Egy befektető szerint a Disney-nek fel kellene vásárolnia az Activision Blizzardot

Szerző: xoki | 2019. July 25. | hír | 21 hozzászólás

A Disney szép lassan felvásárolja a szórakoztatóipar nagyágyúit, amelynek köszönhetően több vállalat és filmes univerzum is az ő kezükbe kerül. Az egyik befektető szerint az Activision Blizzard is felkerülhetne a cég listájára, hiszen szerinte az esport remekül illeszkedne a Disney TV-hálózatához.

Valószínűleg sokan még most sem tették túl magukat azon, hogy a Star Wars-jogok a Disney-hez kerültek, és most akár egy újabb népszerű univerzumra is szert tehetnek. Az Activision részvényeinek értéke jelenleg csökkenőben van, ezért a Gerber Kawasaki Inc. úgy látja, most jött el a tökéletes alkalom a felvásárláshoz. A cég egyik tagja, Nick Licouris a Bloombergnek adott interjúja során hozta fel, hogy a Disney-nek most lenne ideális egy ajánlatot tennie a felvásárlásra.

Az Activision jelenlegi értéke körülbelül 37 milliárd dollár, amelyhez képest a Lucasfilm „mindössze” 4 milliárdjába fájt a Disney-nek.

Hozzászólások: 21
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Spazzz avatar
Eltudom kepzelni,hogy fog banni szegeny Blizzardekal.
https://i.kym-cdn.com/photos/images/original/000/428/648/599.jpg
0
0
0
0
Liptik avatar
Na meglesz az új karakterek a Disney Infinity 4-nek meg az új storyk, jó kis Diablo, meg WOW, ja és COD. 😆
WOW-hoz meg az új faj az egér. 😆
0
0
0
0
💬 1
xCube avatar
@Liptik: Szerintem ne vegyél be több fogalmazásgátlót.
0
0
0
0
gigazte avatar
Mickey Modern Warfare 2! Jót is tenne a Cod sorozatnak ez a rózsaszín maszlag... 😂
0
0
0
0
💬 1
SuperPuma avatar
@gigazte: Érdekesebb lenne biztos, de nem hiszem, hogy pont a CoD kellene a Disneynek
0
0
0
0
csuz-li avatar
Eddig minden címnek jót tett, ha átvette a Disney. Csak meg kell nézni, milyen filmek jelentek meg Star Wars név alatt (eltekintve az eredeti trilógiától) a Disney felvásárlás előtt és után.
Azonban nem tudom, hogy mi a hír abban, ha egy befektető befektetésre/felvásárlásra javasol valamit. Ezt az ilyen cégek napi szinten megteszik több tucat lehetőséget vázolva. Az egész csak annyit jelent, hogy lenne értelme, csakhogy ez csupán matek, nem jelenti azt, hogy az egyik fél eladná, sem azt, hogy a másik megvenné, sem azt, hogy a két fél erről egyáltalán beszélt-e valaha. Csak annyit jelent: lenne a dolognak gazdasági racionalitása, mivel az egyik fél épp gyengélkedik, ezéért olcsó, tehát bárki számára, aki ebben az iparágban érdekelt jó befektetés lehet, ám van olyan cég a piacon, akinek több haszonnal járna a befektetés, mint a piac többi szereplőjének.
0
0
0
0
💬 5
santakigyo avatar
@csuz-li: A SW-nak hol tett jót?
0
0
0
0
csuz-li avatar
@santakigyo: Bár minden ilyesmi ízlés kérdése, de mondjuk egy Baljós Árnyakhoz képest egy Zsivány Egyes azért kifejezetten igazolja szerintem, hogy jobb helyen van a sorozat a Disney-nél. Bár ízlés kérdése, lehet, hogy neked jobban bejöttek a régebbi filmek. Nekem mindenesetre az újabbak inkább tetszenek.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@csuz-li: A zsivány egyes a nevéből adódóan is egy kivétel. Az tényleg jó volt, de a többi szóra se érdemes.
Mondjuk mindeggy ki kezébe kerül, az egész filmipar öreg klisék tömkelegére épül sajnos.Meg a jól bevállt felújításojra. (gyalázás)
0
0
0
0
gigantx avatar
@santakigyo: Activision logó ott virított a jedi academy-n. Ha még ott van a régi csapat, akkor az hogy egy "sátorba" kerül a star wars és az actiblizz még lehet jól is sül el.
Többi címnek is jót tehet, mert most jelenleg az activison szorongatja a blizz golyóit hogy minél több pénzt szedjenek össze, de ha a disney köt rá egy pórázt (plusz van jelentős anyagi háttere ami fedezhet nekik pár luxusautót) talán abbahagyják a játékosok bombázását mindenféle drága külö valós pénzért megvehető dolgokkal
0
0
0
0
no avatar
@csuz-li: Isten őrizz, hogy a Blizzard a Disney kezébe kerüljön...Szvsz az új Disney éra alatt készült SW-k nézhetetlenek számomra, ennél az előzmény trilógia is 1000X jobb A baljós árnyakkal együtt. Marvel filmes univerzumot is kezdik szétcseszni a jövőben, jönnek az erőltetett feka, homokos, női karakterek...köszönhetően az erősen Feminista női disney főnöknek...Játékokba is bele fogják erőltetni a modern társadalom ***ságait és a saját idióta világnelzetüket...kösz, én nem kérek ebből.
0
0
0
0
Apor avatar
Miért nem a Blizzard vásárolja fel a Disney-t ?

Warlock-ot meg Paladin-t a Halálcsillagra !
0
0
0
0
csibeszke37 avatar
Éneklő orkokat a népnek.
0
0
0
0
💬 1
YoRHa 2B avatar
@csibeszke37: tessék 😂
0
0
0
0
shadowcastle avatar
A Disney maradjon csak a seggén,abból még talán nem lesz katasztrófa........
0
0
0
0
Vigilante avatar
Eközben a Disneyland-ben:

[LINK]

:D :D :D
0
0
0
0
💬 2
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@Vigilante: Hű bakker, hát szép kis családi délután! 😲 😂
0
0
0
0
Vigilante avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: Az-az. 😂😂😂
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
Na akkor el is jönne a világvége 😂
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Remélem a Disney meg az Észak-kóreai néppárthoz kerül
0
0
0
0
💬 1
Apor avatar
@SuperPuma: 😆 😆 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció