Destiny 2: nem indul el a 3. generációs Ryzen PC-ken

Szerző: xoki | 2019. July 09. | hír | 14 hozzászólás

Hivatalosan is megjelentek az AMD Ryzen 3000-es processzorok, amelyekről folyamatosan újabb tesztek készülnek. Természetesen a különböző játékokban nyújtott teljesítménnyel kapcsolatban is felbukkantak már információk, ellenben úgy tűnik, a Destiny 2 esetében valami nincs rendben.

Nemrégiben több játékos is arra kezdett el panaszkodni, hogy a játék nem indul el az új, harmadik generációs Ryzen CPU-val felszerelt konfigurációjukon. Redditen, illetven a Bungie fórumain is érkeztek panaszok, de egyelőre senki nem talált megoldást a problémára. A játék felbukkan a feladatkezelőben, ahol alacsony CPU kihasználtság mellett próbál betölteni, majd egy kis idő után pedig összeomlik.

Természetesen a Bungie már tud a hibáról, és remélhetőleg hamarosan megérkezik a javítás. Ha ti is érintettek vagytok, akkor kénytelenek lesztek megvárni a hivatalos patch-et, ha játszani szeretnétek.

Destiny 2
Destiny 2
Destiny 2
Megjelenés: 2017. October 24. (PC)
Műfaj: Akció, FPS, MMO
Fejlesztő: Bungie
Hozzászólások: 14
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
pinkyke avatar
pedig már át akartam állni ryzenre de,ezek után inkább maradok az intelnél még ha 1 kicsit drágább is azzal sose volt ilyen gondom.
0
0
0
0
DDarkness avatar
Már ott tartunk, hogy nem azért nem fogok ryzen-t venni, mert sz*r, hanem mert a kikurt fejlesztők retardáltak. Pedig nagyon ígéretes a 3000-es széria.
0
0
0
0
💬 4
MentaStrike avatar
@DDarkness: Fura hogy mindig az AMD kap nagyobb visszhangot, ha bibi van 😃
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@MentaStrike: Itt a szoftverrel van valami. Legalábbis meredek lenne, ha hardveres probléma miatt nem futna egy mostani program, miközben a 20+ éves szoftverek vígan mennek.
0
0
0
0
SweexBell avatar
@SuperPuma: nagyon egyszerü a dolog! a 14 illetve a 12 nm-es gyártástechnologiahoz irták a programot és ezzel van a baj hogy a ryzen fejlödik és ezt nem fogja tudni hova tenni a program...ha valaki meg ez miatt áll el az amd-töl akkor egy jó nagy marha ugynanis ezt a gyártó orvosolni fogja...fölleg ennyi ryzen felhasználó mellett! 😀
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@SweexBell: Az nem befolyásol semmit, hogy mekkora a fizikai mérete a tranzisztoroknak.
0
0
0
0
odinx avatar
Pedig már egyszer próbálkoztak a 2700x vs i9 9900k hamis benchmark-al, lehet ez sem volt elég.😆
0
0
0
0
MrApollo avatar
És a patch ig milesz? Mert a win10 el is vmi telepítés hibák vannak/voltak😀
Sziasztok, kijött a legújabb Ryzen ami jobb mint az intel, csak épp nem fut semmi alatta/vele ezért kérlek legyetek türelemmel és vegyetek ti is sebezhető intel-t😃
Nemtudom, nemvagyok egy nagy elmélet gyártó üzem de ez ellehetettlenítés szagú, 1x jól sikerült vmi és úgy kell beállítani mint ami használhatattlan?D Zsírul megy😃 Remélem sokan nemkajálják be a maszlagot😞
0
0
0
0
💬 4
Andor1997 avatar
@MrApollo: Maradjunk annyiban ,hogy a Microsoft az első generáció óta nem volt képes olyan patchet csinálni az ő csodálatos rendszerükre ,hogy az a másféle Ryzen működéssel jó legyen.Ebből ez a nagy szégyen a régi procik is simán erősebbek lennének a mai szintüktől ,sőt akkor lettek volna erősebbek az lett volna a jobb.Ezenfelül látszik,hogy rengeteg játék sincs AMD-re hangolva,van olyan teszt,ahol az R5 3600-ról lekapcsolják a virtuális szálakat és több az FPS ,mint azzal együtt,szóval rossz a játék kódja ilyen téren,na meg a Windows-é is.Persze van kivétel.
0
0
0
0
Kiki4444 avatar
@Andor1997: ,,van olyan teszt,ahol az R5 3600-ról lekapcsolják a virtuális szálakat és több az FPS "
Ne aggódj Intelnél is előfordul hogy HT nélkül több FPS-ed van mint HT-vel.Nem minden játékot készítenek fel megfelelően a virtuális szálakra.Szerencsére egyre ritkább,azért előfordul.😀
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Kiki4444: Nyilván valóan ez tény ,de az is tény ,hogy a Windows 10 nem tud az Infinity Fabrikkal mit kezdeni.Elvileg egy X1950 57%-al erősebb Linux alatt ,mint Windowsban.Az eddigi eredményeket is csak úgy érhették el az újak,hogy baromi erősek lehetnek ,legalábbis azt mutatja ez az egész.
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@Andor1997: Erröl csak a csodálatos windows ütemező tehet, ami Intelnél szintén probléma tud lenni.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció