Cyberpunk 2077: felfedték a megjelenés és előtöltés időpontjait

Szerző: xoki | 2020. December 06. | hír | 54 hozzászólás

Hamarosan megjelenik a Cyberpunk 2077, a CD Projekt pedig felfedte a megjelenés és előtöltés hivatalos időpontjait, ami arra enged következtetni, hogy most már tényleg nem kerül sor egy újabb halasztásra.

Az előtöltés december 7-én, magyar idő szerint délben fog elrajtolni a GOG-on. Steamen és az Epic Games áruházában pedig szintén ezen a napon, magyar idő szerint délután 5 órától lesz lehetőségetek letölteni a játékot. PlayStationön két nappal a megjelenés előtt kezdődik majd az előtöltés, miközben Xbox-on már most elkezdhetitek.

A játék hivatalos megjelenésének napja december 10-e lesz a CD Projekt székhelyének, Lengyelországnak az időzónája alapján. Mivel a játék világszerte egy időben válik majd elérhetővé, PC-re és Stadiára néhányan egy kicsit előbb hozzáférést kapnak. Magyar idő szerint december 10-én, hajnali 1 órától kezdve játszhattok majd a játékkal. A konzolosoknál egy kicsit más lesz a helyzet. A CD Projekt szerint a konzolos verziók minden régióban (helyi idő szerint) éjféltől válnak majd elérhetővé.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Megjelenés: 2020. December 10. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: CD Projekt RED
Hozzászólások: 54
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
bujdi97 avatar
kááááááááááááááááááámooooooooooooooooooooooooooooooon
0
0
0
0
💬 2
csuz-li avatar
@bujdi97: Kámon: Szombathely városrésze Vas megyében 1950. óta. Előtte Vas vármegye Szombathelyi járásának egyik kisközsége volt. (by Wikipedia)
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
@csuz-li: Szólj hozzá...😂😆😆😆
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
Holnap érkezik a seriesX-em 😀 azt hiszem megtisztelem azzal ,hogy ez lesz az első játék amit telepitek 😀
0
0
0
0
💬 7
csuz-li avatar
@Legendrush27: Hát nem tudom, lenne-e türelmem 3 napig nézegetni a fekete monolitot. 😀
0
0
0
0
Superman79 avatar
@csuz-li: Azt mondta telepíti... Már előtölthető
0
0
0
0
csuz-li avatar
@Superman79: Ah. Megnézhetem, ahogy nő a csík! 😆
Végül is...
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
@csuz-li: Van még mivel játszani oneon is. Ráérek hét vége felé telepíteni és játszani vele. Nem sietek el semmit nem vagyok már kisgyerek....
0
0
0
0
csuz-li avatar
@Legendrush27: Kisgyerek én sem vagyok, de sosem voltam elég mazochista az ilyenhez.
0
0
0
0
no avatar
@Legendrush27: Jó használatot majd hozzá 😀
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@Legendrush27: Ok-ok, de van rá Colin McRae 2.0?
0
0
0
0
gigazte avatar
Számomra az unalmasabb, hogy minden egyes cikk alatt sír valaki a "hype" miatt ahelyett, hogy mondjuk továbblapozna! 😂 Szóval ez nézőpont kérdése! Bírjátok már ki ezt a pár napot...
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@gigazte: De én már hányszor irtam erről! Csak hát ugye akkor még te leszel a hülye hogy "hát akkor hova irjam ha nem ide?",sok ember saját magának az ellensége ilyen szempontból! 😊
0
0
0
0
zelcsi avatar
Hát ez aztán borzasztóan fontos hír.... 😃
0
0
0
0
💬 5
no avatar
@zelcsi: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
PotykaPal avatar
Nekem "elméletileg" 500Mbit-es netem van, de felénk nincs optikai kábel, csak koaksz, az meg ha le van épp terhelve, akkor örülök, ha 40 mbit megvan az 500-ból. Mondjuk ha száguld, akkor száguld 500-zal, változatos kis internetem van. Majd este berakom, valamikr 8-án, 9-én, 70 giga, de még 100 is lejön egy éjszaka.
0
0
0
0
draks avatar
@PotykaPal: Nekem 2 napja lett optikás 200-as netem 😀😀 ami 23.5-25mbit/sec el tölt ha maxon kitudják szolgálni.Én dobozos verzioban rendeltem elő 10én reggel 8kor megyek a postára a játékért és ha minden jól megy 9-re le is tőlti a 70gb-ot😀😉(Mert bicoval 3perc a posta)
0
0
0
0
PotykaPal avatar
@draks: A poén az, ahol én lakom, a két párhuzamos nagy utcában már van optikai internet, itt meg, koaksz... Mindegy a lényeg lehúzom a játékot a 200 gigás Call of Duty-t is leszedtem vele, szóval ahhoz képest ez még csak nem is egy nagy dolog... 😀
0
0
0
0
draks avatar
@PotykaPal: De akkor már csak idő kérdése és nálad is lesz optika csak ki kell várni (Én ahol lakom megse gondoltam volna hogy 1szer az életben is lesz optika addig 15megás T-home volt ami tudott 1.8mbit/secet,szal lesz majd nálad is)
0
0
0
0
no avatar
@PotykaPal: Itt optikai van 300 megás telekom nettel lejön 1 óra alatt 105 giga
0
0
0
0
bukta2 avatar
kicsit kezd már vicc kategóriában átlépni ez a játék körüli Hype...durva ami e játék körül megy, biztos jó játék lesz ehhez kétség sem fér de kicsit túl tolják... ha hozzáadnak egy textúrát egy tárgyhoz már jön a hír róla 😃
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@bukta2: Mondjuk ez pont hogy fontos infó! De amúgy ki tolja túl? Mert a cikkeket nem a készítők írják, amúgy szerintem mindenki saját “hype szinttel” rendelkezik, mármint ha nem nézeget az ember full felesleges cikkeket akkor nem is nő az egekbe a hype!
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@bukta2: Ez mondjuk most tényleg nem a CDPR sara. Inkább a játékmagazinok lovagolják már meg ennyire, na meg persze, hogy mindenki erről cikkezik most.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Beszarás ez a CDPR marketing 😊 Micsoda csilli-villi grafikát kapunk még ehhez az információhoz is.
Mindenhol máshol lenne egy Tweet/Facebook bejegyzés, hogy "holnap lesz előtöltés, csá hello"
Reméljük a következő bejegyzések már játékosoktól lesznek és pozitívak. (Ennyi várakozás után el is várható a pozitív csalódás)
0
0
0
0
💬 2
susguy avatar
@SuperPuma:
Mindenhol máshol lenne egy Tweet/Facebook bejegyzés

Itt is ez volt. Nem a CDPR írja ide a cikkeket.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@susguy: Szerintem nem értetted meg a mondandóm lényegét.
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
Én vagyok az egyetlen aki nincs megörülve ezért a játékért ? 😆 Tényleg mesteri alkotásnak ígérkezik, de ennek ellenére még nem érzem azt , hogy megvegyem.
0
0
0
0
💬 17
no avatar
@Arthur Morgan: Figyelj már nem azért az egyhuszért de miért gondolod hogy csak te vagy igy? Mármint pár helyen láttam már ezt a mondatot és a legtöbb helyen mindig arra ment ki az illető hogy kitünjön a "tömegből", és hogy ő persze nem oda tartozik! Szóval csak nem értem az ilyen kérdéseket! 😊
0
0
0
0
no avatar
@ahaaa: jaja én is letorentezem de nem reklámozom..
0
0
0
0
no avatar
@Anator: IIiii te! Én nem a torrentről beszéltem most, csak szimplán ha valaki azt hiszi hogy ez a játék csak neki nem tetszik és ez miatt egyedi, én se leszek egyedi mert tetszik a játék de forditva se! Ennyi!
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
@ahaaa: Spoiler!
Én nekem sose volt érdekem ez a " kitünjön a tömegből" betegség. Megírtam a véleményem és ennyi, de elnézést, ha ez bántotta az érzéseid 😆
0
0
0
0
no avatar
@Arthur Morgan: Nem bánottál meg semmilyen érzésemet! Csak sehol nem értettem az ilyen kérdéseket!
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@ahaaa: Azért mennyi olyan kijelentés volt a "hyperektől" hogy a CDPR a legjobb és ez az évmilliomod legelegjobb címe, mindenki aki mást mond, az egy alsóbb rendű niemand. Volt, aki ezért lett "hatter". Amúgy mindenhol ez megy már évek óta (talán szándékosan is néhány szegmensben, de ez most nem ide tartozik).

Amúgy, ha megfelelő helyen kezelték volna sokan és a pozitívumokat emelik ki ahelyett, hogy minden más kiadót/fejlesztőt lehúznak (Ubisoftot szeretik elővenni legtöbbször, pedig anno csodaszámba menő játékaik voltak), akkor sokkal kevesebb hatter lenne és többen várnák a játékot. Mennyivel jobban és diplomatikusabban hangzik egy "Soha nem látott mélységű futurisztukus történet" kijelentés, mintsem az "évtized játéka".
0
0
0
0
no avatar
@SuperPuma: Persze csak általában mindenki ha negativ dolgot hoz fel a játékkal kapcsolatba és mondjuk valami ellenérvet tesznek elé akkor jön egyből "hát de ez az én véleményem" szöveg! Ezzel csak azt akarom mondani hogy sokszor az emberek baromságokat beszélnek a játékról és sértve érzik magukat ha valaki lebassza őket, persze annak sincs értelme hogy kinevezzük a világ legjobb játékának! Sajnos a UBI szerintem nincs jó úton, a régi játékaik még a minőséget jelképezték, most meg minden szériájukból tömeggyártott szériát csináltak! Mondjuk ez az utolsó mondatod olyan hogy akinek ez kinyitja a bicskát a zsebében ott már alapból voltak ellenszenvek a készitők felé, vagy éppen a "hyperek" felé!
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@ahaaa: Az emberek amúgy is újabban egyre agresszívabban reagálnak. Mondjuk szerintem többet kellett volna promotálni a játékot Smasher féle cyborgokkal és harci robotokkal. Azok elég érdekesek lettek volna.
0
0
0
0
no avatar
@SuperPuma: Spoiler!
Elkezdtem irni egy szöveget de sajna videókártya driver frissités közben a chrome bebuggolt igy elveszett!😢
Az emberek agresszivebbek és hisztisebbek lettek,tisztelet a kivételnek! Az a baj a Cp kihozott nagyon sok mindent az emberekből, felnőtt emberek szidták őket úgy a késések miatt mint ha az életük múlna a játékon, úgy hogy sokan meg se vették! Aztán itt jön a hype is, páran képtelenek sajnos felfogni hogy a hype-ot nagyrészben NEM a CDPR generálta, hanem az idióta sajtó! Aztán amikor az emberek elkezdik ezt az én "kivételes vagyok" mert én szidom a játékot dolgot az vicc! De a lényeg hogy sok ember saját magának generálja a problémákat, és az helyett hogy az élet valódi problémáival foglalkozna inkább egy videójátékot szidalmaz egy forumon!
0
0
0
0
Rocky12 avatar
@ahaaa: Egyetértek. Nekem nincs már meg az a hype mint 1-2 hónapja de mostmár csak azért is várom meg kíváncsi vagyok rá, mert ennyi évig vártunk erre a játékra és sóvárogtunk érte, komolyan érdekel mit alkotott a CDPR 😀
0
0
0
0
no avatar
@Rocky12: Természetesen az a hype már nekem sincs, de én is úgy vagyok hogy látni akarom azt a várost, átélni azt a történetet! Csak most már annyira közel van a megjelenés hogy kicsit fel se fogja az ember! 😆
0
0
0
0
no avatar
@Arthur Morgan: nem vagy egyedül , engem is hidegen hagy engyenlőre
0
0
0
0
enslaved avatar
@Arthur Morgan: Engem ugyanúgy nem érdekel ez a játék. Jó ideig eltart még a Valhalla meg a most megjelent Immortals Fenyx Rising amúgy is, aztán még a Mafia 1 - et is be kellene fejeznem meg a Marvelt is, amellett hogy egy napot nem bírok ki a Division 2 nélkül😀 Mondjuk nem szeretem az rpg - ket, a lootolásért sem vagyok oda, lehet, a Valhallában is megoldom ezt másként, mert idegesítő már napokat állatokra vadászni.
0
0
0
0
no avatar
@enslaved: A Division 2 amúgy nem egy looter-shooter rpg elemekkel? 😂
0
0
0
0
enslaved avatar
@ahaaa: Más a jellege az egésznek, van egy távcsövesem meg egy 200 - as tárhelyű gépfegyverem, és ha az nem elég, a bázisokról hívok segítséget, de van hogy csak úgy bekapcsolódnak ketten is, aztán ahol nehezebb rész van azt ők megoldják. Nem foglalkozom lootolásokkal, se nem fejlesztgetek semmit, csak darálok ezzel a két fegyverrel, sokszor ugyanazokon a pályákon századjára.
0
0
0
0
no avatar
@Arthur Morgan: Páran itt tényleg nagyon túllihegik a dolgot, gyakorlatilag óvodás szintre vágják magukat, ami elég cringe. Nekem is elő van rendelve és várom, de közel nem kattogok ezen egész nap, delay is jöhetne felőlem az sem vágna földhöz 😶😆
0
0
0
0
Rocky12 avatar
De ezt eddig is tudni lehetett, nem? Azt sem vágom hogy van tele az internet mindenféle képpel meg videóval, hogy PS-en meg Xbox-on így meg úgy töltik már a játékot, wtf 😊
0
0
0
0
💬 1
marko1997377 avatar
@Rocky12: Mivel van aki digitálisan vásárolta meg, azoknak a fent említett időpontban lesz elérhető maga a játék, addig nem tudnak rámenni arra, hogy Play. Viszont van aki fizikai lemez formában kérte, és a (ha jól tudom) BestBuy véletlenül kipostázott egy jópárat az embereknek. Na meg aki ilyen boltban dolgozik szintén megfordulhat a kezében, mivel a megjelenés napjára már el kell kezdeni postázni.

Lényeg a lényeg, aki fizikai lemez formában megszerezte és betette az xbox/ps/pc-be, az tud rajta játszani (mivel DRM-Free játékról beszélünk).
0
0
0
0
DDarkness avatar
Mivel én tokosan rendeltem elő így torrent oldalról fogom letölteni az előtöltött verziót, mindig felrakják, bemásolom a steam mappájába és majd amikor megkapom a tokot a kóddal csak ráfrissítek és már megy is majd.
0
0
0
0
💬 2
Twist avatar
Holnap déltől előtöltés, innen már csak nem fogják tényleg tovább halasztani 😃
0
0
0
0
💬 5
Belchior10 avatar
@Twist: Reméljük. 😀

Szerintem a GTA V óta nem várt ennyire játékot a gamer társadalom.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@Belchior10: Inkabb mondjuk ugy hogy a Witcher 3 ota! 😎
0
0
0
0
Twist avatar
@Belchior10: Arra kíváncsi vagyok, mivel nem multi és nem másolásvédelmes, hogy ha lent az adat, egy klasszikus dátum átállítással elindítható lesz-e 😎
0
0
0
0
marko1997377 avatar
@Twist: Hát nem tudom, én úgy oldanám meg, hogy a játék főbb elemeit előtöltésbe le engedném, majd pedig a megjelenés napján az indító .exe-t meg egyéb fontos apróságokat 😃 Így megjelenéskor elég egy 20mb-os "hitelesítés" 😃
0
0
0
0
Twist avatar
@marko1997377: Na igen, valami ilyesmire számítok én is 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció