E3 2018: Bethesda sajtókonferencia összefoglaló

Szerző: xoki | 2018. June 12. | hír | 18 hozzászólás

Az E3 2018 második napját a Bethesda sajtókonferenciája zárta, akik betekintést nyújtottak a már ismert, közelgő játékuk többségébe, de néhány újdonság is bejelentésre került.

A Bethesda bejelentette a Doom következő részét, a DOOM Eternalt, amelyben egy kicsit feltuningolva helyet kap minden, amiért az előző részt szerettük.

A Fallout 76-ról végre több minden is kiderült. A játék egy többjátékos módra hajazó cím lesz, így folyamatos internetkapcsolat szükséges hozzá, de ettől függetlenül egyedül is játszható. Xbox One-ra, PS4-re és PC-re várható november 14-én.
Az alábbi videóban megtekinthetitek a játék teljes bemutatóját, amelyre a sajtókonferencián sor került:

Kiderült, hogy a Fallout Shelter Nintendo Switch-re és PS4-re is elérhetővé vált a bejelentéssel egy időben.

A Fallout mellett mi más lenne a legvártabb, mint egy új, speciális The Elder Scrolls V: Skyrim kiadás.

Ja várjunk, úgy értem a várva várt The Elder Scrolls VI, amelyet végre hivatalosan be is jelentettek.

Sajnos a fenti rövid teaser traileren kívül egyelőre nem kaptunk más információt a készülő játékról.

A The Elder Scrolls VI mellett a The Elder Scrolls: Blades egyedi játékélményt nyújt majd okostelefonokon. Ősszel jelenik meg ingyenesen, amelyet a Bethesda elmondása szerint konzolokra és PC-re is eljuttatnak majd.

A Quake Champions még nem jelent meg teljes formájában, de jelenleg 30 dollárért lehet beszerezni annak ellenére, hogy a teljes játék free-to-play lesz majd. Sokak örömére a Bethesda bejelentette, hogy ezen a héten egészen június 18-áig teljesen ingyen beszerezhetővé vált a játék.

A RAGE 2 jövő tavasszal jelenik meg Xbox One-ra, PS4-re és PC-re.

A Bethesda egy új IP-t is bejelentett, amely a Starfield címet kapta.

Azonkívül, amit a fenti trailer mutat, egyelőre mást nem árultak el.

Jön a következő Wolfenstein is. A Wolfenstein: Youngblood az 1980-as években játszódik majd és B.J. Blazkowicz ikerlányait helyezi majd a középpontba. A játék 2019-ben várható.

A Youngblood mellett a széria egy új VR-játékkal is bővül Wolfenstein: Cyberpilot címmel.

Fallout 76
Fallout 76
Fallout 76
Megjelenés: 2018. November 14. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Bethesda Game Studios
Hozzászólások: 18
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
bitpork avatar
https://www.youtube.com/watch?v=8roZCECDiik
0
0
0
0
💬 9
susguy avatar
@bitpork: Sosem értettem az ilyen videókat, alig hogy bejelentik a címet zeró információval mögötte, már hisztiznek hogy ezt meg ezt nem akarjuk. E3 óta már nincs is értelme a videó több mint felének, egyedül a Creation Club amit tényleg el kéne felejteniük (persze nem fognak).
0
0
0
0
bitpork avatar
@susguy: Azért az elég intő jel h online a játék. Nem mellesleg a Fallout 3 és 4 esetében az eredeti Fallout rajongótábor már nem egy alkalommal elmondta h nem jó az irány. Mindkét esetben teljesen figyelmen kívül lett hagyva. Meg is lett az eredménye.
0
0
0
0
susguy avatar
@bitpork: Ez nem volt a videó pontjai között, a saját pontjainak pedig nincs értelme. Én mondtam már, hogy magam is ősellensége vagyok a Bethesda féle Falloutoknak, de ettől függetlenül zavar amikor alaptalan jajjgatásokkal dobálják a fejlesztőket. Persze, hogy nem ez az irány amit az eredeti Falloutok után elvárnánk, de egyértelmű hogy erre is bőven találnak vevőket, ha a seggünket a földhöz verjük sem fog ez már változni, sajnos el kell fogadni.
0
0
0
0
bitpork avatar
@susguy: Végre kezded érteni amiről papolok. Nem az a baj h akarnak pénzt keresni. De ne egy ikon tönkretételével tegyék. Ennyi.
0
0
0
0
susguy avatar
@bitpork: Ezt senki sem kérdőjelezte meg, a baj az hogy le vagy maradva majdnem tíz évvel.
0
0
0
0
bitpork avatar
@susguy: Lehet h az én ízlésem már öregecske, de nem, ismétlem nem teszünk tönkre gamer történelmi alkotásokat erre hivatkozva - szerintem. Ezért nem bírom a reload filmeket sem. Tessék újat letenni az asztalra és békén hagyni azt ami egyszer már jó volt.
0
0
0
0
susguy avatar
@bitpork: Ismétlem, senki nem állítja hogy tönkre kéne tenni. Viszont már a Fallout 3-nál is ez volt. Ha majdnem tíz év után most lepődsz meg és háborodsz fel, akkor csak a saját hülyeséged, hogy másra számítottál.
0
0
0
0
bitpork avatar
@susguy: Bár nem értem mivel váltottam ki a személyeskedést, de rendben: én vagyok a hülye. Mondhatnám hogy
Te meg mindenki aki online Falloutot csápol meg igénytelen a valódi játékélményre, de nem teszem 😀
0
0
0
0
susguy avatar
@bitpork: Nem téged nevezlek hülyének, csak a hozzáállásodat tartom értelmetlennek. Nincs bajom az igényes játékokkal, még csak az online Fallout sem érdekel oly nagyon, ahogy ezt eddig is mondtam, bár már az elején rájöttem, hogy a normális érvelés olyan messze áll tőled mint innen Kína.
Nem értem miért "Mondhatnám", mikor korábban is megtetted.
0
0
0
0
pcboy avatar
Rermélem a coop rész jól fog sikerülni az új falloutban! megjelenést nem láttam de túlélés terén inkább az overkill the walking deadre vagyok kíváncsi. Lemerném fogadni hogy téma urallás céljából reagált a behesde a fallout 76-al az overkills ellen. Trailer alapján végre kaphatunk egy rendes walking deadet olyan zombikkal ami a sorozatban is van ellenben ott a fallout de ott nincs zombi de minden más ami apokaliptikus lehet egy játék...hmmm egy kicsit várok inkább a walking deadre vaktában nem akarok mindkettőt megvenni.
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
Na úgy látom a Wolfenstein nél is beütött a Feminizmus 😆
0
0
0
0
bitpork avatar
Rohadékok megölték a fallout szériát teljesen 😞
0
0
0
0
💬 3
vyne avatar
@bitpork: Most ezt fogod szajkozni az osszes fallout related tema alatt? 😃
Nyomhatod soloban is,nem muszaj multizni es barmibe lefogadom ha adsz majd neki egy eselyt meg tetszeni is fog a multi resze is. 😀
0
0
0
0
bitpork avatar
@vyne: Tudod mikor multiztam utoljára? Amikor a CS még 1.6 előtt volt...
0
0
0
0
flyaway2 avatar
@bitpork: Attól függetlenül, hogy te rég multiztál még vannak egész jó multis játékok. De azzal egyetértek, hogy a falloutból kihagyhatták volna.
0
0
0
0
Gh0sT_FeRii avatar
Azzigen ez nemsemmi..
Az új Fallout érdekes lesz..
The Elder Scrolls VI - Ezt nagyon várom!
Rage 2 - Annyire nem hoz lázba, de majd kipróbálom
Wolfenstein: Youngblood - Megint egy új Wolfenstein!!Imádom a sorozatot, remélem ez is brutál lesz 😃
0
0
0
0
kimi100 avatar
A konferencia végén a hideg rázott.. 😃 A köv. generációig remélem megjelenik.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció