Egy hétig ingyenesen játszhattok az XCOM 2-vel

Szerző: xoki | 2020. April 24. | hír | 15 hozzászólás

A 2K Games bejelentette, hogy jelenleg teljesen ingyen próbálhatjátok ki a több díjat is bezsebelő XCOM: Enemy Unknown folytatását, vagyis az XCOM 2-t.

A népszerű stratégiai játék a mai naptól egészen április 30-áig mindenki számára ingyenesen játszható. Ezt követően ha megvásároljátok a játékot, akkor természetesen onnan folytathatjátok majd, ahol abbahagytátok az ingyenes időszak alatt.

A játékot a Steamről tudjátok letölteni, ahol jelenleg 75%-os kedvezmény mellett szerezhetitek be az alapjátékot és a Digital Deluxe verziót, 71%-os árengedmény mellett pedig az XCOM 2 Collection csomagot, illetve jelenleg a különböző DLC-ket is akciós áron kínálják. Szóval, ha a próbaidőszak alatt megtetszene a játék, akkor mindenképpen most érdemes lecsapni rá.

XCOM 2
XCOM 2
XCOM 2
Megjelenés: 2016. February 05. (PC)
Műfaj: Stratégia, Körökre osztott stratégia, Körökre osztott taktikai
Fejlesztő: Firaxis Games
Hozzászólások: 12
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
santakigyo avatar
Felakarják dobni picit az eladásoka. Teljesen jó marketing munka. Ha a világon a játékosok pár % is veszi meg már megérte ez a kis ingyenesség.
0
0
0
0
Maros avatar
Nahát! Micsoda nagynagylelkűség! 😂😎😜
0
0
0
0
💬 10
Apor avatar
@Maros: Vigyázz az ilyen kommentekkel mert bármikor megjelenhet a gépigény.hu önjelölt védelmi hatóságának valamelyik random tagja, és jól megkapod, hogy "jó magyar szokás szerint csak fanyalogsz, és semmi nem jó neked" . 😃
0
0
0
0
Maros avatar
@Apor: Egy szóval nem írtam, hogy valami nem tetszene, vagy valami proplémám lenne ezzel kapcsolatban. De mindenki úgy értrlmezze ahogyan csak szeretné! Mindenkinek a saját fantáziájára bízom, hogy mit ért ezalatt! 😃😉😎
0
0
0
0
Apor avatar
@Maros: Helyes ! 😆
0
0
0
0
WeKing avatar
@Maros: Jó magyar szokás szerint csak fanyalogsz, és semmi nem jó neked. 😊
0
0
0
0
Maros avatar
@WeKing: Láthatod! LOL 😃😂😎
0
0
0
0
no avatar
@Maros: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Maros avatar
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂Szólj hozzá...
0
0
0
0
Apor avatar
😆 😆 nagyon jó!
0
0
0
0
Apor avatar
@WeKing: '' Look me in the eye! ''
- Vaas Montenegro -

😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció