Call of Duty: Modern Warfare - kiderült a béták időpontja

Szerző: xoki | 2019. August 02. | hír | 16 hozzászólás

A Call of Duty: Modern Warfare októberben jelenik majd meg, de még előtte mindenki lehetőséget kap a multiplayer kipróbálására.

Az első teszthétvégére szeptember 12-16 között fog sor kerülni, kizárólag a PS4-es játékosok számára. Az első két napon az előrendelők játszhatnak majd, de szeptember 14-e és szeptember 16-a között már minden PS4 tulaj hozzáférést kap. Ezt követően szeptember 19-20 lesz a PC-s és Xbox One-os előrendelők számára induló béta időpontja, amely egyben egy újabb nyílt béta lesz a PS4-es játékosok számára. Szeptember 21-23 között pedig sor kerül egy újabb nyílt bétára, amelyhez mindenki hozzáférést kap majd mindhárom platformon.

A második béta során a crossplay is tesztelve lesz, bár lehet, hogy a PC-sek számára nem sok újdonságot hoz majd a funkció. A Forbes szerint a Modern Warfare „input matchmaking” támogatással fog érkezni, amely azt jelenti, hogy a játékosokat aszerint rakják majd össze, hogy mivel játszanak. Tehát állítólag az egér és billentyűzet kombó ellen a rendszer nem fog kontrolleres játékost tenni, bár ezzel kapcsolatban egyelőre nem kaptunk még hivatalos megerősítést.

A Call of Duty: Modern Warfare október 25-én fog megjelenni.

Call of Duty: Modern Warfare
Call of Duty: Modern Warfare
Call of Duty: Modern Warfare
Megjelenés: 2019. October 25. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: Infinity Ward
Hozzászólások: 16
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
KENI07 avatar
Kiváncsi leszek a gépigényre!!!Valakinek valami tipp?
0
0
0
0
tamas98765 avatar
Nekem a sorozat meghalt az 5-ik rész után....
0
0
0
0
💬 3
yericho500 avatar
@tamas98765: majd ezzel ujjá éled! 😃
REMÉLJÜK....
0
0
0
0
tamas98765 avatar
@yericho500: Hát a remény hal meg utóljára..😂
0
0
0
0
Geravor avatar
You think I give a fucc?
0
0
0
0
Andor1997 avatar
Ha jó lesz ha nem,az új engine miatt méltó dolog lenne egy COD 2 remastered,vagy Remake is ,esetleg egy COD World War ami annyit takarna ,hogy kb a COD 1 COD 2+DLC egyben,meg néhány küldi pluszba lenne eldönthetően ,hogy a két játék sztoriját egyszerre tolod ,vagy külön.Ezen felül lenne classic és new játékmód.Például classicban nem lehetne falon átlőni ,meg gránátot visszadobni stb.
0
0
0
0
Andris18 avatar
Lehetne modern warfare 4 vagy modern warfare 1.1 vagy valami más címe akár...
0
0
0
0
💬 8
tivike avatar
@Andris18: Lehetne... Azt sem tudom elhinni, hogy valakit érdekelnek még ezek...
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
@tivike: Engem pl nagyon is érdekel ez a játék!
0
0
0
0
_AsheXp avatar
@tivike: Amennyi változást hoz ez az eddigiekhez képest (végre új motor, igazi fegyverek, igazi bullet drop nem hitscan, igazi visszarúgás) és ráadásul infinity ward gyártmány és ráadásul a sztori megint jó lesz (vagy egyáltalán lesz), és nagyon jó új kompetitiv és esport ready játékmódok, én azt nem tudom elhinni, hogy valakit nem érdekel (feltéve, hogy szereti az fps-eket) 😀
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@_AsheXp: Az Activision és a fejlesztő csapatok tettek érte, hogy a legtöbb ember pesszimistán álljon hozzá az új részhez.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@_AsheXp: Mondjuk a fegyver hangok kicsit tompák nem?Először azt hittem hangtompító ,de nem.
0
0
0
0
no avatar
@_AsheXp: Ja ez mind elmélet, aztán majd gyakorlatban kiderül. Az, hogy most nagy a hype körülötte nem azt jelenti, hogy biztosan jó lesz, akik annyira nagy FPS fanok és komoly kompetitív céllal játszanak már rég nem ettől a szériától várnak bármit is, cod mindig is egy arcade lövölde lesz, ahol lehet bohóckodni, de többet nem igazán.

Pláne, hogy ezeket a tényeket a korábbi részek be is igazolták, sorra.
0
0
0
0
_AsheXp avatar
@LordSzalko: Nem tudom láttad e a tegnapi v tegnapelőtti streameket ahol a nagy streamerek már játszhattak vele, de yt videók is vannak már. Hát ez nem arcade 😃 de mindegy, persze úgyis kiderül majd de ez forradalmi cod lehet. Az más kérdés, hogy battle royaleok mennek most főleg, én is apexet tolom kizárólag jelenleg, de ebből is lehet kiváló esport játék ha tesznek érte.
0
0
0
0
no avatar
@_AsheXp: Hogy forradalmi lehet, azt nem tagadom, címen belül mindenképp, tekintve, hogy volt honnan fejlődni. A játék meg hamarabb el lesz felejtve, mint hogy esport ready lenne.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció