Diablo IV: folyamatos internetkapcsolatra lesz szükség

Szerző: xoki | 2019. November 06. | hír | 12 hozzászólás

A Diablo 3 esetében elég sokan ellenezték, hogy folyamatos internetkapcsolatra van szükség a játékhoz, de úgy tűnik, ez sajnos a következő résznél sem változik meg.

A BlizzCon során Angela Del Priore vezető dizájner mesélt egy kicsit arról, hogy a Diablo 4 esetében kapunk-e egy offline módot. Egy kérdésre válaszolva lényegre törően azt nyilatkozta, hogy nem fognak offline módot támogatni, majd hozzátette, hogy ez nem jelenti azt, hogy a játék egyedül nem lesz játszható. Tehát nem lesz szükség egy csapatra a kampány, dungeon és egyéb küldetések esetén sem, de ettől függetlenül a legjobb élmény érdekében ajánlott lesz összefogni valakivel.

Az eseményen kipróbálható játékmenetről már hosszabb videókat is megtekinthettek, íme:

A játék várhatóan valamikor 2020-2021 folyamán fog csak megjelenni, és valószínűleg a következő generációs konzolokra is elérhetővé teszik annak ellenére, hogy jelenleg a PC, PS4 és az Xbox One van a célplatformok között.

Diablo IV
Diablo IV
Diablo IV
Megjelenés: 2023. June 06. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, Hack and Slash
Fejlesztő: Blizzard Entertainment
Hozzászólások: 12
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
GhostGames avatar
Diablo 3-at lehetett játszani offline xbox 360-on úgy játszottam annó net nélkül sőt ps4-en is meg one-n is van offline ha jól tudom! Csak PC-n volt full online a 3! Meg most majd a 4! Ennek is oka van tuti azért hogy ne törjék fel!
0
0
0
0
💬 1
ichigo23619 avatar
@GhostGames: hát de persze a pc-s ből kimarad a kontroller támogatás meg a couch co-op.
konzolokon akár 4en is lehet nyomni egyszerre egy gépen, pc-n meg haverodnak is megkell lennie a diablo 3 nak ha multizni akartok.

a pc-s ben csak azt szeretem hogy folyamatosan frissítik meg a seasonok, de viszont a gáz ott kezdődik hogy olyan ratyi telekom os net van hogyha van egy kisebb vihar akkor egyből elmegy a net, rohadt idegesítő épp ha pont diablo 3azni támad kedvem.
0
0
0
0
Twist avatar
Az első blizzard játék lesz amit soha nem fogok megvenni.
0
0
0
0
susguy avatar
ARPG-nél amúgy sem meglepő (seasonök, instance, loot, trade stb.), de Blizzard, persze hogy kelleni fog.
0
0
0
0
bitpork avatar
Folyamatos net ... hát jó, az utolsó Diablo a széria második része volt amivel játszottam, mert nekem nincs szükségem folyamatos netre hogy játsszak. Ennyi.
0
0
0
0
💬 7
Puffin avatar
@bitpork: Azért van hogy ne lehessen feltörni.
0
0
0
0
bitpork avatar
@Puffin: Értem. A GOGon meg meg lehet venni mindent DRM nélkül, antitampering kóddal ( on fly v mi a tököm) Miben lehet más? Értem , multi. Jah hát én nem szeretek multizni, mea maxima culpa 😜
0
0
0
0
no avatar
@Puffin: Ezzel semmi gond nem lenne ha nem lenne lassan napok óta probléma a battlenettel. Pl.: blizzcon óta délutánonként nehezen enged be, és ez még csak a keretprogram, játékot még el sem indított az ember ilyenkor. Vagy a mostanában érkezett battlenet patchek amik restartot kérnek, persze a login gond továbbra is megvan.
Volt nap, hogy konkértan sort irt ki a battlenet belépéskor. becsült idő 1 perc, tényleges idő 8 perc volt kb. Persze nem tragikus, de 2019 van már, nem 2004 és nem ez az első online játékuk.
Szóval remek hogy egyre több játékot pakolnak fel a battlenetre, kb mindegyiknek nem folyamatos kapcsolat ilyen-olyan okokból, jellemzően a multi miatt, de a logint mégsem tudják zökkenőmentessé tenni.

A másik hogy szintén napok óta vacakol a WoW login/szerverváltás is. Loginkor disconnect, ekkor persze újra várni kell míg a szerverhez csatlakozik, és ez nem a klasszikus sorban állás esete, hanem login probléma.

És akkor erre rájön majd még az OW2, D4, WC3 reforged...

Más kérdés hogy miért kell meglepődni a folyamatos netkapcsolaton 2019-ben, hiszen a géped jó eséllyel folyamatosan a neten van. Ugyancsak érdekes kérdés hogy miért nincs szétválasztva a single és multi...
0
0
0
0
Puffin avatar
@Palanova: Értem én. Múltkor mi sem tudtunk bejelentkezni, így elmaradt a Cod-ozás. Nyomattunk mást addig.
Máshol is előfordulhatnak problémák.
0
0
0
0
ichigo23619 avatar
@Puffin: hát de csak a törhetetlenség végett ez a nincsen neted akkor ne is játssz hülyegyerek logika elég kötsögség.
igazán belegondolhatnának a blizzard osak hogy aki szereti a diablo-t az úgy is megveszi.
0
0
0
0
no avatar
@ichigo23619: "Nincs mobiltelefonotok?"
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció