Diablo 2 remastert tervez a Blizzard?

Szerző: xoki | 2017. June 17. | hír | 7 hozzászólás

Még valamikor márciusban a Blizzard bejelentette, hogy készül a Starcraft: Remastered, amely az 1998-as RTS modern újragondolása lesz.
A leleplezés után a Diablo rajongói is reménykedni kezdtek, hogy talán egy Diablo 2 felújítás is elkészül majd. A széria kitalálója, David Brevik ekkor elmondta, hogy ez egy sokkal komplikáltabb folyamat, mint ahogy azt az emberek gondolják, ezzel megcáfolva a híreszteléseket.

A Blizzard most közzétett egy álláshirdetést, amelyben említésre kerül a StarCraft, a Warcraft III és a Diablo II is. Ezeket szeretnék új köntösbe bújtatni, amelyhez tehetséges emberekre van szükség. Ezenkívül a Diablo-széria többször is említésre kerül az álláshirdetésben, ezért sok esély van arra, hogy tényleg egy remastert terveznek. A teljes álláshirdetés itt található.

Diablo II
Diablo II
Diablo II
Megjelenés: 2000. June 30. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, Hack and Slash
Fejlesztő: Blizzard North
Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Bárcsak.De úgy se adnak ki hozzá:/
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
Nehéz megoldani a Random Generated környezetet, a Diablo 3 esetében sem véletlen, hogy a területek formája ugyan az, csak a rajta lévő obstacle elrendezés random.
Nagy számítási teljesítmény kell hozzá, hogy a motor így random renderelje a dolgokat, amerre mész.
A Diablo II esetében még nagyobb munka, mi el ketszer egymás után nem lesz kétszer ugyan olyan Worldmap, ugyan olyan npc-k és akkor ezek után még a küldetés rendszer, a barlangok, rare boss-ok is mások es random generáltak.
Nagy munka lesz, hogyha belevágnak, hacsak nincs már egy template ami alapján mennek. De mivel engine programozót is keresnek, szerintem eléggé 0-ról indulnak.

De persze, ha csak egyszerű remaster, akkor meg csak a grafikus fájlokat kell frissíteni, és csak ahhoz kellenek az engine programozók, hogy felépítsék a motort a régi grafikára. Remélem ha már belevágnak, kicsivel még igényesebb feldolgozást csinálnak mint a starcraft esetében.
0
0
0
0
Liptik avatar
Jöhet, sőt Diablo 3 grafikával nem csak Full HD támogatással.
0
0
0
0
gerikember avatar
Végre valami jó hír <3
0
0
0
0
mocika92 avatar
Diablo párti vagyok.
Jöhet!
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció