E3 2019: EA Play összefoglaló

Szerző: xoki | 2019. June 08. | hír | 7 hozzászólás

Az utóbbi évek során az EA inkább saját rendezvényt szervez az E3 előtt - az eseményen való direkt részvétel helyett -, és ez idén sem történt másként. A szokásos sajtókonferencia helyett viszont egy livestreamet kaptunk, ahol például a Star Wars Jedi: Fallen Order játékmenetéről is lehullt a lepel.

Star Wars Jedi: Fallen Order

Rögtön a show elején sor került a Star Wars Jedi: Fallen Order játékmenetének leleplezésére. A közel 14 perces videót itt találjátok:

Apex Legends

A Star Wars Jedi: Fallen Order után az Apex Legends következett. Kiderült, hogy a második szezon indulásával rangsorolt mód is érkezik, valamint egy új, nagyon erős fegyver, az L-STAR is bekerül a játékba. És ha ez nem lenne elég, egy új karaktert is kapunk Wattson személyében, aki elektromos kerítés felállításával tudja védeni csapattársait, illetve visszatöltheti azok pajzsát is. Az Apex Legends Season 2 július 2-án indul.

Battlefield 5

Hamarosan új pályákkal bővül a Battlefield 5, ezek pedig az Al Sondan, Marita és az Operation Underground.

A teljes bemutatót visszanézhetitek itt:

FIFA 20

Úgy tűnik, az idei FIFA esetében sokkal több változásra számíthatnak a játékosok az eddigi részekhez képest. Először a FIFA Street egy új verziója, a Volta mód is bekerül a játékba, amely mindenképpen érdekesnek ígérkezik.

Az alapjáték pedig több fejlesztésen is átesett. Fejlettebb AI-t kapunk és a fizika is átalakul, így például a labda is sokkal realisztikusabb lesz. A szabadrúgás és a büntetők rendszere is megváltozik. Előbbi esetében teljesen rajtunk múlik majd a labda iránya és csavarodása, amelyet a jobb analóggal irányíthatunk majd.

Madden NFL 20

Bemutatkozott a következő Madden is:

A livestream alatt elárulták, hogy ha egy csapat egy új stratégiát alkalmaz valamelyik meccsen, akkor az EA megpróbálja majd a lehető leggyorsabban a játékba implementálni.

The Sims 4

Új kiegészítőt kap a The Sims 4. Az Island Living DLC július 16-án fog megjelenni konzolokra, 21-én pedig PC-re. Ahogy az várható volt, egy új divatirányzatot is kapunk és ami a legérdekesebb, hogy a karakterek most már bemehetnek a vízbe, és akár a delfinekkel is összebarátkozhatnak. A DLC egy környezetbarát körítést kap, így ha nem figyelünk a területünkre, az a szigetre is negatív hatással lesz. Tehát a játékmenet során fontos lesz nagy figyelmet fordítani a környezetünkre. Mellesleg sellők is érkeznek a DLC-vel, akik különleges képességgel is rendelkezni fognak.

Végül pedig bejelentették még a… ja várjunk, ennyi volt. Nos, az idei EA Play biztos nem lesz a legkiemelkedőbbek között, hiszen új vagy visszatérő IP-ről szó sem esett, ezért mondhatni a Star Wars Jedi: Fallen Order volt a show fénypontja. Az E3 alatt még biztosan látni fogjuk a fenti játékokat más konferenciákon is, de új bejelentést már biztosan nem kapunk.

Battlefield 5
Battlefield 5
Battlefield 5
Megjelenés: 2018. November 20. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: DICE
Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Yoni avatar
Pár észrevétel:
-Battlefield V-ös videónak teljesen Hidden and Dangerous feelingje van 😃 ... Számomra bíztató előzetes btw.
-Végre talán nem ugyanazt a FIFA-t kapjuk, mint eddig?
-Ha nem lennének ilyen méregdrágák a Sims kiegészítők, tuti megvenném ezt az újat 😆
0
0
0
0
NE0NFACE avatar
Végre! A Bf5-öt is helyrerakták.
A Mercury map meg az új balance végre játszhatóvá teszi a gamet. A tankcampereknek befellegzett. 😂
Az új térképek is nagyon várósak!!!
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
De nem úgy volt, hogy jön egy pvz játék is?
0
0
0
0
Apor avatar
Ma lesz a Doom Eternal stream ha minden igaz.
https://slayersclub.bethesda.net/en/event/7Kn8fHsoRgvf6SXBdKQloA/doom-e3-2019-showcase-stream

Koncentráljunk arra.

Az új star wars játék meg... drága kenyér...
0
0
0
0
Balu_kapitany avatar
Ez a star wars játék most jónak tűnik
0
0
0
0
💬 2


Elfelejtett jelszóRegisztráció