Menu
Command & Conquer remaster készül
Szerző: xoki, 2018. október 12., hír

Már lassan 25 év eltelt az eredeti Command & Conquer megjelenése óta, és ennek örömére az EA elkészíti majd a széria klasszikusainak remaster változatát.

A bejelentésre érdekes módon a Redditen került sor. Nemrégiben bejelentették a Command & Conquer: Rivals című mobiljátékot, amely értelemszerűen a Command & Conquer világában játszódik. A bejelentést követően az EA felfigyelt arra, hogy a rajongók szeretnék, ha a sorozat visszatérne PC-re is. Az EA producere, Jim Vessella – aki a fentieket is írta – szintén nagy rajongója a játéknak és egyetért a rajongók kívánságával. Figyelembe véve a visszajelzéseket, a cég több ötlettel is előállt a klasszikus játékok felújítását illetően. Mint kiderült, a játék 25. születésnapjára már készülnek is valamivel.

A játék 2020-ban lesz 25 éves, ezért valószínűleg egy ideig még nem árulják el, hogy pontosan milyen meglepetést terveznek, de valószínűleg az eredeti Command & Conquer remasteréről lesz szó.

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 3
Hiroshi_Ayugai avatar
1 napja | 2018. 10. 14. 19:27:47
#
Jöhet minden mennyiségben, ha a remaster alatt nem piszkálnak bele a játékmenetbe. A Doom és a wolfenstein-nél bejött a retro igaz ott a lenyűgöző grafika és a történet is hozzátett egy lapáttal.
Gyuri85 avatar
3 napja | 2018. 10. 12. 23:18:21
#
Végre, örülök a bejelentésnek, csak jusson el a megjelenésig.:)
Bár a TR 1-2-3 is be volt jelentve gamepad támogatással, aztán törölték is nem sokkal később...:-/
no avatar
3 napja | 2018. 10. 12. 21:00:57
#
A C&C: Rivals bejelentése után a rajongók csalódottságuknak adtak hangot hogy újabb mélységbe lökik a C&C C&C 4 által amúgy is megtépázott hírnevét. Már amennyi még maradt belőle.

Remastred bejelentés jó dolog, és reméljük több lesz, mint egy újabb C&C pack 60€-ért, mint a First Decade vagy az Ultimate pack volt. Ez utóbbinak egy előnye volt: win7 64biten is megy a pack összes játéka, ellenben a First Decade-el.

Meglátjuk mi lesz, amint jönnek ingame videók. Bár a legutóbbi C&C projekt is eljutott az ingame videók bemutatásáig csak utána meszelték el.


Lite versions: