E3 2019: íme az idei sajtótájékoztatók időpontjai

Szerző: xoki | 2019. May 12. | hír | 19 hozzászólás

Kevesebb mint egy hónap és itt az E3, ahol természetesen idén is rengeteg izgalmas bejelentésre számíthatunk a játékvilág nagyágyúitól. Sajnos lesznek olyanok is, akik nem vesznek részt az eseményen (például a Sony), de a legtöbb neves kiadó mind megtartja majd a sajtótájékoztatóját.

A Sony eddig mindegyik E3-on jelen volt, viszont az ideit sajnos kihagyják. Az EA néhány éve saját E3-at megelőző rendezvényt szervez, amely idén sem lesz másképp, viszont néhány dolgon változtatni fognak. Az idei éven a megszokott sajtókonferencia helyett egy több napos eseményre fog sor kerülni, ahol az idő előrehaladtával újabb és újabb bejelentéseket, valamint játékmenet videókat kapunk majd. Az EA Play június 7-9 között kerül megrendezésre, ahol többek között a Star Wars Jedi: Fallen Order játékmenete is látható lesz.

Az első valódi sajtókonferenciát a Microsoft tartja majd június 9-én, vasárnap. A PC-sek és az Xbox-osok is izgatottak lehetnek, ugyanis a cég mindkét játékosbázis számára tartogat újdonságokat. Saját címeik mellett természetesen harmadik féltől származó játékokat is láthatunk majd az előadáson, és remélhetőleg idén is rengeteg remek címről rántják le a leplet.

Idén természetesen ismét élőben követhetitek majd az eseményt az oldalon is. Nézzük pontosan, mikor is fog sor kerülni a sajtótájékoztatókra.

• Június 7-9: EA Play
• Június 9, 22:00 – Microsoft
• Június 10, 2:30 – Bethesda
• Június 10, 4:00 – Devolver Digital
• Június 10, 19:00 – PC Gaming Show
• Június 10, 22:00 – Ubisoft
• Június 11, 1:30 – Kinda Funny Games Showcase
• Június 11, 3:00 – Square Enix
• Június 11, 18:00 – Nintendo

Ti melyik előadást várjátok a legjobban?

Hozzászólások: 19
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
bassus16 avatar
Jó lesz megint veletek együtt nézni. 😃
0
0
0
0
bybeni avatar
EA előbb kimagyarázza (talán)az Anthem bukdácsolását... Majd gyorsan témaváltásban remélem többminden kiderül az új Star Wars-ról...
Bethesda a Doom Eternal nagyon várós cím!
Ubisofttól a Skull & Bones remélem terítéken lesz 😉
0
0
0
0
Danikika94 avatar
EA Play - Őket a star wars miatt várom nagyon. Más nagyon nincs ami miatt érdekes lehetne. Egy jó kis NFS-t is várok tőlük de nem biztos hogy kapunk. Ami tuti lesz az fifa meg az ilyen sport game bullshitek. Ja meg lehet egy kis SIMS is 😆
Microsoft - HALO maximum meg sztem említeni fognak a next gen xboxról valamit VAGY remélem lesz szó végre arrol hogy PC-n is lehet majd az Xbox játékokkal játszani ahogyan szóltak a hírek.
Bethesda - DOOM Ethernal. Ennyi. Ez legyen más ne!
Devolver Digital - He?
PC Gaming Show - Nem hiszem hogy érdekel
Ubisoft - Ha lesz Assassin's Creed akkor érdekel ha nincs akkor nem is érdekel. Division nekem nem tetszik. Sztem lesz még a Siege 2 új operátorától hír.
Kinda Funny Games Showcase - Tuti jó lesz 😃
Square Enix - JRPG yeeee imádom!
Nintendo - Switchem is van így számomra érdekes lesz bármit is mondanak!
0
0
0
0
kaland21 avatar
Bethesda,Square Enix meg talán az Ubi ami érdekel az EA csak azért mert remélem lesz egy jó Star Wars game de csak reméljük!!!
0
0
0
0
susguy avatar
Kicsit unorthodox leszek de (a CDPR mellett persze) jóformán csak a Nintendo izgat. Igaz még nincs meg a Switch, és az N64 éra után nem is nagyon foglalkoztam a létezésükkel, de a Switch bejelentése óta sorra jelentik be a játékokat amik indokolatlanul jó mókának tűnnek (és azok is lesznek megjelenéskor). Nagyon jól értenek a hype-hoz, és azon kevesek közé tartoznak akik fel is érnek végül a felépített hype-hoz a játékkaikkal. Kifejezetten izgulok az olyan bejelentett és már megjelent címekért is amik korábban egyáltalán nem izgattak; Super Mario Odyssey, Zelda: Breath of the Wild, Smash Bros. Ultimate, Animal Crossing, Pokémon, nem beszélve a rengeteg 3rd party címről amit nagyon jó ha az ember magával tudna vinni, akár csak az útra is.
Devolver Digitalt csippantom és értékelem a humorukat, de akkor is leszarok mindent E3-on ami nem egy játék bejelentés. Nem fogok egy-két bejelentésért megnézni egy több órás kabarét.
EA-n, Bethesdan és Ubisofton majd lehet jókat nevetni, többi meg vagy nem érdekel vagy nem emlékszem mi is jelenhetne meg alattuk.
0
0
0
0
NE0NFACE avatar
Ubisoft. Az új AC széria nagyon jó irányba ment el.
Mostanában normálisan állnak a dolgokhoz.
Nálam beelőzte az EA-t meg a Bethesda-t is.
Square Enix. Egy Deus Ex bejelentés?
0
0
0
0
💬 1
odinx avatar
@NE0NFACE: Szerintem is jó az AC sorozat, állítólag most vikinges rész lesz, ha ez igaz, akkor tuti kipróbálom majd.😀
0
0
0
0
ABorealis27 avatar
A CD Project Red nagyon behypolta az idei E3-as fellépésüket ("The most important E3 in CD Projekt RED's history"😉, ezért az a legjobban várós, akármelyik konferencián is lesz. A rejtélyes "másik" tripla A-s címükre, amit szerintem le fognak most leplezni, szintén nagyon kíváncsi vagyok.
A Microsoft konferencia tavaly nagyon klassz volt, no nem a saját címeik miatt, szóval azt nagyon várom idén is. A Gears Tactics-ra különben is kíváncsi vagyok, remélem most mutatnak belőle játékmenetet. És talán az új Halóból is jön valami, ami nem engine demó. Egy Wasteland 3 release date-et is nagyon várok, most hogy felvásárolták az inXile-t és ezzel lett elég lóvé (gondolom).
A Ubi még nagyon várós, az utóbbi pár évben jó irányt vettek fel, korrekt játékaik vannak, kíváncsi vagyok rájuk. A Beyond Good and Evil 2-re én is kíváncsi vagyok. Kicsit a "sokat akar a szarka" esete nálam a game, remélem azért összejön nekik.
A Bethesda és az EA számomra most érdektelen, több okból is kiestek a pikszisből, de a szánalmas F76 és Anthem feltette a pontot az i-re. A Square Enix nekem olyan meh kategória.
Egy Sony State of Play-ben is reménykedem az E3 körül valamikor, exkluzív release date-ekkel. Más nem is kell tőlük 😀.
0
0
0
0
kimi100 avatar
EA : Star Wars Jedi Fallen Order! + Meglepi játék ?! 😊

Microsoft: A tavalyi év legjobb konferenciája volt, ez szerintem idén sem lesz másképp. Bőséges játék felhozatal szerintem most fogják ellőni az összes puskaporukat, új konzolok hada, számok számok éééés 4k60 frame persze ahogy a nagykönyvbe meg van írva.

Bethesda : Hát az én szememben a Bethesda most már sehol nincs... Egy bocsánat kéréssel kell kezdeniük a konferenciát. Egyetlen játék ami érdekel tőlük az a Doom Eternal. + egy marék szotyi nájlonszatyorba csomagolva. Ja és Rage 2 ami jó bohóckodást ígér olyan messzesírás öt szindróma..

PC Gaming Show: Bejelentik a Mount & Blade II -t egy trailerben és a végé kiderül hogy majd 2020-ban jelenik meg Epic Exclusiveként. Plusz egyéb rapszodikus játékokat jelentenek be félszemű operátoroknak, telefonra.

Ubisoft: Az Assassin's Creed Unity óta felfelé ívelnek jelentősen, a legstabilabb AAA kiadó, és fejlesztő egyben. Minőségi játékok, Új AC, Beyond Good & Evil 2 gameplay? Ghost Recon Breakpoint további gameplay?! R6S hez új kalapács, vagy valamit kitalálnak úgy is. Sprinter Cell? talán 2022-ben. 😊

Sony: Ja várj, nem ide. 😆
0
0
0
0
Korryenz avatar
úgyszint! Bethesda,Square Enix meg talán az Ubi.
0
0
0
0
Memento Mori avatar
Ebből ami engem érdekel az kb a Bethesda és a Square Enix.
0
0
0
0
no avatar
Dying Light 2-re elég kíváncsi vagyok!
0
0
0
0
Balu_kapitany avatar
Én a Ubisoft-osat várom a legjobban minden évben mert hátha bejelentik az operation health 2-t. De igazábol a EA-t várom mert az a Star wars-os játék nagyon kíváncsivá tett a trailer után.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
A CDPR melyik konferencián fog jelen lenni? Már nem emlékszem ha volt-e erről szó.
0
0
0
0
💬 3
susguy avatar
@TheMenkuPocok: Nem nagyon találni erről semmi pontosat. Tavaly Microsoft alatt/után dobták be a trailert, talán most is hasonló helyre próbálják beszúrni magukat.
0
0
0
0
foley951 avatar
@TheMenkuPocok: Milyen vicces, hogy egy olyan prezentáció érdekel minket, ami "kishalnak" minősül. De ez a kishal megeszi a nagyot. 😃
0
0
0
0
Andris18 avatar
@foley951: Ez a profilkép 😂 Geralt Potter 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció