Egy ideig csak a 2FA használatával szerezhetjük be az Epic ingyenes játékait

Szerző: xoki | 2020. April 29. | hír | 49 hozzászólás

Az Epic Games bejelentette, hogy néhány hétig kizárólag a kétlépcsős azonosítás aktiválását követően juthatunk majd hozzá az Epic Games Store aktuális, ingyenes játékaihoz.

A cég közleményéből megtudtuk, hogy ezzel a lépéssel szeretnék rávenni a felhasználókat, hogy önszántukból megerősítsék felhasználói fiókjuk biztonságát. Egészen május 21-éig kizárólag az említett funkció aktiválását követően zsebelhetitek be az ingyenes játékokat. Erről értesítést is kaptok majd, ha esetleg a 2FA megléte nélkül próbálkoznátok.

Az Epic Games Store-ból jelenleg még a For The King lehet ingyen a tiétek, április 30-án pedig az Amnesia: The Dark Descent és a Crashlands váltják majd le.

Hozzászólások: 49
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Mindenki sír, hogy személyes adat, bla-bla, nem hallott senki az authenticator appokról?? Nem kell telefonszámot megadni, csak beállítani pl a Google Authenticator-t oszt kész. Mivel nincs köze a mobil hálózathoz, így ha a föld alatt vagy egy bunkerben akkor is megy...
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
Nekem eddig is volt 2FA, mint a többi fiókomnál.
Egy időben nem voltam elég óvatos és Origin-en "kölcsönvették" az NFS Most Wanted-et. 😆
Ráadásul nem tudom előlről kezdeni... 😂
0
0
0
0
traubi avatar
Gusztustalan és veszélyes az, ahogyan az otthon digitális (és nem digitális) diktatúrát építgető kínaiak mindenhová be akarnak férkőzni. Akinek egy csöpp esze van, az nem statisztál ehhez.
0
0
0
0
💬 8
Memento Mori avatar
@traubi: Bizony veszélyes. De sokan nem akarják/tudják látni ezt. Hisz ez csak játék, kikapcsolódás, hobbi, nem kell ilyen komoly dolgokat mögé látni. De sajnos kell, mert ez (a gaming), jelenleg a világ egyik legjövedelmezőbb szórakoztatóipari ágazata. Amiben már sokkal több lóvé van mint a film bizniszben, vagy bármi másban.
Amíg a politika, a vallás, vagy bármi más számol a játékvilággal így vagy úgy, addig botorság lenne akárkinek is figyelmen kívül hagyni ezeket, ha játékokról van szó. Itt játékokról csak a gémernek van szó egyébként is. A dolog többi résztvevője számára, a játékok készítőinek, terjesztőinek ez egy csitrillió dolláros biznisz. Semmi más. Ami lóvéról szól, dominanciáról, piacvezetésről.
0
0
0
0
gamerINSANEdad avatar
@traubi: Hát.. kb mindenhez be van kapcsolva a kétlépcsős. Epichez is már vagy 1 éve. Azért amikor plimpel a telefonod, mert valaki be akar lépni a nem kevés pénzt érő steam fiókodra, azért finom, hogy ott van a kétlépcsős.
0
0
0
0
ben_aloha avatar
@gamerINSANEdad: Az a vicces, hogy nekem a 2FA jelenlétében is benyúlták a R* fiókom.. 😃
0
0
0
0
no avatar
@ben_aloha: Munkatársam Uplay profiljába is simán beléptek, ahol szintén volt 2FA. Mondjuk valóban jelzett, hogy xy be akart lépni, de közben már bőven profilon belül tevékenykedett a tag 😃
0
0
0
0
ben_aloha avatar
@LordSzalko: Én arról kaptam emailt, hogy a profilhoz tartozó email megváltozott valami aranyos ruszki mailcímre 😃
Szerencsére a R* support visszaállította, viszont érdekelne, hogy pl. hogy sikerült megkerülniük a google hitelesítőjét.. 😃
0
0
0
0
no avatar
@ben_aloha: Haverom is csak nézett, rá is kérdezett support-nál, hogy ez mégis mi a gyász. Mélyen hallgatnak róla azóta is. 😆
0
0
0
0
ben_aloha avatar
@LordSzalko: Amúgy nálam az volt a vicces, hogy a pancser hozzákapcsolta a fiókhoz a facebookját 😂
0
0
0
0
no avatar
@ben_aloha: Biztos már annyira beleélte magát 😆😆
0
0
0
0
CuRi avatar
Sokaknak már úgy tűnhet itt az oldalon, hogy védem az Epicet, de nem. Én azt szeretném, ha az emberek objektíven látnák a dolgokat, és remélem ebben semmi provokatív nincs, de ha van az sem érdekel.

Szóval... Valaki elmagyarázná nekem, hogy ez miben különbözik mondjuk a Steam féle kétlépcsős azonosítástól? Miért vannak az adataim nagyobb biztonságban a Steamnél, mint az Epicnél? Azért mert az Epicben van X% részesedése egy kínai cégnek?
Komolyan nem értem, de lehet, hogy én vagyok a hülye....

Mióta létezik fogyasztói társadalom, azóta a személyes adat lett az új arany. Én továbbra sem látom, hogy az Epic miben rosszabb mint a többi hasonló kompánia. A fogyasztói társadalom eleve egy rossz berendezkedés, mert nem az emberre van szabva. Az ember csak egy biorobot fogyasztó, aki dolgozik azért, hogy költekezhessen, és kiélje a vágyait. Mindegyik cég egyformán csak egy számként tekint ránk, aki pedig többet gondol bele ebbe, az egy nagyon naív ember. A média dolga, hogy az egót a reklámokon keresztül kiépítse az emberekben (ezért fontos az adat, hiszen lehet minket bombázni reklámokkal) a "fogyasztó az Isten" címszó alatt, majd az olyan cégek mint az Epic vagy a Steam, learatják a mi egónk babérjait, hiszen folyamatosan a vágyaink rabjai vagyunk. A vásárlás kielégít minket, jól esik, és alig várjuk, hogy újra vásárolhassunk. Ez nem csak az Epic sara. Ez a társadalmunk sara, és ha az Epic frusztrál valakit a ténykedése miatt, akkor voltaképp nem is az Epicre haragszik, hanem magára a rendszerre, ugyanis az Epic csak egy kis szelet a tortából.

Én így látom. Lehet, hogy kicsit elrugaszkodott a gondolatmenet, de nem szeretem, ha az emberek ész nélkül írkálnak a csordaösztönökre hagyatkozva. Többször már nem írom le, de még utoljára ki kívankozott. 😂
0
0
0
0
💬 17
Memento Mori avatar
@CuRi: Most megint úgy tűnik majd, vitázni akarok veled. Isten biza' nem így van. 😃
Számomra a különbség az epic, vagy más kliensek kétlépcsős azonosítása közt annyi, hogy az epic "kényszerít" erre. Jó, még nem olyan diktatórikusan, hogy használod a klienst akkor kell kétlépcsős azonosítást is használnod, de ez innen már egy lépés...
A többi kliensnél ez egy opció, ami miatt inkább érzem úgy, hogy ez a biztonságom szolgálja. Míg epicéknél a kivitelezés és a nem alaptalan előítéletek végett az első benyomásom az, hogy plusz egy elérhetőségemre fáj a foguk. Plusz valamit még kell adnom nekik, hogy megkaphassam az ingyen szarjukat.
Ez a lépés egyébiránt kiváló lehetőség felmérni, hogy mennyire lehet ezt lenyomni a prolik torkán. Lesz egy valagnyi elemezni való adatuk róla, hogy mennyivel kevesebb ingyen játékot regisztrálnak be, ha van feltétele is a dolognak, ha kérnek még valamit az ingyen cuccukért. Ha ez nem veti vissza az ingyen bezsebelt játékok számát, nyugodtabban megpróbálhatják odatolni ezt a fizetővendégeknek is, vagy az ingyen cuccokhoz véglegesen. Nem mondom, hogy fogják (De, fogják, idő kérdése. Ennél sokkal vadabb dolgokkal is előállnak majd.) csak azt, hogy most már lesz mindezekről némi infójuk, ha terveznének ilyesmit.
Ezt írtam a múltkor. Egyre vadabb marhaságokkal állhatnak elő, egyre jobban megvillantva, vagy kevésbé leplezve azt a gusztustalan erőszakos tencentes ázsiai stílust.
Amit a legelvakultabb epic/tencent ellenes ki tud itt találni, és az, amire ezek valóban képesek fényévekre vannak egymástól.
Csak olvass kicsit utána hogy jutott ki mondjuk a World of Warcraft kínába. Hónapokig ment a most a kici kína visszavág a cúna köcög júeszéjnek. (A kínai állam teljes mellszélességgel segítette elő ezt.) De közben a legnagyobbat a játékosokba rúgta a jóságos kína. És nem csak a kínai, azaz saját játékosait, hanem a szomszéd országok wowosait is szépen megbúbolták, mivel amíg ők baszakodtak a blizzardal (jó fél évig) a wow nélkül maradt "elenyésző mennyiségű" kínai gamer, szépen átment tajvanra, meg a többi ország wow szervereit szarrá terhelni. És nem ez zavarta a kedves kínai üzemeltetőt, hanem hogy az ő aranytojó tyúkja miért a szomszéd országban költi el a pénzét, miközben azt otthon is lehetne.
Tencent Style dióhéjban.
0
0
0
0
no avatar
@Memento Mori: Az Originnek is volt hasonló akciója, ők egy hónap Origin Access-t adtak, ha bekapcsoltad 2FA-t. Arra is ugyanígy reagáltál?
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@attila9654: Őszintén szólva nem emlékszem pontosan hogy reagáltam, de nekem sehol nincs kétlépcsős azonosítás kapcsolva. Úgyhogy valószínűleg hasonlóképp gondolkodtam arról is.
Ha az origin vagy a steam hasonló húzására is ugyanígy reagáltam, nem csodálom, hogy az epictől ennyire égnek áll minden szőrszálam.
Az origin vagy a steam fele ilyen rossz hírrel sincs megáldva, felével sem voltak soha megvádolva, és fele annyival sem buktak meg, mint az epic. Ennek okán nem is értem miért kellett volna ugyanígy reagálnom akkor.
Ez epic olyan, mint egy büntetett előéletű bankár, aki régen bankrabló volt. Sokan hisznek benne, hogy ő már ugyanolyan pénzintézet, mint a többi, sokan nyugodtan adják a kezébe az értékeiket. De engem zavar a büntetett előélete, mert hajlamosabbnak látom a butaságra, mint azt aki eddig nem került gyanúba sem.
Előítélet ez? Talán igen. De semmiképp nem alaptalan.
A tencent már ezerszer bizonyította, hogy nem a játékokért vagy a játékosokért van. Bocs, ha hajlamos vagyok eszerint megítélni őket, vagy nem hinni abban, hogy ezúttal jó útra tértek, vagy változtattak az eddigi hozzáállásukon.
0
0
0
0
CuRi avatar
@Memento Mori: Ez mind igaz amit leírtál, és nem is lehet vele vitába szállni, és soha nem is ezzel a részével akartam. Én továbbra is azt mondom, hogy ugyanez a motiváció megvan a másik oldalon is, maximum kicsit szolidabb kivitelben. Egyszóval a szar, vagy a mégszarabb esete állt elő. Én azt próbálom közölni, hogy a szarral se érjük be. Ha már lázadunk az Epic féle modell ellen, akkor lázadjunk a másik modell ellen is, ugyanis amit én látok az az, hogy felismerte néhány játékipari cég, hogy a videójátékokban hatalmas a lehetőség a befolyásolásra, és a propagandára, akár még úgy is, hogy a kedves fogyasztó észre sem veszi, és azt hiszi, hogy ez a normális.

Régebben ott volt a World of Tanks, ami a telószámodért adott 100 játékbeli aranyat. Az például egy orosz cég, még sem volt népharag, pedig lehet ott is indokolt lett volna.

Egyébként ezt a kétlépcsős szarságot én sem használom sehol. Az Epicnél sem fogom.
0
0
0
0
Twist avatar
@CuRi: Valahogy jobban bízom egy olyan vállalat adatkezelésében amire vonatkozik adatkezelési szabályzat, aki ellen védenek a személyes adataim védelméhez fűződő jogaim (volt pár per már a nagy óriások ellen is amin elbuktak, de csak egyet mondj kínai cég ellen), mint egy digitális diktatúrát büszkén űző ország kezében. Az epic launcher semmi más a világon csak egy kapu a játékostársadalom felé kína számára. Előbb az adataid bányászta össze a launcher a gépedről, majd hogy feledtessék eltemettek "ingyen" játékokkal. Most lassan újra egyre több adatra kezdenek kíváncsiak lenni. És hogy-hogy nem kijött a Valoranttal a kernelbe épülő csodájuk, persze a csalások ellen. Lassan nézd meg, hogy tartozéka lesz a launchernek is. Engem kifejezetten frusztrálna ha egy olyan ország programja előzné be bootoláskor a windowst és futna a háttérben, vagy akár csak a launchere lenne feltelepítve ami semmi mást nem csinál csak elnyom és megfélemlít mindenkit aki nem hódol be neki. És egyre gusztustalanabb ahogy lassan mindenki alányal. Lásd a blizzard botrányt a honkongi megjegyzés miatt, az nba botrányt szintén amiatt.
0
0
0
0
CuRi avatar
@Twist: Amerika esetében ugyanez igaz, csak ők szeretik a diktatúrát a szabadság árnyékába bújtatni. Volt szerencsém beszélgetni már amerikai emberekkel, és ők mondták, hogy az egész ország egy nagy húspiac, ahol mindent figyelembe vesznek veled kapcsolatban (szószerint minden adatot) és az alapján beáraznak téged, kapsz egy hitelkeretet (kredit pontokat) ami alapján költekezhetsz. Ha megszűnik a munkahelyed? Így jártál... csökken a kredit pont és örülsz ha a bank nem visz el mindent a vásárlásaid fedezésére. A kézpénz fogalma szinte nem létezik. Az "amerikai álom" pedig csak akkor igaz, ha extra tehetséges vagy valamiben, amúgy ugyanaz a rendszer van mint egy kommunista országban, azaz felfele nyalsz, alulra pedig taposol, és akkor TALÁN előbbre jutsz. Az átlag embereknek van, hogy 3 munkahelye van azért, hogy a kredit pontjait szinten tudja tartani. Ergo az adat ugyanolyan fontos Amerikában, mint Kínában, és úgyanannyira van rossz helyen, mint Kínában. Egyedül a módszerek mások. Amerikában a bank az atyaúristen, Kínában pedig a kommunizmus némileg modernizált változata. Engem mindkettőtől a hideg ráz, mert egyik sem túl emberi. Lényegében erre akartam kitérni.
0
0
0
0
traubi avatar
@CuRi: "... ugyanaz a rendszer van mint egy kommunista országban... "

Kb ezen a ponton váltál totálisan hiteltelenné, amikor egyenlőségjelet tettél egy (akármilyen hibákkal is rendelkező) demokrácia (USA) és egy kapitalista elemekkel díszített kommunista diktatúra (Kina) közé.

Bagatelizálod, összemosod a dolgokat és az embernek néha már olyan érzése van, mintha jüanban kapnád ezért a fizudat...
0
0
0
0
CuRi avatar
@traubi: Ha te mondod, akkor biztos így van, a te hitelességednek pedig minimum 2 szobor járna. Szerintem a bagatell az, hogy amíg én érvelek, te odaböfögsz egy ilyet, hogy én biztos ebben meg abban kapom a fizetésem. 😊 Mit mostam össze, és mit bagatelizáltam el? Előbb inkább olvasd el miket írtam mielőtt ***ságokat írkálsz és magadból csinálsz bohócot. Vagy te dollárban kapod a fizut? 😂 Szerintem pont én vagyok az, aki sem a Kína féle modellt, sem az amcsi modellt nem szívleli, de ezt le is írtam kb. 50x. Egyéb kérdés?
0
0
0
0
susguy avatar
@CuRi: Senki nem tagadja, hogy a cégek alapvető célja a pénz szerzés. Igen, sok mindenbe bele lehet kötni nyugaton is (és bele is szoktak), de ne tegyünk úgy mintha Kínában nem lennének bőven más gondok is. Jogosan írod, hogy amit említesz, máshol is így van és észre kell venni, de ezzel pont hogy leegyszerűsíted a problémát, és csak arról nem írsz amiben más, és amiért szúrja az emberek szemét a Tencent.

Social Credit System mond valamit? (Feltételezem hogy igen, mert olyannak tűnsz aki legrosszabb esetben is ismeri valamennyire a világ dolgait, és legalább egyszer hallott róla és/vagy utána nézett.)
Esetleg amellé az hogy a Tencent az egyik legnagyobb kínai cég, és a legnagyobb technológiai cég, akik nem mellesleg a játékok mellett közösségi appokkat is foglalkoznak (WeChat, QQ, You Ji), és nem egyszer lettek rajta kapva a kínai kormánnyal karöltve, amint személyes üzeneteket követnek le vagy akár cenzúráznak is?
És persze, "kémkedés" nem csak ott van, viszont ha egy kicsit is ismered a kínai kormányt, akkor tudod hogy a pénz szerzés mellett azért vannak más céljaik is. Az Epic Store-ral pedig egyértelműen nem a pénz szerzés a fő céljuk, hiszen a könyvtáruk több mint felét ingyen adták. Hacsak nem ennyire hosszú távon gondolkoznak és tényleg át akarják venni efölött is az uralmat, mely esetben nem kell ecsetelnem hogy miért nem jó ha egy ilyen cég lenne a vezető a játékiparban.

Bár persze ebbe az is belejátszik, hogy a Tencent vérszemet kapott mikor a Steam terjeszkedni merészelt Kínába, és az egoista Tim Swine menstruálása tökéletes eszköz nekik egy bosszúhadjáratra.
0
0
0
0
CuRi avatar
@susguy: De úgy se tegyünk, mintha Kína nem hódította volna már meg a világ szinte minden piaci szegmensét (sajnos). Mivel mi a nyugati tömbhöz tartozunk, persze, hogy inkább a Kínával kapcsolatos adathalász hírek vannak kiemelve, de Amerika is legalább ekkora surmó. Elég ha az iPhone-ra gondolunk. Vajon Amerikának mekkora adatbázisa lehet rólunk az Apple-n keresztül? Ne legyünk naívak. Most a videójátékokon keresztül a nyugati propagandát kapjuk, ha pedig Kína lenne a vezető ebben, akkor az ő modernizált kommunista propagandájuk köszönne vissza valamilyen formában. Nyilván most lesarkítottam a dolgokat, de feltételezem, hogy te is lényegében ettől tartasz. Őszintén szólva nekem egyik sem szimpi, mind a kettőtől a hideg ráz, úgyhogy mondok egy harmadik opciót... Mi lenne, ha a játékipar független lenne, és nem a sz*ar vagy a még sz*arabb közül kéne választani? Vagy ez olyan elképzelhetetlen? Sajnos Magyarországon látjuk, hogy ez az elv hová vezetett, csak kicsiben. Nevezetesen az emberek dilettanizmusához, a politikai analfabetizmushoz, stb... Az emberekben is kell, hogy legyen egy határozott kép a dolgokkal kapcsolatban, hogy egyik oldal se tudjom befolyásolni minket.
0
0
0
0
susguy avatar
@CuRi: Nem is teszek úgy, igaz elfelejtettem írni, de ez is beletartozik, ezzel is próbálkoznak minél nagyobb befolyást nyerni más országokban is.

Amerika is legalább ekkora surmó
Így van, ezzel egyet is értettem. Mint írtam, nem arról van szó hogy ez máshol nem létezik, csak az hogy nem mindenhol ugyanarra és ugyanúgy használják fel feltétlenül (és ezzel nem arra célzok, hogy az egyik jóra, a másik rosszra). Személyesen apple termékem sosem volt és nem is lesz, egyrészt amiatt amit írtál, másrészt amiért a termékeik árának 90%-a az alma gravirózásra szól.

Őszintén szólva nekem egyik sem szimpi, mind a kettőtől a hideg ráz, úgyhogy mondok egy harmadik opciót... Mi lenne, ha a játékipar független lenne, és nem a sz*ar vagy a még sz*arabb közül kéne választani? Vagy ez olyan elképzelhetetlen?
Nem azt mondom hogy nem értek egyet, de nem értem a problémát. Lehet félreértem, de a gondod az ellenzésünkkel az, hogy más szar is van ami nem jó/jobb és azt is ellenezni kell (amiben egyet is értünk), viszont mire alapozod hogy más szarral nincs problémánk? Nem állítottuk az ellenkezőjét.

Lehet más hasonló problémákról kevésbé van szó az oldalol, de amikor van, ott is találni aki ellenzi. Az Epic annyiban különbözik hogy aktuális és teljesen a géming világban történik, és még ha el is tekintünk a politikai dolgoktól, undorító üzleti statégiákat alkalmaznak. Emellett egyértelmű előnyt élveznek ezen az oldalon cikkek terén.
0
0
0
0
ben_aloha avatar
@CuRi: Valami ellen mindig kell lázadni, de le merem fogadni, amiután kinyöszögték magukat itt, azután mennek bezsákolni az ingyen játékot 😃 Ennyi baromságot ami itt megy pár kommentben, egy jófajta politikai cikk alatt szoktam látni, azon is, ezeken is csak röhögni tudok 😂
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@ben_aloha: Én inkább azt tartom nyöszörgésnek, amikor valaki tényekre alapozott beszélgetésbe belekotyog tények nélkül. 😀
Meglepődnél hány nyöszörgő van, aki ha lát valami neki tetszőt ajiba epicen, inkább elmegy steamre és fizet érte.
Én ha nem bírok valakit akkor nem kell tőle az "ajándéka" sem. Legyen az az "ajándék" bármi. Nem egy szirszar indie játék...
Ezt nem bírod te feldolgozni/elhinni, hogy létezik ilyen.
Azért, mert te félretennéd az ellenszenved valakivel, némi haszonért. Neked ez nyilvánvalóan természetes, azért nem is feltételeznéd, hogy mással ez megtörténhet.
Vagy ha nem így van és téged sem tudna megvásárolni az aki iránt ellenszenvvel vagy, akkor miért feltételezed, hogy más nem lehet ugyanígy vele?
Némi kis paradoxon viharba keveredett a tofus kocsi. 😃
Te csak azt hiszed, hogy mások hajlandóak segget csinálni a szájukból ingyen játékokért. Van aki egyáltalán nem hajlandó segget csinálni a szájából. Csak te nem ismersz olyat. Ezért tartod elképzelhetetlennek. 😀
0
0
0
0
ben_aloha avatar
@Memento Mori: Abban a 20 percben amíg ezt lepötyögted, értelmeset is csinálhattál volna ám.. 😂
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@ben_aloha: Neked telne éveidbe, mire értelmezni tudnád amit írtam.
Megint sikerült érdemben érvelned magad mellett. Ismét jellemed (és elméd) új mélységeire láthat rá a nagyérdemű. 😊
0
0
0
0
Twist avatar
@ben_aloha: Van az a helyzet, amikor sokat megmentett volna a jellemedből, ha inkább nyelsz egyet és nem írsz semmit...
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Jó lesz a codex féle is
0
0
0
0
no avatar
Eddig sem használtam epicet és ezután sem fogok. 😂
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Eddig se aktiváltam be semmi, ezután se fogok.
0
0
0
0
💬 2
susguy avatar
Ingyenesen Személyes adatokért cserébe beszerezhető a For The King

FTFY
https://w7.pngwing.com/pngs/128/572/png-transparent-winnie-the-pooh-illustration-winnie-the-pooh-eeyore-piglet-tigger-roo-winnie-pooh-face-heroes-cat-like-mammal.png
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
"Rávenni", "önszántukból".
Egyre jobban hányok Kínától. Építsenek adatbázisokat a saját hülyéikből, akik 2020-ra se képesek leváltani egy 30 éve halott rendszert, ne belőlünk.
0
0
0
0
💬 3
SuperPuma avatar
@kolbaszkarika: Már van. Remek kis ország
0
0
0
0
hekli96 avatar
@kolbaszkarika: Az a baj, hogy a jelenlegi tech szinten ez egyre nehezebb lesz nekik. Pont ezért nyomatja kína nagyon is a hálózati infrastruktúrát meg a megfigyelő rendszereket, a másik meg, hogy a rendszert nem hülyék vezetik, hogy csak úgy hagyyják elűzni magukat a közel 1,5 milliárd ember által töltött kincseskamrából.
0
0
0
0
gigazte avatar
Következő lépcsőfok a kötelező bankkártya lesz! 😂
0
0
0
0
Tibi86 avatar
Már azt hittem az új cikkre hogy az új Assassin's Creed-ről van szó... de sztem mire felkelek már lesz róla cikk... már várom hogy mit fogtok írni, és semmi szarkazmus nincs benne, csak a kíváncsiság! 😀
0
0
0
0
💬 5
no avatar
@Tibi86: Sup CJ, mi szél hozott gépigényre? Unalmas a Grove Street mióta bekötötték a szélessávú internetet?
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@LordSzalko: Ott is késnek a vonatok. Befut, aztán úgyis follow the damn train lesz
0
0
0
0
Tibi86 avatar
@LordSzalko: haha.. jó vicc, gondoltam kirakom miért ne? remélem nem gond... hogy ide is jönnek a vonatok, és ez már nem lesz "All you had to do was follow the dam train Cj"
0
0
0
0
no avatar
@Tibi86: "Like it says in the book, we are blessed and cursed."
0
0
0
0
Twist avatar
A lelkem után még a telefonszámom is kell? 😆
0
0
0
0
💬 1
gigazte avatar
@Twist: Legalább nem csak Dél-Afrikából, és Marokkóból jönnek a lehúzós hívások ezután, hanem Kína is fel akar zárkózni! 😂
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció