E3 2019: Ubisoft sajtókonferencia összefoglaló

Szerző: xoki | 2019. June 12. | hír | 2 hozzászólás

A Ubisoft rögtön a show kezdetén felfedte a Watch Dogs Legion játékmenetét, amely megerősítette a korábbi szivárgásokból nyert információkat is. Mindenképpen egy érdekes koncepcióról van szó, és remélhetőleg a megvalósítás tényleg olyan jó lesz, mint ahogy az elsőre látszik. A Watch Dogs Legion a Brexit utáni Londonban játszódik, ahol nekünk kell felépítenünk az ellenállást a jelenlegi káosz megszüntetése érdekében. A játékban bármelyik NPC-t felvehetjük a csapatunkba, ezek közül választhatjuk ki, hogy kivel szeretnénk játszani, így akár egy idős néni bőrébe is bújhatunk majd. A halál végleges lesz, ezért ha legyőznek bennünket, kénytelenek leszünk egy új karakterre átváltani.

Íme a sajtókonferencián bemutatott játékmenet:

Ha pedig egy rövidebb változatot szeretnétek, akkor itt megnézhetitek a játék trailerét:

A Watch Dogs Legion 2020. március 6-án fog megjelenni.

Bemutatkozott az Assassin's Creed Odyssey fejlesztőinek új játéka, a Gods & Monsters. Kaptunk egy gyönyörű trailert, viszont egyelőre nem sokat árultak el róla. Egy akció-kalandjáték lesz, amelyben a görög istenek megmentése lesz a cél. A játék 2020. február 25-én érkezik Xbox One-ra, PS4-re, PC-re és Stadiára is.

A Ubisoft is előállt saját szolgáltatásával, amelynek köszönhetően havi 15 dollár fejében több mint 100 játékkal és azok DLC-ivel játszhatunk majd mindaddig, amíg előfizetők vagyunk. Az előfizetők korai hozzáférést és új játékokat is kapnak majd. A Uplay+ szeptember 3-án fog elrajtolni, és 2020-ban a Google Stadia is támogatni fogja.

A cég felfedte új görkorcsolyás sportjátékát, a Roller Championst. A játékban a csapat-alapú PVP-n lesz a hangsúly. A játék pre-alpha demóját néhány napig kipróbálhatjátok PC-n.

Új Rainbow Six-játékról rántották le a leplet, amely egy háromfős taktikai co-op játék lesz. A Rainbow Six Quarantine valamikor 2020 elején válik majd elérhetővé.

Természetesen a Just Dance most sem maradt el. A Just Dance 2020 az alábbi platformokra érkezik: Switch, PS4, Xbox One, Stadia és Wii.

Egy új, okostelefonokra érkező játékban tűnnek fel újra a Tom Clancy-játékokból ismert karakterek. A Tom Clancy's Elite Squadban például Sam Fisher is felbukkan, de sajnos egy új Splinter Cell-játék lehetősége még csak szóba se került.

Egy nagy köszönetet kaptak a The Division 2 játékosai, majd elárulták, hogy júliusban elérhetővé válik az első nagy DLC első epizódja. A D.C. Outskirts Expeditions Episode 2 pedig ősszel várható, az utolsó rész pedig 2020-ban. Mellesleg június 13-16 között a játékot mindenféle korlátozás nélkül, ingyenesen kipróbálhatjátok.

Új lehetőségek nyílnak meg az Assassin's Creed Odyssey játékosok előtt, ugyanis a Story Creator segítségével létrehozhatjuk saját kis történeteinket a játék világában. A Discovery Tour módnak köszönhetően pedig megcsodálhatjuk a gyönyörű görög területeket anélkül, hogy ellenségekbe ütköznénk.

Mindezeken felül még nem árt kiemelni, hogy elrajtolt a Rainbow Six Siege Operation Phantom Sight, vagyis a játék következő szezonja, valamint, hogy a For Honor egy új, limitált idejű eseménye, a Shadows of the Hitokiri is hamarosan kezdetét veszi. A Brawlhalla pedig az Adventure Time karaktereivel bővült ki, így most már Jake, Finn és Princess Bubblegum is játszhatóvá vált, akiket június 25-ig lehet ingyenesen kipróbálni. Egy új mód szintén bekerült, amelyben két karaktert irányíthatunk egyszerre.

Watch Dogs: Legion
Watch Dogs: Legion
Watch Dogs: Legion
Megjelenés: 2020. October 29. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Ubisoft Toronto
Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Balu_kapitany avatar
Ez a watch dogs jónak tűnik, de ezért a rainbows cuccért hülyeség pénzt kérni.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció