Csak egy vicc volt a 3dfx visszatérése

Szerző: xoki | 2021. August 06. | hír | 6 hozzászólás

Körülbelül két hete felbukkant a 3dfx Interactive visszatérésére utaló Twitter-fiók, és néhány nappal ezelőtt pedig több híroldal is ráharapott a témára. Feltehetően itt is ráleltetek már erre a hírre, de a cikkből valószínűleg kivehető volt, hogy mindezt egyáltalán nem érdemes komolyan venni.

Rengeteg jel utalt arra, hogy trollokkal van dolgunk, hiszen a tweetek tele voltak elírásokkal, és rajongói alkotásokat használtak saját képek helyett. Később azt állították, hogy a Jansen Products vásárolta fel az eszközeiket, miközben az Nvidia vezérigazgatóját Jensen Huangnak hívják, szóval itt már szinte mindenkinek leesett, miről is van szó.

Amennyiben ezek után még mindig lettek volna kételkedők, a fiók közzétett néhány képet a „nagy bejelentés” napján. Ezek szintén tele voltak hibával, illetve olyan nagy ígéretekkel próbáltak flancoskodni, amelyeket még a jelenlegi csúcsgyártók sem tudnának belátható időn belül teljesíteni.

Miután megkapta a figyelmet a média részéről, a Twitter-fiók felfedte, hogy trollkodás volt az egész és nincs olyan, hogy Jansen Products vállalat. Nemrégiben pedig a felhasználói fiókot is törölték.

Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Ki gondolta volna... Mert csak úgy a semmiből visszajön egy VGA gyártó, aztán kamuképekkel híresztelik magukat. Csak ezzel az a baj, hogy akárki csinálhat kamufiókot.
De jó lett volna, ha tényleg visszatérnek, annak idején a voodoo kártyák jók voltak.
0
0
0
0
Mystream_HBL avatar
Hát várható volt , én majd az Intel - es VGAk- ra lennék kiváncsi hogy azok hogyan boldogulnak a piacon majd.
1
0
0
0
Csicso avatar
Akinek halvány fogalma van a VGA gyártásról az tudja, hogy iszonyat mennyiségű tudás, know-how, szabadalom stb. van mögötte.
Iszonyat nehéz belépni egy ilyen piacra gyakorlatilag kezdőként. Elképesztő pénz kell hozzá és minimum 10 év. Ott vannak a kínaiak a saját processzorukkal ami messze elmarad az Intel vagy akár az AMD megoldásaitól de ha nem akarnak függeni ettől a két processzorgyártó cégtől akkor kénytelenek saját processzort készíteni csak ugye ennek a fejlesztése iszonyat sok idő, pénz, energia.
De lehet, hogy 10 éven belül beérik az Intelt vagy legalábbis megfelelő alternatívát fognak jelenteni a saját processzorai.
3
0
0
0
no avatar
Csodálom hogy mindezek ellenére ennyien lehozták mint hírt, vagy hogy voltak akik egy percig is elhitték. Utána meg képes volt csinálni egy ATI profilt is, habár az nem tartott sokáig. Gyorsan végigpörgettem még délelőtt, azon a profilon valami olyasmit írt hogy pszichiátriai eset és hogy neki erre szüksége van 🤣
0
1
0
0
💬 2
Scorn Face avatar
@LordSzalko:
Gyorsan végigpörgettem még délelőtt, azon a profilon valami olyasmit írt hogy pszichiátriai eset és hogy neki erre szüksége van 🤣

Akkor ezek szerint, az Azkaban egyik lakója volt a felbujtó mind a kettő esetben. 😁
0
0
0
0
no avatar
@Scorn Face: Valami olyasmi lény lehet 🤔
0
1
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció