Dying Light 2: hamarosan új információval gazdagodunk

Szerző: xoki | 2021. January 02. | hír | 24 hozzászólás

A Dying Light 2 bejelentésére 2018-ban került sor, amikor egy rendkívül ígéretes, korai játékmenetet mutattak belőle. Azonnal észrevehető volt a rengeteg mechanikai fejlődés, illetve demonstrálták, hogy döntéseink milyen nagy kihatással lesznek majd a világra.

A komplex újításokkal telepakolt játékot a tervezettnél tovább tart véglegesíteni, ezért sajnos a vártnál jóval később játszhatunk majd vele. A játék eredetileg 2020-ban jelent volna meg, de az év elején határozatlan időre elhalasztották. Ezt követően májusban megnyugtatták a rajongókat, hogy minden rendben van a játékkal, továbbra is dolgoznak rajta, ezzel megcáfolva az akkori, fejlesztési nehézségekről szóló pletykákat.

Egy ideje nem sokat lehetett hallani a projektről, de úgy tűnik, 2021-ben ismét visszatérhet a reflektorfénybe. A Techland egyik alkalmazottja a Dying Light Discord szerverén posztolta, hogy a csapat már alig várja, hogy megoszthassák velünk, hova jutottak el a Dying Light 2 fejlesztésével.

A jó hír, hogy az új információkat 2021-re ígérik, de jelenleg még nem tudni, hogy ugyanekkor meg is jelenik-e majd a játék, illetve a következő generációs konzolok megjelenésével jelenleg az is kérdésessé vált, hogy vajon az előző generációra is kiadják-e, vagy sem. Remélhetőleg az elkövetkező néhány hónap során minden fontosabb információról lehull majd a lepel.

Dying Light 2 Stay Human
Dying Light 2 Stay Human
Dying Light 2 Stay Human
Megjelenés: 2022. February 04. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, Túlélő-horror
Fejlesztő: Techland
Hozzászólások: 24
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
davejam avatar
Kíváncsi vagyok hogy a történet ott folytatódik e ahol az első rész abba maradt, vagy is Kyle Crane fog e szerepelni a 2. részbenvagy sem. Az első rész története és zenei alá festések is eszméletlen nagyot dobtak együtt a játékélményen. Nekem ez kedvenc játékom.
0
0
0
0
💬 4
ToMiHuN95 avatar
@davejam: Spoiler!
Hát több befejezés is volt, nem? Én árnyvadász lettem! 😃
😃
0
0
0
0
lightecold avatar
@davejam: A második rész 15 évvel az első eseményei után zajlik.
Szerintem tuti köze lesz Crane-nek a folytatáshoz, hisz, csak is "2" van oda írva. A kánon szerint Craneből egy különleges zombi lett ami miatt könnyen lehet ő a második rész fináléja.
0
0
0
0
Edven avatar
@davejam: Nem Crane lesz a főhősünk, hanem Aiden Caldwell. Remélem hogy a voice acting lesz annyira jó mint Kyle-é.
0
0
0
0
davejam avatar
@Edven: Azt án is remélem 😀
0
0
0
0
redbull6969 avatar
remélem nem csak egy rtx 3090 kell normális kihajtáshoz mert szép a grafika a gameplay alapján
0
0
0
0
💬 3
ToMiHuN95 avatar
@redbull6969: Nem, oda már SLi kell majd! 😜
0
0
0
0
redbull6969 avatar
@ToMiHuN95: két rtx 3090 😀
0
0
0
0
Techthomas avatar
Village-el együtt iparkodhatnának a release-el. Nagyon várósak 😆
0
0
0
0
💬 1
redbull6969 avatar
@Techthomas: village tuti sokán lesz kész énis azt várom nagyon
0
0
0
0
no avatar
Ez is elég várós cím, remélem idén már megjelenik, DL1-be rengeteg óra bele lett rakva 😶
0
0
0
0
💬 3
Aredarn avatar
@LordSzalko: Ahogy mondod! Talán az egyetlen nagyon is élvezhető zombis játék, amire a parkour mechanika hatalmasat dob és órák tűnhetnek el miatta a semmibe 😎 😆
0
0
0
0
bigfooot avatar
@Aredarn: megjelenéskor 2011 ben a dead island is nagyon ütött de azóta tényleg csak a dying light tudta méltón folytatni
0
0
0
0
Dorci avatar
@Aredarn: Pont így 😆
0
0
0
0
ToMiHuN95 avatar
Na ez már nekem sokkal inkább várósabb, mint a Cyberszar! 😜
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@ToMiHuN95: Hat inkabb ez jelent volna meg
0
0
0
0
redbull6969 avatar
@ToMiHuN95: SIMÁN lealáza azt a szart az első rész oda tapaszt a géphez nem tudod leteni cyberszar meg hagyuk vicc az a játék
0
0
0
0
Edven avatar
Épp most fogom befejezni az első játékot, már azt sem tudom hanyadszor. Sajnos nincs még egy ehhez hasonló, nagyon várom már a következő részt.
0
0
0
0
💬 2
Rocky12 avatar
@Edven: Igen, a Dying Light mondhatni korszakalkotó volt, nekem tátva maradt a szám a parkourtól, a harcrendszertől, a zombiktól, a grafikától, a játékbeli pályáktól, ez volt az egyik játék ami miatt új gépet vettem. Egyedül az ,,acting'' tűnt egy kicsit fapadosnak, de ezt el lehetett nézni.

Én is nagyon várom már a második részét! Van remény 😃
0
0
0
0
bigfooot avatar
@Edven: Én tavaly játszottam vele először, valahogy anno nem nagyon jött be, pedig a dead island et imádtam amikor kijott (2011 az se most volt 😃😉 aztán annyira megfogott, hogy dlc vel együtt ki is maxoltam, multis része is nagyon jól sikerült, várom a második részt, de mivel friss az élmény, nem bánom ha késik egy picit 😃
0
0
0
0
santakigyo avatar
Itt is felmerült bennem a kérdés miszerint ha a mai pénzéhes világban ahol simán képesek egy béta állapotú játékot kiadni és azt a nagyközönséggel fizetség ellenében teszteltetni akkor milyen állapotban kell lennie a játéknak ahhoz,hogy halasszák?
0
0
0
0
Twist avatar
Az ASUS ajándékba adta ezt és az első részt is a videókártyához. Azóta érdekelt volna mikor jelenik meg a második része 😊
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció