erre hivatkozva csúsztatott párat, aztán nem csak bugos lett, de erősen meg is nyírbálták a játékot és úgy adták ki.
Majd hasonló sorsra jut ez is, egyszer valaki megunja és az asztalra csap, hogy ezt most már kifogjátok adni ha törik ha szakad.
0
0
0
0
💬 4
Larten avatar
@santakigyo: De legalább a lengyelek húztak le mindenkit, és nem a gonosz kapitalista EA.
0
0
0
0
NE0NFACE avatar
@Larten: Csak a konzolosokat. Pc-n nincs nagyobb gond vele. Jönnek a frissítések is. Már beleraktam 36-órát. 3 nap alatt. A játék hangulata teljesen magába szippant.
0
0
0
0
no avatar
@santakigyo: Miért csapnának az asztalra? Miért akarnák kiadni? Fejlesztik, a hajókból jön a lé, aki akarta eddig is lekezdhette bármikor, vesz egy 45$-s hajót és hajrá. Amíg a hajóvásárlásokból fenn tudják tartani magukat addig ez akár "késznek" is tekinthető, hiszen pénzt hoz, és a fejlesztéssel a változások is jönnek folyamatosan, új hajók is kerülnek bele...ugyanaz mint a World of Warships, és ezen sincs rajta nincs rajta hogy 1.0, ahogy a WoWs is kb 5 éve van 0.akárhányban.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Palanova: Mert egyszer megunja majd valaki,hogy csak készül és sosincs kész.Aztán gyorsan kész lesz az majd figyeld meg.Persze jön majd a duma mint mindig amit el is lehet hinni meg nem is.
És ez most függetlenül attól amit írtál ,csak az egyjátékos kampányra értettem.
0
0
0
0
Twist avatar
Van amúgy ezen kívül még egy olyan pofátlan fejlesztő cég, aki kiadott egy early access játékot több száz dolláros in-game tárgyakkal?
0
0
0
0
💬 4
no avatar
@Twist: World of Warships - nem régen top hajót árult talán 50.000 .- körüli összegért, ami nem kevés tekintve hogy a T9-esek 20.000-ért mentek eddig. Plusz anno kijelentették soha nem fognak top hajót pénzért árulni. Hát mégiscsak van az a pénz. És igaz 5 éves a játék, de még nem 1.0-s szal talán bele illik a még nincs kész kategóriába.
Ez kb az Star Citzizen 60-160$ közötti hajóinak felel meg. Ami persze még mindig messze van a 200-3000$-s áraktól...

ARK készítői meglépték hogy az alap még EA állapotban volt de már készült a fizetős a DLC...

Vagy ami a szememben másik pofátlanság: elkészült a Planetary Annihilation kickstarter finanszírozással, lett amilyen lett, majd utána ment a cég vissza a kickstarterre hogy a következő játékát is onnan finanszíroztassa...így nulla kockázattal szerzett volna tiszta, saját maguknak termelt haszont - az év üzlete lett volna.
Közben meglépték, hogy az alap játékot levetették mindenhonnan és egy PA:Titans-t tettek a helyére ami az alapjáték és 4 nagy robot: cserébe 25€ mindenkitől, még az anno támogatóktól is, mert ez egy "másik" játék.

Ok ezek talán nem érnek fel a Star Citizen 45-3000+ $-os hajóihoz , de pofátlanságban és kreativitásban ott van a topban.
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
@Palanova: Kedvencem, hogy ha kritizálom kultúráltan a wg üzletpolitikáját a wotinfo.hu-n, egyből törlik a kommentemet. Azért ez sokat elmond róluk. 😶
0
0
0
0
no avatar
@zsiroslangos: Már jó ideje nem is látogatom egyik "hivatalos" wargaming magyar oldalt sem, elsősorban a szerkesztők és a közösség miatt. "Szerkesztők" 0 tartalmat tesznek hozzá, várják hogy a közösség csináljon már valami értelmeset, de ami nem tetszik nekik azt egyből lehúzzák, a közösség meg elitista és aki nem üti meg a mércéjüket azt emberszámba sem veszik, hiszen rajtuk kívül mindenki hülye és senki sem ért semmihez...konkrétan a "rossz" játékosokat legszívesebben kizárnák a random meccsekből...még "szerencse" hogy ez szembe megy a wg nyerészkedésével.

Ami negatív hír az meg nem kerül ki, lásd "wows santa crates 2020 rigged" ráadásul ezt a WG is "elismerte" de nem ám főoldalon, hanem valami huszadrangú kis senki wg-s twitterén.

De a WG-n kívül is vannak ilyen cégek. Utóbbi időben az Ubi-val kezd elszaladni a ló: egyre több mikrotranzakció, egyre több tartalom plusz fizetés mögé zárva...
0
0
0
0
Twist avatar
@Palanova: A World of Warships-t nem ismerem szerencsémre. A World of Tanks-ba öltem 1-2 órát de elvette a kedvem az egész Wargames-től.
Azért "megnyugtató", hogy sok ilyen játékosbarát fejlesztő és kiadó van még 😕
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció