Decemberben végre befut a The Witcher 3 következő generációs frissítése

Szerző: xoki | 2022. November 14. | hír | 15 hozzászólás

A CD Projekt Red eredetileg 2021-ben tervezte kiadni a The Witcher 3 következő generációs frissítéseit, viszont 2022-re halasztották el. A ráncfelvarráson a Saber Interactive dolgozott, de a CD Projekt Red idén átvette a fejlesztést, és a frissítést 2022 végére ígérték. Ehhez tartva magukat nemrég előálltak a pontos megjelenési dátummal is.

A fejlesztést a fantasztikus Nintendo Switch port után bízták rá a Saber Interactive csapatára, a CD Projekt Red az év elején azonban úgy döntött, megszakítja a kapcsolatot a stúdióval, és inkább saját maga fejezi be a projektet. A hétéves The Witcher 3 új frissítésével a teljesítményen és a grafikán is javítottak a ray tracingen felül. A fejlesztőstúdió korábban néhány meglepést is ígért, vagyis némi extra tartalom is bekerül. Például a Netflix The Witcher-sorozata által inspirált újdonságokra számíthatunk, illetve egyes közösségi modok is beintegrálódnak a játékba.

Most, több hónapos extra munka után a patch végre készen áll a kiadásra. Az ingyenes next-gen frissítés december 14-én válik majd elérhetővé PC-re, Xbox Series X/S-re és PS5-re. A konzolos játékosoknak le kell majd tölteniük a játék új, következő generációs változatát, miközben PC-n a frissítés automatikusan megtörténik.

The Witcher 3: Wild Hunt
The Witcher 3: Wild Hunt
The Witcher 3: Wild Hunt
Megjelenés: 2015. May 19. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: CD Projekt RED
Hozzászólások: 15
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Frissítés a lópikulát. A komplett játékot lehet újra letölteni, sőt duplája lett a mérete az eredetihez képest :( Ahhoz képest azért nem annyival szebb...
0
0
0
0
Shadow9 avatar
Ha jobbára csak grafika, akkor nem látom értelmét újratolni. A
Netflix The Witcher-sorozata által inspirált újdonságokra számíthatunk, illetve egyes közösségi modok is beintegrálódnak a játékba
nem túl bőbeszédű, de ahogy néztem, sem twitter-en, sem twitch-en nincs még részletesebb infó.

Úh. várakozó álláspontra helyezkedem.
0
0
0
0
jsvkv8 avatar
Szuper! Akkor ismét végigjátszás😀
0
0
0
0
cey85 avatar
Végre! Hónapokkal ezelőtt megvettem és vártam az updatet. Eddig nem játszottam vele de most már kipróbálhatom.😃
0
0
0
0
PetroszEP9 avatar
Végre már évek óta várom a simát is csak 5x vittem végig :P
1
0
0
0
💬 1
no avatar
Erre vártam! Csak emiatt vettem meg ps5-re is.
0
0
0
0
DungeonMaster avatar
Ismételt végigjátszásra fel! Azért előtte olvasás, esetleg sorozat újbóli megtekintése a megfelelő hangulathoz nálam befigyel, csak időm legyen rá.
0
0
0
0
V1VOnX avatar
Ez fantasztikus hír! Amúgy is elő akartam venni december tájékán egy újrajátszás gyanánt agyon modolva nexusmods oldalról. Egy trailer-t remélem kiadnak vagy egy kis összehasonlítót megjelenés előtt
0
0
0
0
Hunnia98 avatar
Na végre már nagyon vártam
0
0
0
0
no avatar
gépigény hol marad ? :)
0
0
0
0
💬 3
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@bferenc: 1-2 heten belul lesz majd az is. ...Illetve, ha nagyon meloznak meg az optimalizalasaval hogy RTX, + minden kis biz-baz effekt hu de jo legyen, + normalisan fusson, akkor lehet majd csak december elejen, 1 hettel a megjelenese elott aruljak majd el a sracok nekunk. :D
0
0
0
0
RaggaBone avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: "normálisan fusson"... Mert a cdpr játékai megjelenést követően jól futnak :D Majd 1-2 évre rá talán. Ez minden címüknél így volt, nem tartom valószínűnek hogy most másképp lenne.
4
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@RaggaBone: Nalam 1ik jatekukkal sem volt gond a megjelenesekor sem, a Witcherek kozul. Meg a Cyberpunk 2077-el sem volt jatekot megakaszto bajom mondjuk! :D Igaz, nekem tovabbra is eleg a Full HD, 4K helyett.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció