E3 2018: EA Play összefoglaló

Szerző: xoki | 2018. June 11. | hír | 4 hozzászólás

Végre elrajtolt az idei E3, és ahogy az lenni szokott, az első sajtótájékoztatót az EA tartotta meg. Lássuk, mi mindent mutatott a kiadó az EA Play alatt!

A show középpontjában az Anthem és a Battlefield 5 állt, de természetesen más játékokat is bemutattak, de haladjunk szép sorjában.

Az Anthem lesz az EA és a BioWare új IP-je, amelyhez természetesen egy új trailer is érkezett:

Kiderült, hogy az új lövöldéjükben nem lesznek loot boxok, csak kozmetikai cuccok. Az EA Play-en a megjelenési dátumra is fény derült, amely 2019. február 22-e lesz.

A Battlefield 5 esetében megerősítették a korábbi információkat, amely szerint battle royale móddal bővül majd a játék egy megjelenés utáni frissítéssel. A játékhoz egy trailert is kaptunk, amely végre megmutatja a multiplayert is.

Egy új Command & Conquer játék, a Command & Conquer Rivals is bejelentésre került, amely sajnos nem a híres stratégiai játék megszokott vonalán viszi tovább a sorozatot, ugyanis egy free-to-play okostelefonokra szánt játékról van szó.

Az EA bejelentette az Origin Access Premier előfizetői szolgáltatást, amely az eddigi Origin Access egy újabb szintje lesz. Valamikor nyáron fog elrajtolni, és lényegében sokkal több játékot tesz majd elérhetővé a sima előfizetés helyett.

Nincs EA Play sportjátékok nélkül. Bemutatkozott az új FIFA, amely szeptember 28-án jelenik majd meg. Ezt követően a Madden NFL 19-et is bemutatták és kiderült, hogy PC-re is megjelenik a konzolos verziókkal egy időben, augusztus 10-én.

A Star Wars Battlefront 2 hamarosan egy új Clone Wars DLC-vel bővül, valamint említésre került a Respawn Entertainment Star Wars IP-je is. Sajnos nagyon kevés információval szolgáltak, ellenben megtudtuk, hogy a játék címe Star Wars: Jedi Fallen Order lesz és TPS nézetben fénykardozhatuk majd. A játék a harmadik, illetve a negyedik epizód közötti időkben fog játszódni.

Végül, de nem utolsó sorban az EA bejelentette az Unravel 2-t, amely a bejelentéssel egy időben meg is jelent Xbox One-ra, PS4-re és PC-re.

Battlefield 5
Battlefield 5
Battlefield 5
Megjelenés: 2018. November 20. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: DICE
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
enslaved avatar
Unravel már megvéve 3 példányban, Battlefield nagyon várós.
0
0
0
0
rambustibi78 avatar
Egy értelmes, igényes játék lett, az Unravel Two. A többi nokedli.., a Bethesda amit ma művelt..egy rakás semmitmondó játékot mutattak be. Pfff..
0
0
0
0
KalmarErik avatar
EA PLAY 2018, avagy már könnyebben meglehet szokni a gőzölgő trágyadombot.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció