E3 2019: nem lesz látható a következő Need for Speed

Szerző: xoki | 2019. May 29. | hír | 30 hozzászólás

Az EA idén egy új Need for Speed játékot tervez kiadni, viszont egyelőre semmit sem tudunk az új részről. A kiadó új blogbejegyzéséből pedig kiderült, hogy az idei E3-on (EA Play) sem fog sor kerülni a leleplezésre, miközben a legtöbb esetben mindig ezen az eseményen mutatták be az új játékaikat.

A fenti blogbejegyzésben megerősítették, hogy a következő rész idén biztosan megjelenik, viszont júniusban nem lesz látható sem az E3-on, sem máshol. Az ünnepi szezon előtt esedékes rész egy speciális alkalomra készül, mivel a széria hamarosan 25 éves lesz, ezért valószínűleg a lehető legjobb formában szeretnék leleplezni.

Az EA versenyjátékainak minősége elég nagyot zuhant az utóbbi években. Például a 2015-ös reboot is elég laposra sikerült, és bár a Need for Speed Payback valamennyire visszahozta a közkedvelt részek hangulatát, sajnos több játékmechanikai megoldás miatt továbbra sem sikerült egy kiemelkedő részt alkotniuk.

A leleplezés következő lehetséges helyszíne a Gamescom lesz, amely augusztus 21-én veszi majd kezdetét.

Need for Speed Payback
Need for Speed Payback
Need for Speed Payback
Megjelenés: 2017. November 10. (PC)
Műfaj: Akció, Verseny
Fejlesztő: Ghost Games
Hozzászólások: 29
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
SuperPuma avatar
Talán jön végre olyan NFS, ami nem az újabb "Halálos iramban" vagy egyéb filmekre akar hajazni.
0
0
0
0
Roka1994 avatar
nagyon jo játékot tervezhetnek már ilyen gépigények vannak lesz nek is és még fejleb megy a cucc ... nagyon jo a nfs sorozatok mind majdnem de az én cucom nem viszi mindet .. egy vga val azért megdobhatna valamelyik őrült gamer pcs gyermek mert az enyém tőnkre ment már azse megy rajta ami mentek *-* azon kivül gratulálok mindenkinek aki olyan jo gépe van crisyst ajánlom a 3 at mindenkinek aki még nem játcota végig a játékot ,sok negativ erőktől legyetek mentesek
0
0
0
0
💬 3
FDave94 avatar
@Roka1994: Olyan néha ez a hozzászólás, mintha egy mesterséges intelligencia fordította volna angolról. 😆
0
0
0
0
Fatotem avatar
@FDave94: Spoiler!
egy vga val azért megdobhatna valamelyik őrült gamer pcs gyermek mert az enyém tőnkre ment már azse megy rajta ami mentek
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
@Roka1994: Vass Gabor-nak van Vega-ja, csak nem tudja kiszedni a gépéből mert integrált. 😂
Vagy kérd meg Chuck Norris-t, neki biztos van elfekvőben... 😆
0
0
0
0
sean avatar
Nem kell erőltetni a történetet és a grafikába sem kell világrengető újítás. A régi részeket sem a 'történet' miatt szerettük. Legyen újra az illegális éjszakai versenyzésen, a tuningon, és a normális irányításon a hangsúly. Még mindig jobban elvagyok egy Underground 2-vel mint az új részekkel (már azt sem tudom mennyi rész van). Tudja az EA hogy miért rágják a fülüket a gamerek (U3), de magasról sz@rnak rá, akárcsak a Valve a HL3-ra.
0
0
0
0
💬 7
Unstoppable avatar
@sean: Az a baj hogy amikor pl az Underground vagy akár a Midnight Club kijött akkoriban valóban "fénykorukat" élték az illegális utcai versenyek, filmek, meg az egész lázadó feeling. Ebből ma már semmi nem maradt kb, a tuningolt Suprák ideje elmúlt, és a suhancok sem LA utcáin veretik import Nissanokkal...talán ezért is van nehéz helyzetben az nfs. Ott volt 2010-ben a Hot Pursuit. Az inkább az eredeti nfs-ek hangulatát hozta de modern grafikával, történet nélkül, viszont a tuning hiánya eléggé megölte...aztán ott a Payback ahol az irány már jó, de még mindig túl sok hangsúlyt fektetnek a történetre ami felesleges. Én azért remélem hogy sikerül megtalálnia mr EA-nek az aranyközéputat úgy mint annak idején 😆
0
0
0
0
sean avatar
@Unstoppable: Értem én hogy már más idők járnak, meg tunerjóskásnak számít egy hátsó szárny, de mi másról szóljon egy NFS? A versenypályán körbe-körbe szaladgálás dögunalmas (az URL versenyeket utáltam a legjobban az U2-ben is). Ha a mai trendet raknák a játékba akkor mást nem lehetne csinálni az autóval mint porig ültetni, meg alápakolni a lavórfelniket és gyökkettővel elgurulni kiállításra ahol pénzt kapsz ha sokan szavaznak rád. Versenyzés meg 0.
Tudom hogy lehetetlen olyat alkotni ami mindenkinek tetszik, de azért néha hallgathatnának a játékosokra is és akkor talán nem lenne nagy pofára esés, mint az előző részeknél.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@sean: Úgy vagyok, hogy a konkurenciáról nem lenne szégyen másolni. (Gondolok itt a Horizonra) Persze átgondoltabb versenyekkel/bajnokságokkal. Mondjuk annak kifejezetten örülnék, ha az első, 94-es kiadásból is örökölne. (Mondjuk az irányítást akár, mert az utóbbi kb 8 évben kb élvezhetetlen nekem. Spoiler!
Nem csak számítógépen billentyűzettel, de még X360on kontrollerrel is katasztrofális a Rivals, pedig amúgy a grafika az mindig is nagyon atom volt
Persze nem ártana, ha kormányból nem csak a drága és új hardverek lennének támogatottak, hanem rendesen be lehetne állítani mindent (Mondjuk ez nem csak az NFS baja, hanem kvázi minden autós játéké. Talán az ETS2 áll legjobban ilyen szempontból)
0
0
0
0
sean avatar
@SuperPuma: A payback esetében még a kormány támogatás sem jött össze nekik.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@sean: Az Electronic Arts-nak a Need For Speedel szerintem az elmúlt 10 évben nem jött össze. Talán a 2015ös, ami igazán ígéretes volt. (Személy szerint a Hot Pursuitet vártam anno, de tényleg sikerült az amúgy szép játékot sok idegesítő, amatőr dologgal elrontani)
0
0
0
0
sean avatar
@SuperPuma: Az a baj hogy manapság agyon van hypeolva minden, aztán mikor megjelenik meg jön a pofáraesés. Demókat már nem mernek kiadni mert rossz hatással van az eladásokra ha kiderül hogy úgy sz@r az egész ahogy van. A sok divatmajom úgyis megveszi majd, csak hogy eldicsekedjen vele hogy neki megvan a legújabb NFS.
0
0
0
0
Csicso avatar
@sean: Á, a Valve-t ne keverd ide egyszerűen dagadtra keresték magukat a Steam-mel és semmi kedvük dolgozni. Persze így sem értem teljesen mert ugye valami jobb stúdiónak kiadhatták volna, hogy csinálják meg a HL3-at. Ha adnak rá időt és pénzt tuti siker, MINIMUM a költségek visszajönnek tehát bukni kizárt, hogy bukjanak.
0
0
0
0
carl18x avatar
Még egy régi NFS Remasterrel is jobban járnánk, mint megint a piacra kerüli izadtság szagú nfs kerüljön a piacra. Amire valójában senki se kíváncsi 😆

Egy NFS Most Wanted 2005-őt megnéznék mai grafikával, remek alkotás lenne. De a GTA régebbi részei is megérdemelnének egy ráncfelvarrást.
0
0
0
0
no avatar
Minden évre jut egy reskin, elég lenne a textúrákat megmutatni minden évben, többit már hozzá tudja képzelni az ember.

Nem mint, ha érdekelne ez a futószalag cím meg úgy önmagában az EA 😜
0
0
0
0
gamerINSANEdad avatar
Nálam a Need4Speed III, Hot Pursuit 2, az Underground, Underground 2, Pro Street, 2005-ös MW(a kedvenc) és esetleg még a Carbon voltak azok amiket visszasírok. Hozzáteszem, ha elérhetőek lennének a digitális áruházban akkor rögtön venném is meg őket. De sajnos nincsenek.
0
0
0
0
💬 2
xXMrSanXx avatar
@gamerINSANEdad: NFS 2 SE. és a Prosche 2000 se volt rossz, de a legjobbak a felsorolásod között vannak. Kajakra mára már csak új bőrt húznak rá és szvsz.

0
0
0
0
gamerINSANEdad avatar
@xXMrSanXx: Hát én a 3-tól toltam a szériát, de igazad van.
0
0
0
0
Bokorfelugyelo avatar
Nfs MW (2005) óta nem volt egyáltalán normális nfs.. :/
0
0
0
0
💬 6
odinx avatar
@Bokorfelugyelo: Egyetértek, azt kellene felújítani több ellenfélel + 100 autóval+ olyan tuning, mint a 2015-ben volt. 😀
0
0
0
0
19ati93 avatar
@Bokorfelugyelo: +1.. abból kéne egy hd remaster
0
0
0
0
szilver avatar
@Bokorfelugyelo: Undercover még elment szerintem. 😀
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@Bokorfelugyelo: A Carbon és az Undercover még elmentek, azoknak is megvolt a nfs hangulata.
0
0
0
0
Bokorfelugyelo avatar
@TheMenkuPocok: Még Carbon az jó is volt, az undercover máár annyira nem jött be. (nekem) 😃
0
0
0
0
gigazte avatar
Igazán kihagyhatnának még 1-2 évet, hogy egy színvonalasabb játékot tegyenek le az asztalra!
0
0
0
0
xheynor avatar
Need For Speed Most Wanted (2005) volt a legjobb rész, a többi rész nekem egyáltalán nem tetszett , még az NFS The Run amit többször végigjátszottam, de az közel se ugyanolyan mint a Most Wanted, pedig lenne igény egy igazán jó versenyautós játékra.
0
0
0
0
viviktor95 avatar
kivancsian varom a legujabb NFS reszt! barki akarmit mond szerintem az osszes resze nagyon kivanlo!
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció