E3 2018: Square Enix sajtókonferencia összefoglaló

Szerző: xoki | 2018. June 13. | hír | 4 hozzászólás

Idei E3-as sajtótájékoztatóján a Square Enix új információkat osztott meg az ingyenes Life is Strange spin-offról, a The Awesome Adventures of Captain Spirit játékról.

Új trailer érkezett a DRAGON QUEST XI-hez.

A Final Fantasy XIV egy Monster Hunter: World crossover DLC-vel bővül majd.

A Just Cause 4 több részletéről is lerántották a leplet, például a különböző kütyükről, járművekről, na és persze a környezet szétrobbantásáról.

A kiadó egy teljesen új játékot is bejelentett, amely PS4-re és PC-re jelenik majd meg. A THE QUIET MAN egy történetközpontú játék, amelyet a Square Enix szerint az első nekiülést követően ki is lehet játszani. Egy kizárólag digitális játékról van szó, amely augusztusban válik majd elérhetővé.

Végül, de nem utolsó sorban végre látható volt az első Shadow of the Tomb Raider játékmenet videó is. A videó bemutatja a játék néhány új mechanikáját, és a megszokottakhoz képest a komorabb hangulatot is. Lara egy sokkal brutálisabb formában lesz jelen a játékban, de ettől függetlenül nagy szerepet kap majd a lopakodás is.

Shadow of the Tomb Raider
Shadow of the Tomb Raider
Shadow of the Tomb Raider
Megjelenés: 2018. September 14. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Crystal Dynamics, Eidos Montreal, Nixxes Software
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Andris18 avatar
Captain spiritre kíváncsi leszek meg a tomb raider is jöhet, kár hogy az uncharted játékokat nem készítik el pc-re? Hülye kérdés gondolom de valaki tudja ennek az okát? Illetve a régebbi unchartedekhez van olyan emulátor ami nem 15 fpssel viszi a játékot?
0
0
0
0
💬 3
enslaved avatar
@Andris18: Ha minden konzolos játékot elkészítenének PC - re akkor szerinted ki venne konzolt? Én is azért vettem PS4 - et mert van rajta Uncharted, God of war, meg még lesznek jó címek rá. Tomb Raider számomra is nagyon város, egyből kell is vennem belőle négyet, a három gyerekem is imádja ugyanis, most ugyanez volt az új Unravel esetében is😆
0
0
0
0
Andris18 avatar
@enslaved: Az venne konzolt aki nem akar sokszor pc-t fejleszteni(mert a konzol ugye egy kész gép) és a kanapéből ülve/fekve jobban preferálja a játékot. lletve local co-op és local multiplayerhez is jobb egy tv+kanapé+konzol kombó. Persze nem tudom így hányan lennének. 😆
0
0
0
0
enslaved avatar
@Andris18: Én egy-két évente fejlesztek a PC - n, bár a következő lépés csak az 1180 Ti lehet a 4K miatt. Attól még a PS4 jól megfér mellette😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció