Cyberpunk 2077: nemek helyett testtípust választhatunk majd

Szerző: xoki | 2019. August 29. | hír | 19 hozzászólás

A Cyberpunk 2077 a rengeteg pozitív visszajelzés mellett néhány téren elég erős kritikát is kapott. Ilyen volt például a játékban található poszterek egy része, amelyeket sokan transzfóbnak tartottak. Sokak szerint pedig semmi izgalom nincs abban, hogy ebben a kibervilágban a nemünk kiválasztása az elsődleges.

Tehát a játékot eredetileg úgy tervezték, hogy női vagy férfi karakterrel játszhassunk, de most kiderült, hogy nemek helyett testtípust választhatunk majd, illetve ehhez női vagy férfi hangszínt. Ezeket úgy variálhatjuk majd, ahogy akarjuk. Természetesen megváltoztathatjuk a bőrszínt is, valamint a tetoválások és a különböző frizurák sem maradnak el. A demóban látottakhoz képest rengeteget változott a karakterkészítő, ugyanis a fejlesztők már korábban is elmondták, hogy a lehető legnagyobb szabadságot szeretnék a játékosok kezébe adni, a lehető legegyedibb karakterek elkészítése céljából.

A CD Projekt Red augusztus 30-án ismét mutat majd egy 15 perces játékmenetet, ahol valószínűleg a karakterkreálás változásait is prezentálni fogják.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Megjelenés: 2020. December 10. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: CD Projekt RED
Hozzászólások: 17
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
pinkyke avatar
ha fele olyan jó lesz mint a videóban lévő akkor ki fogom próbálni.
0
0
0
0
Gekidou avatar
Az, hogy milyen nemű a karakterünk nem igazán fog számítani, abban a világban amúgy is olyan kialakítást és modifikációt lehet csinálni, amilyet akarunk. Az már fontosabb lesz, hogy ki melyik stílust választja - a DDV-ből mint kiderült netrunner lesz e vagy strong solo, a többit pedig mindenki a saját szája íze szerint alakíthatja majd, de így is úgy is V lesz.
0
0
0
0
woodbear avatar
Itt az új videó kérem szépen:

0
0
0
0
csigafos avatar
Mint mindig mindennel, ezzel a témával is kezdünk átesni a ló túloldalára....
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
Egyszerűen nem értem. Ha jól gondolom, nem a gamer társadalom köt bele az ilyen dolgokba. Akkor most életemben talán először, felteszek egy caps lock kérdést:
VALAHOL ÜL EGY POLCORRECT-KOMMANDÓ, AKIK ELŐRE LEVADÁSZNAK MINDENT, VAGY MI A F....?
0
0
0
0
19ati93 avatar
Érdekes,de annyira nem hülyeség.
0
0
0
0
susguy avatar
Egyértelműen egy nagyon jó reklám lesz ez nekik, de tudtommal a Cyberpunk témát tekintve még értelme is van a dolognak, ha nem is ugyanazon az alapon amin manapság szokott menni a hiszti. Persze az SJW-k így is találni fognak valami hülyeséget amibe beleköthetnek (mi az hogy "férfi" és "női" hang??!!?), én meg így is úgy is a nemhez illő hangot fogom választani, szóval semmi nem változott. Viszont tényleg unalmas hogy nem lehet játékot kiadni muh diversity maszlag nélkül. Mert ugye azzal kell természetesen elfogadtatni hogy folyamatosan a másik arcába kened.
0
0
0
0
Twist avatar
Érdekes, hogy 10 éve még ki lehetett adni úgy is jó játékot, hogy abban senki sem hányt kézen fogva szivárványt.
0
0
0
0
💬 3
bitpork avatar
@Twist: Most sem teszi senki. Életszerűbbé tették a játékot. Ez miért probléma?
0
0
0
0
Twist avatar
@bitpork: A Duke Nukem is életszerűbb lett volna, ha választhatsz, hogy adott pályaszakaszokon ne nők, hanem férfiak táncoljanak neked.
0
0
0
0
gigazte avatar
Egy olyan világban nem mindegy, ahol az embereket protézisek százaiból állítják össze? Úgy is megcsináljuk egyszer a karaktert, aztán utána a kutyát nem fogja érdekelni!
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@gigazte: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
gigazte avatar
Maximum az átvezetők alatt lehet látni a karaktert, de amúgy tényleg teljesen mindegy.
0
0
0
0
Rocky12 avatar
Számomra ez nem olyan releváns, a lényeg hogy jó gameplay elemek legyenek a játékban és a karakterek személyisége, a sztori, stb a helyén legyen és részletekben gazdag legyen a város minden egyes bejárható része 😀
0
0
0
0
foley951 avatar
Ha én nem választhatok nemnek egy Appache támadó helikoptert, ez a játék mit sem ér!
Ennyi hűhós politikai-ideológiai baromság után, ez a minimum!
0
0
0
0
Andor1997 avatar
Rafináltak ,nagyon rafináltak és szivárványosak.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció