Ebben az évben esedékes a Dead Island 2 újbóli leleplezése

Szerző: xoki | 2022. August 07. | hír | 6 hozzászólás

Valószínűleg sokan lemondtak már a Dead Island folytatásáról, de a fejlesztés állítólag jól halad, és úgy tűnik, többéves halasztás után végre elérkezett az idő a játék újbóli bejelentéséhez.

Tom Henderson korábban elárulta, hogy több forrástól is azt hallotta, a Dead Island 2 ezúttal megjelenésre készen áll, és akár már ebben az évben befuthat. Figyelembe véve, hogy a játék eddig egyik bemutatón sem volt látható, inkább egy 2023-as megjelenés tűnik logikusabbnak.

További forrásokra támaszkodva Henderson legfrissebb jelentésében azt állítja, hogy a Dead Island 2 fejlesztése sínen van és játékosok nagyjából hat karakterre számíthatnak. Emellett nagy hangsúlyt fektetnek a kooperatív játékmenetre, amely több teszt középpontjában is állt a stúdiónál.

A Dead Island kiadójának, a Deep Silvernek az anyavállalata, az Embracer Group nemrég hozta a befektetők tudtára, hogy a játék a jelenlegi pénzügyi évükben várható. Előfordulhat, hogy a játék jelen lesz a Gamescomon vagy Geoff Keighley másik nagy eseményén, a The Game Awardson.

Dead Island 2
Dead Island 2
Dead Island 2
Megjelenés: 2023. April 21. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, Túlélő-horror
Fejlesztő: Dambuster Studios
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hunnia98 avatar
valaki tudna segiteni rendeltem amazonrol (ma) 1ora mulva rájöttem hogy rosszat rendeltem töröltem de mégis levonták a pénzt ilyenkor mi van
elöre is köszi a
segítséget
0
4
0
0
💬 5
no avatar
@Hunnia98: Az Amazon szerint, amikor egy törlési megrendelés megtörténik, percekbe telik, amíg a vevő hitelkártyájára visszatérítést alkalmaznak. 3-5 napot vehet igénybe, amíg a megfelelő összeg megjelenik a hitelkártya-kivonatában, míg a betéti kártyák esetében akár tíz munkanap is lehet.
0
0
0
0
Hunnia98 avatar
@Vato: aha köszi és honan tudom hogy visszatérítést alkalmaznak ben van a Cancelled Ordersbe de ott nem mutasa hogy fizetem volna
0
0
0
0
no avatar
@Hunnia98: https://how2geeks.com/hu/hogyan-kaphat-visszateritest-arvaltozasbol-az-amazonon
itt le van irva minden.
0
0
0
0
Hunnia98 avatar
@Vato: igen de nem mutasa hogy fizetem volna csak ben van a törölt rendelésekbe
0
0
0
0
FoLey avatar
@Hunnia98: Várni kell hogy visszakapd az összeget.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció