Cyberpunk 2077: a halasztás miatt a DLC-k és a multiplayer is késni fog

Szerző: xoki | 2020. June 22. | hír | 138 hozzászólás

A rajongókat elég nagy csalódás érte, amikor a CD Projekt felfedte, hogy ismét kénytelenek elhalasztani a Cyberpunk 2077 megjelenését. A bejelentést követő, befektetőknek szánt összejövetel során a cég alelnöke, Michał Nowakowski egy kicsit bővebben is nyilatkozott a csúszás okáról, és hogy mindez milyen hatással lesz a jövőbeli tartalmakra.

Ahogy az várható volt, az alapjáték késése kihatással lesz a DLC-kre, illetve a multiplayer módra is. Egyébként a cég inkább kiegészítő néven emlegeti ezeket az extra tartalmakat, mivel azok a szokásos DLC-khez képest sokkal terjedelmesebbek lesznek. Maga a multiplayer pedig alapból jóval később várható, de ugyebár konkrét dátumot még nem kaptunk, így a késés hosszát sem tudjuk behatárolni.

Nowakowski azt is elmondta, hogy a fejlesztőstúdió mire fókuszál majd az elhalasztással nyert extra idő alatt. Például nem szeretnék, ha egy karakter csak úgy keresztül sétálna egy utcalámpán, mintha az ott sem lenne, vagy ha a megvilágítás nem lenne megfelelő, illetve realisztikus az adott helyzethez. Ezenkívül pedig olyan hibákkal is találkoztak, amikor egy bárból kilépve nagyon rövid időre nappal lett, miközben az adott helyzetben hajnali négy óra volt és esős idő.

Az ilyen hibák miatt nem szeretnék kiadni a játékot, és úgy vélik, az új, november 19-ei megjelentést már mindenképpen tartani tudják, de ahogy korábban is mondták, a minőség az elsődleges számukra, így bármi megtörténhet.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Megjelenés: 2020. December 10. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: CD Projekt RED
Hozzászólások: 104
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
PatrikVagyok avatar
Csak én vagyok vele úgy,hogy halasztásról halasztásra egyre kevésbé érdekel a játék? :/
0
0
0
0
gyuri191 avatar
szarom le nekem csak az alapjáték kel már végre 😃
0
0
0
0
Axel19 avatar
DLC mikorra várható:
- Columbo Editon? 😉
- Miss Marple Editon? 😀
0
0
0
0
💬 2
Axel19 avatar
Én már várom a Cyberpunk 2077 remastered editiont..... 😀
0
0
0
0
💬 5
Rocky12 avatar
@Axel19: lol először jelenjen meg az alapjáték 😂 😂
0
0
0
0
Axel19 avatar
@Rocky12: Pedig már várom a csőjátékot! 😀 Remélem lesz betondzsungel, meg ha erre mész 5 másodperc mulva visszaba$zlak a pálya közepére.
Gagyi csuszli az elején, mikor már megszoktad a vége felé faxa erős fegyverek...már nagyon várom a kliséket... 😀
Sőt kedvenc még megfordulhatatlan autóval száguldasz, csodálatos sínpályán (NFS run <3)
Társadnak benga fegyo, neked kis vacak puffpuff.
Zárt ajtó...hmm kerüld meg az egészet, mert sajnos ezt a zárat nem tudjuk kinyitni (Jedi Fallen Order, Miami Vice)
Társadnak van zárnyitoja, te sajnos hiányoztál a suliból hogy tud hogy nyilik egy ajtó (ugye...ugye Half-Life 2 ..Alyx)
Nagyon várom! 😀 (Szarkazmus off)
Ja és csak Columbo Edition veszek meg: https://kepkezelo.com/images/85vp10bup4wovdnqy1j9.jpg
0
0
0
0
Axel19 avatar
@susguy: Kedves egészségedre!
0
0
0
0
susguy avatar
@Axel19: Kedves egészségedre!
0
0
0
0
Axel19 avatar
@Esprimo79: egyetértek...
0
0
0
0
no avatar
Reméljük hogy 2022 év végére csak kiadja a CDPR
0
0
0
0
💬 2
Maros avatar
@Ryptide: Vagy 2077-re! 😂😂😂😂
0
0
0
0
no avatar
@Maros: Ez jó 😆😆😆😆😆
0
0
0
0
jodo1978 avatar
Na ezt a sok hozzáértő kommentelőt,még jó hogy vagytok,és megértitek a fejlesztőket.Ja és persze tudjátok mi és miért van,és tudtok elfogadni😉
0
0
0
0
Esprimo79 avatar
😆😆😆😆😆😆😆😆Szólj hozzá...
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Amúgy Crysis is ilyen volt 😃 Nagyobb a média hír értéke, ha folyton halasztgatják... csak akkor lesz gáz ha a 2080Ti on ami Cyber Edition is lett nem fog jol menni a game 😆
0
0
0
0
Sirpsychosexy avatar
Őszintén, valahol a szívem mélyén azt szeretném, hogy ne teljesítsenek olyan jól, ez és az ehhez hasonló 7+ évig fejlesztett játékok, mert ez csak ahhoz vezet lassan, hogy évtizedeket kell várjunk az általunk kedvelt stúdiók fejlesztéseire, ehelyett sokkal praktikusabb lehetne az, ha elkezdenének olyan eljárásokat "kikísérletezni" amelyekkel legalább felére tudnák röviditeni ezt az elcseszetté vált fejlesztési időt.
0
0
0
0
💬 3
susguy avatar
@Sirpsychosexy: FIFA has entered the chat.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@Sirpsychosexy: Nem lenne itt semmi gond, ha nem nem zakatolna így a hype gőzös és nem tennének állandóan mindenféle betonbiztos ígéretet. Maga a stúdió/kiadó irányába is most nagy a hype, noha nem jobbak semmivel sem. Érdekükben áll, hogy eladható legyen a produktum. Spoiler!
Persze, lehet érvelni, hogy mennyivel jobb az Ubisoftnál vagy az Electronic Artsnál. Semmi gond. Akkor hasonlítsuk a Rockstarthoz és a Square Enixhez

Nem is olyan régen ezt a Rockstar amúgy már eljátszotta a GTA PC-s portja esetében.

Mindenesetre lehet jó játék lesz, de ne kiáltsuk már ki "numero uno"nak
0
0
0
0
susguy avatar
@SuperPuma: A Rockstarhoz amelyik (illegálisan) a nagy leárazás előtt felviszi a játékai árát, hogy nagyobbnak tűnjön az akció mint amekkora? Amelyik a mai napig nem tudja élvezhetővé tenni az Online részleget, de közben a mai napig fejik a mikrotranzakciókkal? Amelyik minden második játékost bannol, még akkor is ha esetleg csak singleplayerben moddoltak? Amelyik a Take-Two része (gondolom őket nem kell bemutatni)?

A Square Enix pedig nagy előszeretettel pakol tele játékokat elég merész DLC-kkel és mikrotranzikkal (pl. Just Cause 4), még akkor is ha az adott cím kész sincs teljesen és singleplayer(pl. Deus Ex: Mankind Divided), és ezeken kívül is van pár könnyen megkérdőjelezhető kiadásuk (pl. The Quiet Man, Final Fantasy VIII Remaster, Life is Strange 2).

Persze értem a lényeget, hogy a CDPR közel sem isten, náluk is lehet negatív dolgokat találni (pl. túlóráztatások, vagy a szinte háborús bűnnek számító Csúsztatás™), az összes többi cég sem lesz maga a sátán hozzájuk képest, és azok között is vannak még különbségek, de még ha nem is mondjuk hogy jobb a CDPR, rengeteg szemét húzást elkerültek (eddig), amit más cégek folyamatosan meglépnek. Tetszik vagy sem, ebből közel sincs annyi manapság (és direkt nem azt írtam hogy "nincs még egy ilyen cég").
0
0
0
0
gigazte avatar
https://media.giphy.com/media/gPkIN121mRrZS/giphy.gif

Fogom a fejem néhány emberen! 😂
0
0
0
0
hekli96 avatar
Lassan Star Citizen 2-nek kéne hívni a játékot. Mást se hallani, csak, hogy megint és megint és megint tolják, halasztják. Kezd nevetséges lenni az egész csapat, ha ez lenne az első játékuk akkor ok, de nem az. Megkéne tudni becsülni mennyi munka van még. 1 csúsztatás az amit reálisan ellehet fogadni (+1 a covid pánik miatt) de ez már csak bal***kodás. Vagy a menedzsment részéről vagy a fejlesztők részéről vagy mindkettöről.
0
0
0
0
💬 11
no avatar
@hekli96: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
santakigyo avatar
Hosszú évek óta készül. Igazad lehet abban, hogy inkább ne adják ki bugosan, de van egy olyan mondás:a jó munkához idő kell.... a rosszhoz mégtöbb.
Reméljük az eleje lesz igaz.
0
0
0
0
hekli96 avatar
Annyira nem követtem, hogy hányszor jelentettek be konkrét dátumot azt elhiszem neked, de az biztos, hogy nem kétszer lett tolva.
Igazad van ha kiadnak egy bugos szart akkor az lett volna a baj. De mint ahogy lentebb is írták ezek nem minor bugok ha egy kis rutinja is van a csapatnak (márpedig ha a Witchert is 2x tolták kéne, hogy legyen) akkor tudniuk kellett volna, hogy ez nem lesz kész és mondjuk nem publikálnak megjelenési időt, vagy eleve terveznek biztonsági tartalékot és akkor ráérnek az appróbb hibákat foltozni vagy kiadni a preordereseknek elöbb ha kész lesz.
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
@hekli96: Nem volt ez halasztva egyszer sem. Kamu volt az összes dátum, hogy pénzt szedjenek be az előrendelésekből. Nekem ne mondja senki, hogy most vették észre hogy hirtelen megváltozik a napszak, meg hogy keresztül lehet sétálni objecteken. Azt egy 10 éves is látta volna, 2 nap játék után.
0
0
0
0
hekli96 avatar
@kolbaszkarika: Én pontosan ezért nem rendelek elő semmit. Egyetlen kivétel a Shadowbringer volt eddig, de az is csak mert értelmes pre-order reward volt és mivel MMO-ról lévén szó amivel aktívan játszok úgyis megvettem volna megjelenés napján. Egy single játéknál viszont nem maradok le semmiről ha várok 1-2 hónapot legfejebb kevesebb bugba szaladok bele. Vagy ha nagyon lehúzzák akkor meg a virágboltit nézem meg először.
0
0
0
0
no avatar
@kolbaszkarika: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
És hogy adták volna ki hogy többet keressenek, ha nincs kész? Nagy Csillagharcos vagy te.
0
0
0
0
PatkosXX avatar
@kolbaszkarika:
Nagy Csillagharcos vagy te.


😂😂
0
0
0
0
no avatar
@kolbaszkarika: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
Gépelem lassabban, hogy megértsd: ez a fejlesztés rejtett közösségi finanszírozása, folyamatos kamuk mögé bújtatva.
Ezek a csávók azt állítják hogy most vettek észre ilyen fatális bugokat, nem érted???
Tudom, mindenki nevetséges aki nem borul le a CDPR oltárán. A játékról semmi véleményem, mivel nem játszottam vele 1 percet sem, ahogy te sem. Mégis a cikkek alá jársz vadászni az emberekre egy dolog miatt, amiről lószart sem tudsz.
Feltétel nélkül előre megbízni egy cégben ami a pénzedet akarja, na AZ az értelem. De nekem aztán mindegy miben tartod a pénzed, majd kinövöd.
0
0
0
0
no avatar
@kolbaszkarika: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
Egy platformra fejlesztik, a többi az port. Optimalizálásnál nem keletkeznek ilyen bugok.

Szóval van A meg B oldal. Egyik sem tud semmit az egészről, de az az oldal nevetséges, amelyik nem a tiéd. Te vagy mán' egy logika.
0
0
0
0
hekli96 avatar
Nem egy játékfejlesztő cég döglött bele abba, hogy túl nagy fába vágta a fejszéjét és kifogyott a pénzből mielött a játék legalább kiadható állapotba került. Honnan tudod, hogy mennyi pénze maradt a cégnek, hogy nincs rá szüksége. A pre order sose arról szólt, hogy csökkentsék a bankok leterheltségét a megjelenés napján, hanem pont arról, hogy már a fejlesztés közben is folyon be valamennyi pénz.

Ha tényleg nem lenne rá szükség akkor még a számládon lenne a pénz. A square enix pont ezt csinálta, megköszönték a szándékot és közölték, hogy majd megjelenéskor levonják a pénzt a számládról ha addig nem gondolod meg magad +itt a reward függetlenül attól, hogy megveszed vagy visszamondod, ebben az esetben lehet mondani, hogy van elég pénzük amúgy nem.
(Az más kérdés, hogy nem mindenki örült annak, hogy figyelnie kellett, hogy a megjelenéskor legyen elég pénz a számláján.)
0
0
0
0
no avatar
@hekli96: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
hekli96 avatar
😂 Azért ezen most elmosolyodtam 😀 A cégérték nem egyenlő a tőkével és a bevétellel és pláne nem a mérettel. Ez már abban a cikkben is ki lett tárgyalva ami lehozta ezt a hírt.
0
0
0
0
hekli96 avatar
Amúgy meg statisztikailag biztos bevételi forrsás a preorder. Megtudják becsülni, hogy a potenciális vásárlók hány %-a fogja megvenni elővételben és ennek mekkora része mondja vissza alapból és ha hosszabb csúszás vagy bármi egyébb baki van. Szóval lehet rá nyugodtan hagyatkozni.
0
0
0
0
V1VOnX avatar
Személy szerint azt mondom, hogy hadd dolgozzanak csak vele, hadd finomhangolják. Egy bughalmazt ki se adjanak a kezükből, nem rájuk vallana 😀 . Manapság divat bughalmazokat kiadni, majd 100 patchel kijavítani. A CD Projekt Red-t sose olyan stúdiónak ismertem meg, akik ezt az eszmét osztják, legyenek különlegesek, amilyenek eddig voltak. Inkább több időt dolgozzanak vele, de jól legyen optimalizálva, és ne PAKS2 kelljen hozzá, hogy fusson maxon valamint a kicsi hibákat javítsák ki, amennyire csak lehetséges.
0
0
0
0
💬 1
jodo1978 avatar
@V1VOnX: Igy ahogy mondod,szart azt tud mindenki kiadni,még a Rockstar IS(lásd RDR 2 pc verzio).Remélem CDPR nem áll be a sorba.
0
0
0
0
tivike avatar
Azt hittem a dlc meg a multi megjelenik időben attól, hogy a játék késbi fog. 😃

Csak tudnám minek vásároltam elő! 60€a semmire. Majd 2030 tavaszán játszok vele....
0
0
0
0
💬 16
no avatar
@tivike: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
tivike avatar
Minek mondjam vissza már? Úgyis megvenném. Mindegy, hogy a steam pénztárcábam van az összeg, vagy a játékban. Miért kérdezed, hogy érted e mi értelme? Te valami kötekedő vagy?
0
0
0
0
no avatar
@tivike: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
ShadowRain avatar
Inkább beugató. Mert már n tudom hanyadik embert ugatod le az univerzumot áthálózó tudálékos eszeddel! Beugató.... Új rang született 😃
0
0
0
0
no avatar
@ShadowRain: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
ShadowRain avatar
Ez egy gyökér. Van vagy 15 éves
0
0
0
0
ShadowRain avatar
És mitől olyan kurv@ jó ez a kiadó? A witcherek meg sem közelítik se a scifit se a mass effect trilogy szintjét. De mindegy... Annyi referencia van hozzá mint pl egy call of dutynak a nfs hez...
0
0
0
0
no avatar
@ShadowRain: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
ShadowRain avatar
meg sem közeliti egyik Witcher sem. szürke kopott kard ki kardozós fantasy ezerszer lerágott sablonokkal!!! hogy lehet egy scifit mégis ehez mérni? ez nem garancia a cyberpunkra. egyáltalán sem!
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
@tivike: Ezért nem szabad előrendelni semmit. Én még egy sportjátéknak is adok 1-2 napot a megjelenés után mielőtt fizetek érte, pedig ott aztán elég ritka a meglepetés, meg a csúszás.
A lőcs se fogja nekik előre finanszírozni a fejlesztést, azt már megtettem amikor Witcher 3-at vettem. Oldják meg abból, havonta verik a mellüket hogy mennyi fogyott belőle.
Az emberek hülyének nézése megy keményen, és nem elég hogy simán csak nem veszik észre páran, de még védik is mint valami rossz CDPR szekta. És még te vagy a köcsög, hogy a szívedre veszed hogy miért nincs még nálad a termék amiért fizettél.
0
0
0
0
EchoMMM avatar
@kolbaszkarika: +1 Egyet értek ! 😀
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
@kolbaszkarika: Sosem értettem ezt a mentalitást. Mintha hamarabb kijönne a játék, ha előrendeled. Vagy elfogyna a digitális másolat, ha nem csapsz le minél előbb. Adjak többhónapos hitelt egy fejlesztőcégnek egy előre meg nem jósolható termékért, amit lehet, hogy megjelenés után meg sem vennék, amikor már tudom, hogy milyen a termék valójában?
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
@Mesterlovesz: Pontosan ez a szó jutott eszembe a kommentem megírása után, csak már nem akartam szerkesztgetni: Hitel. Mert ez az, akárhonnan is nézem.
Nem tudom amúgy, mintha bármit is számítana, ha 48 órával később kezdik el. A tudatos vásárlás apró jeleit se mutatják páran. Feltétel nélkül megbízni egy profitorientált vállalkozásban, azért mert 5 éve csináltak már jót... hát nem tudom. Egyáltalán hány százaléka van még ott azoknak, akikben ennyire megbíznak?😊
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
@kolbaszkarika: Egyébként mi vásárlók vagyunk a hülyék, magunknak generáljuk a problémákat, ugyanis mi alakítjuk a piacot a keresleti görbénkkel. Megy a sírás, hogy bugosan adnak ki játékokat aztán fél évig 100 patchhel javítgatják a hibákat. A fejlesztő cég úgy van vele, hogy hát persze, hisz elő van rendelve, a pénz itt van a zsebünkben úgymond, akkor mit erőltessük magunkat, hogy jó legyen? Amikor előrendel valaki, azt közli fogyasztóként, hogy én bármilyet terméket megveszek, itt a pénzem. Semmilyen kikötés nincs a minőségre. Amíg nem tanulunk meg nemet mondani a szarra, ez lesz. GPU árakkal is ugyanez van: amíg nem tudunk nemet mondani a kurvadrága árakra, addig annyiért fogják adni, mert megvesszük, kész. Ott is felesleges sírni, mert magunknak generáljuk a piacot.
0
0
0
0
no avatar
@Mesterlovesz: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
Attól még mert a Witcher játékok jól sikerültek, nem kell kinyalni a CDPR seggét. Baromira nem kis problémákról van szó, ha a karakter átmegy a tereptárgyakon és egyáltalán nem a semmiről van szó ha többször elhalasztanak valamit, amire előrendelést írtak ki korábban. Az előrendelőket ki kártalanítja? Az lenne a tisztességes ha kötbért fizetnének ilyenkor. Ha ekkora elvárásokat építenek saját magukkal szenben és annyi pénzbe kerül egy AAA játék, amennyibe, akkor igenis ugorják meg a mércét, nem csak szövegelni kell. Nem lehet mindig a Witcher mögé bújni.
0
0
0
0
susguy avatar
@Mesterlovesz: Nem azt mondták hogy minden NPC falakon és egyéb tereptárgyakon keresztül repked T pózban, hanem példaként hozták fel, hogy ha esetleg egy ilyet találnak (a character
walking down a street and they’re passing through a lantern as if it didn’t exist
), akkor azt szeretnék fixelni. Egy ilyen hiba egy ilyen példában még az adott tereptárgytól is függhet, amiből egy open-world játékban van kismillió. Persze én se tudhatom hogy mennyi hiba van a játékban, viszont indokolatlannak tartom egy ilyen példára alapozni hogy minden szétesik benne. Szerintem nem elképzelhetetlen, hogy egy részletesebb open-world játékban több ilyen fordul elő a megszokottnál (persze ha tényleg ha tényleg akkora és olyan részletes lesz amilyennek ígérik). Csak nézz rá a Bethesdára, mai napig nem képesek kiadni úgy játékot hogy a tartalom fele nem a bugokból állna 😆

A fanatikus védekezés szerintem is röhejes, de ez már a ló másik oldala.
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
@susguy: Én sem mondtam, hogy minden szétesik, csak ez a fanboykodás zavar, hogy 0 tényállás alapján előre megítélünk egy játékot, hogy az mindenképpen a legjobb játék kell, hogy legyen, bármi történik. És a neve miatt bármit megtehet vele a fejlesztőcég, az jó és elfogadható, sőt még mi legyünk hálásak érte ha csúszás van mert aztán akkor hű de jó lesz a játék.
0
0
0
0
susguy avatar
@Mesterlovesz:
Baromira nem kis problémákról van szó, ha a karakter átmegy a tereptárgyakon
Leginkább erre reagáltam. Rengeteg tripüléj játékban szimplán leszarják az ilyeneket még release után is, és szimplán vannak lehetséges hibák nagyobb jelentőséggel.

A túlzott fanboykodást én sem csippantom, többek közt ezért is kerülöm a játékról szóló témákat mert egyik félnek sem esik könnyére szubjektíven hozzá állni a témához, flati kolléga mellett pedig már majdnem szégyellem hogy várom a játékot. Személyem szerint túl sok okom még nincs arra hogy temessem az egészet két delay miatt (sőt örülök hogy addig is több szabadidőm marad bármi másra 😆😉, szimplán nagyobb fába vágták a fejszéjüket mint amivel számoltak, a globális járványt pedig biztos azért nem látták előre mert elfelejtették nézni aznap az időjárás jelentést.

Persze annak a lehetőségét is elfogadom, hogy szimplán nem lesz jó vége, viszont egyelőre nem sok esélyt látok rá, és a fentiektől függetlenül is egyetértek, hogy vannak negatív pontjai is ennek a két delaynek, de ebben is ugyanúgy túlzásokba lehet esni.
0
0
0
0
no avatar
@Mesterlovesz: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
ShadowRain avatar
Amiből lóf@sz nem fog kiderülni... Még milyen lett. Kész sincs nem is lesz még legalább 2021 ig. De gratulálok hogy te egy gameplay trailerbőlegtudod állapítani hogy milyen lett egy full game. Egy összevágott videóbol. A squadron 42 is évek óta mutogatja a szarjait. Az se lesz kész soha. De igen jól fest a mutogatós videója.
0
0
0
0
tivike avatar
@kolbaszkarika: Amúgy igazad van. Le kell szokjak erről.
0
0
0
0
Maros avatar
Én azt nem értem, hogy hogyan lehet ez valakinek a kedvenc játékai között, meg a legnépszerűbb játékok között, mikor még meg sem jelent?!
0
0
0
0
💬 4
The_Teacher_Man avatar
@Maros: Az a 46 ember már kijáccotta. Mégis mit gondoltál??😆😂
0
0
0
0
Maros avatar
@The_Teacher_Man: LOL 😆😂😂😂😂😂
0
0
0
0
no avatar
@Maros: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Maros avatar
Na és mégis hogyan? Amit valaki nem ismer, az hogyan lehet a kedvence? 😂
0
0
0
0
no avatar
@Maros: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Maros avatar
Csak kicsi a kérítés! 😂
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 6
bitpork avatar
Az sokkal viccesebb hogy háton pörögsz mert valakinek más a véleménye (elfelejtve, hogy már egyszer késznek nyilatkozták a gammát)
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
@bitpork: A.) Nincs annyi esze, hogy átlásson az ellentmondásos kamukon.
B.) Elvakult.
C.) CDPR-nél dolgozik 😂
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@kolbaszkarika: Akkor a Legyen ön is milliomosba ezt a kérdést be is építjük. Csak ki kell még egy negyedik lehetőséget is találni
0
0
0
0
ShadowRain avatar
Neked meg az a gond hogy nincs máshol lógnod és gondod van mindenki gondjával. Te gondolkodó super szájádzsin
0
0
0
0
WeKing avatar
@ShadowRain: Légyszi a szuper szájádzsinokat hagyd ki ebből 😂
0
0
0
0
Mystream_HBL avatar
Nembaj a 2078-as DLC-t én is várom 😆 Spoiler!
A jó dolgokhoz idő kell
0
0
0
0
💬 2
Maros avatar
@Mystream_HBL: Nem is akár mennyi! 😂
0
0
0
0
RaggaBone avatar
@Mystream_HBL: A sz@rhoz meg még több....csak hogy mind két véglet jelen legyen 😆
0
0
0
0
sunny474 avatar
Irgum-burgum. A vörös szőnyeget a végén még felgöngyölítem.
0
0
0
0
xsebix avatar
Én rájöttem mi az igazi oka a megadott megjelenés dátumának... Gondoljatok bele... Cov19 - Nov19 a 19es szám és a második betű egyezése minden bizonnyal megmagyarázza az egészet.. plusz a címe.. 20-7+7 az 20 vagyis majdnem 19 ami 1 híján 20 na mire jöttem rá, igaz?? 😂😆
0
0
0
0
💬 1
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
botmunpls avatar
Korábban már írtam erről, asszem vmi AC-s témánál, hogy a gép mögött ülve a legkönnyebb verseny a ki tudja jobban savazni az adott hírt 😃 Ha kiadnák úgy ahogy van, akkor azért nyávogna mindenki, ha meg toldják még 1 évig (vagy csak 1 hónapig) akkor meg az.
Ott volt anno az Arkham Knight, ami egy rakat sz@r volt kiadáskor és mindenki ekézte a stúdiót. Mikor meg már teljesen játszhatóra felpatchelték (ellenben a ubi a unity-vel) 2x is kitoltam és néhány kisebb bajom volt összesen, de akkorra már mindenki csöndben volt.
De egyébként a többség szerintem reálisan áll a dologhoz megértően, ahogy azt normálisan kéne, csak azok minek fűzzenek hozzá megjegyzést? 😃 így kerülnek túlsúlyba a negatív kommentek

De alapjáraton így megy, hogy a negatív közlésnek látják értelmét az emberek, ha pl rendelsz egy pizzát és kihozzák hamar meg jó is, akkor nem nagyon fogsz hagyni fb/gmap értékelést a helynél, 10/1-szer, de ha sz@rt hoznak ki lassan akkor 10/9 ott hagyja az ember az értékelést.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Én csak azt nem értem miért jelez steamen nálam november 20-ai megjelenést ha a könyvtárban nézem (2 napja a boltban is) de most már 19-ét jelez az áruházban, de még mindig 20.-át a könyvtáramban😃 Ki érti 😀
0
0
0
0
💬 4
Warlordcommander avatar
@susguy: Nálam ugyan ez van 20-ával 😀
0
0
0
0
susguy avatar
@Warlordcommander: Neked büntiből egy nappal később jön 😆
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@susguy: Most megnéztem, és már jó dátumot ír 😀 nem értem miért csinálta ezt 3-4 napig 😀
0
0
0
0
RaggaBone avatar
Csak nekem tűnik ez kajak porhintésnek? "nem szeretnék, ha egy karakter csak úgy keresztül sétálna egy utcalámpán, mintha az ott sem lenne, vagy ha a megvilágítás nem lenne megfelelő" . Szerintem bőven nagyobb gondok lehetnek a játékkal. Ez így számomra több mint elgondolkodtató. Vártam a játékot, de valahogy egyre jobban elfogy az érdeklődésem és a türelmem is.
0
0
0
0
💬 1
Rocky12 avatar
@RaggaBone: Dettó ugyanezt érzem én is.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Off: volt szivárgás talán a 3080-ról. Állítólag 30%-ot ver a 2080Ti-ra.
0
0
0
0
💬 4
Twist avatar
@Tuhajohn: Árban, vagy teljesítményben? 😆
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
@Twist: Reméljük teljesítményben.
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
@Tuhajohn: Elvileg egy új tiert is nyitnak a 3090-el. Kiváncsi leszek az árazásra. Meg hogy mi lesz igaz ebből egyáltalán.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Tuhajohn: A 3080 Ti esetében 40-60% között szólt a fáma. Kíváncsi leszek. Mondjuk ha lesz 30%, már akkor is meg fogja érni a 4k 60 fps - re.
0
0
0
0
Twist avatar
A fene, pedig azt hittem az első DLC és a multiplayer kijön szept. 17-én. Ki gondolta volna... 😊
Amúgy meg, ahogy alattam Rocky12 is írta, ezek egy ilyen játéknál marhára nem azok a hibák amiket két hónap alatt össze lehet szöszölni... ilyenek, mint hogy nem működik a collosion system, vagy a fények már alpha kiadásban sem szabadnának, hogy legyenek, nem egy állítólag kész játékban...
0
0
0
0
💬 1
Rocky12 avatar
@Twist: Igen, ez valóban durva és ki tudja mit nem mondtak még el 😕 Csak megjelenéskor nehogy elhasaljon az egész játék. Minél nagyobb, annál nagyobbat esik, ahogy a közmondás is tartja...
0
0
0
0
Rocky12 avatar
Álljunk már meg egy hangyafingra! Ha ez így van, akkor nincs is kész a játék mert ezek bizony k@rva nagy bugok! Nekem ne mondja senki, hogy ezek apróságok. Nem is értem miért nem ezzel kezdték és inkább adtak volna egy jóval későbbi megjelenési dátumot neki..

Most felkaptam a vizet az olvasottakon, ez van.
0
0
0
0
💬 6
Apor avatar
@Rocky12: Én már csak röhögök az egészen, annyira szánalmas.
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
@Apor: Ilyen az ha csillagászati magaslatokig emeljük az elvárásokat: onnan lehet nagyot bukni. Amúgy bírom, hogy úgy írjuk itt ezeket, mintha valami minor bugok lennének. Átmegy az oszlopon a karakter, azt az évszázezred játékának van felhypeolva a cucc 😃
0
0
0
0
H-ECTOR avatar
@Mesterlovesz: mondjuk arról nem volt szó hogy x-ből hány esetben tapasztalták az említett bugokat, mert ha csak néhány esetben, és biztosra akarnak menni, akkor több ezer tesztórát bele lehet tolni amúgy hogy az összeset meglessék, főleg amekkora bejárható területet beharangoztak. Én mondjuk már régen elengedtem az egészet, tudom, hogy úgyse lesz olyan jó mint várnám, úgyhogy nincs értelme hypolni.
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
@H-ECTOR: Biztos jó lesz amúgy, ha kijön valószínűleg megveszem. De valahogy már ennyire nem tud érdekelni a dolog, hogy naponta nézzem, hogy épp milyen bug van a játékban. Lehet én vagyok már vén 😃
0
0
0
0
H-ECTOR avatar
@Mesterlovesz: biztos jó lesz csak én olyan fícsöröket látok bele lehetőségként, ami szinte biztos hogy nem lesz benne 😃
0
0
0
0
Rocky12 avatar
@Mesterlovesz: Hát kb.

https://media.giphy.com/media/3og0INyCmHlNylks9O/giphy.gif
0
0
0
0
Andor1997 avatar
HHHH
Spoiler!
Hivatalosan Halmozottan Hátrányos Helyzetű. Reméljük a legjobbakat persze és azt,hogy tényleg csak ennyi!
0
0
0
0
Torba10 avatar
Írjunk egy cikket a nyilvánvalóról mert nincs semmi kreatív ötletünk...
0
0
0
0
💬 1
Takashi avatar
@Torba10: Pontosan ez fordult meg nekem is a fejemben a cím olvasatán.
0
0
0
0
Maros avatar
Ha tényleg ez az ok, akkor érthető! De remélem más nincs a dologban!
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció