Egy hétig ingyenesen kipróbálható a Star Citizen

Szerző: xoki | 2019. May 01. | hír | 10 hozzászólás

A 3.5-ös frissítés megjelenése alkalmából a fejlesztők újabb lehetőséget adnak a Star Citizen ingyenes kipróbálására. A mai naptól egészen május 8-áig, azaz egy hétig bárki kipróbálhatja a régóta korai hozzáférésű stádiumban lévő űrhajós játékot.

A legújabb frissítéssel egy új világ, fejlesztett testreszabhatóság, játszható női karakterek, új űrhajók, valamint új repülési modell is bekerült a játékba. Itt pedig ezek részletes leírását is megtalálhatjátok.

Az ingyenes próbaidőszak alatt az alábbi űrhajók állnak majd a játékosok rendelkezésére: Anvil Arrow, Aegis Avenger Titan, Drake Cutlass Black, Drake Dragonfly és a MISC Prospector. Mindegyiket a Cloud Imperium választotta ki az új repülési modell demonstrálása céljából. A Star Citizen azon játékok közé tartozik, amelybe nem vethetjük csak úgy bele magunkat, ezért a játék előtt érdemes megtekinteni a kiadott 7 tutorialt.

Ezen az oldalon a leírást követve tölthetitek le a játékot.

Star Citizen
Star Citizen
Star Citizen
Megjelenés: TBA
Műfaj: Akció, Szimuláció, FPS, MMO
Fejlesztő: Cloud Imperium Games
Hozzászólások: 10
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TRACERHD avatar
Szegény gépen, meghalt alatta. Very high-on 40 fps mocskos nagy akadásokkal de lowon is csak 50 fps. Ezen még van mit dolgozniuk az biztos.
0
0
0
0
Memento Mori avatar
Nem olyan vészes már, mint volt egy éve mondjuk. Elég szépen fut, ha már játékban vagy. Az is igaz, hogy betöltés alatt lazán van idő egy bográcsgulyást összedobni. HDD-re telepítettem először, no ott még egy hét sziget fesztivál is beleférne mielőtt betölt. 😂 Természetesen egy kis barokkos túlzással éltem, de hdd-ről simán kell neki jó 5-7 perc mire játékba kerülsz! A procit és ramból 15-20 gigát úgy megszi, mintha erre lenne kitalálva. SSD-vel fényévekkel jobb a teljesítmény.
0
0
0
0
💬 2
DDarkness avatar
Én kipróbáltam volna, de sajna nincs 32gb ramom, hogy lowon menjen. 8GB-al sajna annyit értem el, hogy megette a ramot fél perc alatt és újra kellett indítani a gépet, mert a rendszer is behalt.
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
Magyarul ingyen el lehet ütni az időt egy félig sem kész játékkal ,cserébe automatikusan küldi a játék a bug report -okot az "önkéntes teszterektől" ...

Kösz szépen de inkább teljes játékkal töltöm el a drága szabadidőmet. 😃
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
Ez funkcionál már mint teljes játék, vagy még mindig ilyen dirib-darab elemekből van összevarrva, irreális pénzekért?
0
0
0
0
no avatar
Reméljük futni is fog, egy próbát megér
0
0
0
0
Balu_kapitany avatar
Én már régebben kipróbáltam de csak az első pár napon bírt lekötni aztán gyorsan meguntam
0
0
0
0
💬 1
kailee avatar
@Balu_kapitany: Hát azért folyamatosan bővül a játék. 5 hónap alatt is sokat változik. Ha a " régebben " több mint 5 hónap, vagy akár évet is jelent érdemes lehet kipróbálni újra.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció