Command & Conquer remaster készül

Szerző: xoki | 2018. October 12. | hír | 5 hozzászólás

Már lassan 25 év eltelt az eredeti Command & Conquer megjelenése óta, és ennek örömére az EA elkészíti majd a széria klasszikusainak remaster változatát.

A bejelentésre érdekes módon a Redditen került sor. Nemrégiben bejelentették a Command & Conquer: Rivals című mobiljátékot, amely értelemszerűen a Command & Conquer világában játszódik. A bejelentést követően az EA felfigyelt arra, hogy a rajongók szeretnék, ha a sorozat visszatérne PC-re is. Az EA producere, Jim Vessella – aki a fentieket is írta – szintén nagy rajongója a játéknak és egyetért a rajongók kívánságával. Figyelembe véve a visszajelzéseket, a cég több ötlettel is előállt a klasszikus játékok felújítását illetően. Mint kiderült, a játék 25. születésnapjára már készülnek is valamivel.

A játék 2020-ban lesz 25 éves, ezért valószínűleg egy ideig még nem árulják el, hogy pontosan milyen meglepetést terveznek, de valószínűleg az eredeti Command & Conquer remasteréről lesz szó.

Command & Conquer Remastered Collection
Command & Conquer Remastered Collection
Command & Conquer Remastered Collection
Megjelenés: 2020. June 05. (PC)
Műfaj: Stratégia, RTS
Fejlesztő: Petroglyph Games
Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
https://www.ea.com/news/details-command-and-conquer-remastered

és Red Aler 1 remaster is lesz. Ráadásul a Petroglyph is betársul.

"We have decided to remaster Command & Conquer: Tiberian Dawn. And while this is incredibly exciting on its own, we’re also aware of how passionate the community is about the Red Alert universe. So, we will also remaster the original Command & Conquer: Red Alert™. But what about the classic expansion packs you may ask - Covert Ops, Counterstrike, and Aftermath? Well, C&C and Red Alert wouldn’t be the same without them, so all three expansion packs will be bundled with the base games into one remastered collection - without microtransactions."

"EA is going to partner with Petroglyph Games to develop the C&C remastered collection. "
0
0
0
0
Hiroshi_Ayugai avatar
Jöhet minden mennyiségben, ha a remaster alatt nem piszkálnak bele a játékmenetbe. A Doom és a wolfenstein-nél bejött a retro igaz ott a lenyűgöző grafika és a történet is hozzátett egy lapáttal.
0
0
0
0
💬 1
xCube avatar
@Hiroshi_Ayugai: A DOOM 2016 és a Wolfenstein új részei inkább Reboot -ok és nem Remaster -ek.

Itt inkább olyasmire kell számítani, mint a StarCraft Remastered esetén.
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
Végre, örülök a bejelentésnek, csak jusson el a megjelenésig.😀
Bár a TR 1-2-3 is be volt jelentve gamepad támogatással, aztán törölték is nem sokkal később...😕
0
0
0
0
no avatar
A C&C: Rivals bejelentése után a rajongók csalódottságuknak adtak hangot hogy újabb mélységbe lökik a C&C C&C 4 által amúgy is megtépázott hírnevét. Már amennyi még maradt belőle.

Remastred bejelentés jó dolog, és reméljük több lesz, mint egy újabb C&C pack 60€-ért, mint a First Decade vagy az Ultimate pack volt. Ez utóbbinak egy előnye volt: win7 64biten is megy a pack összes játéka, ellenben a First Decade-el.

Meglátjuk mi lesz, amint jönnek ingame videók. Bár a legutóbbi C&C projekt is eljutott az ingame videók bemutatásáig csak utána meszelték el.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció