Menu
Borderlands 3: új információkat és játékmenetet is kaptunk
Szerző: xoki, 2019. május 01., hír

A PAX East volt a Borderlands 3 leleplezésének helye, ahol végre megerősítették a játék létezését, valamint annak első trailere is itt volt először látható. Ekkor játékmenetet ugyan nem mutattak, de megígérték, hogy május 1-jén sor kerül majd annak leleplezésére is. Így is történt.

A bemutató során egy óra tiszta játékmenetet mutattak a fejlesztők, amelyet Amara, illetve Zane szemszögéből láthattunk. A hivatalos játékmenet után pedig a streamerek kapták a főszerepet, akik szintén először próbálhatták ki a játékot a jelenlévőkkel egyetemben.

Íme a Borderlands 3 első játékmenet trailere:

Most pedig lássuk, milyen újdonságok derültek ki a játékról! Ha streameket nézünk, akkor akár már most is szert tehetünk egy kis zsákmányra, amelyhez megjelenéskor férhetünk majd hozzá. Ehhez a Borderlands 3 ECHOcast Twitch kiterjesztésre lesz szükségetek, amely szintén kapott egy trailert:

A sajtó, a stremerek, illetve a résztvevők mind körülbelül 3 órát játszhattak a játékkal. A Borderlands 3 kreatív igazgatója, Paul Sage szerint a főküldetés teljesítése ennek legalább tízszerese, tehát körülbelül 30 óra lesz. A Borderlands 2 esetében szintén ennyi időbe telt befejezni a főküldetést, de egy átlagos játékos ettől függetlenül akár 126 órát is beleölhet, ha mellékküldetések és egyéb tevékenységek teljesítésébe kezd.

A játékban a Sanctuary 3 lesz a főhadiszállásunk és egyben az űrhajónk is, amellyel más világokat is meglátogathatunk. Bizony ám, végre nem csak Pandora területeit járhatjuk be, hanem más bolygókat is, amelyekre látogatva mindig egy teljesen új környezet tárul majd elénk. Szintén ezen a hajón lesznek a korábbi részekből megismert karakterek nagy része. Mint kiderült, a dizájnerek a Sanctuary 3 kidolgozásába fektették a legtöbb időt, ahol egy saját testreszabható helyiség is található.

A játékban nem lesznek free-to-play játékra hajazó mikrotranzakciók, viszont kozmetikai cuccokat kapunk majd. Természetesen DLC-k is várhatók, és kiindulva abból, hogy az előző részekben mennyivel is tolta ki a játékidőt egy-egy kiegészítő, valószínűleg most is megérik majd az árukat.

Ha kíváncsiak vagytok a játékmenetre, akkor keressétek fel kedvenc streamereiteket, hátha lehetőséget kaptak a játék közvetítésére. A hivatalos csatornán pedig visszanézhetitek a teljes bemutatót.

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 10
santakigyo avatar
3 hónapja | 2019. 05. 03. 08:49:03
#
Bízzunk benne, bár még a másodiknak se kezdtem neki. Szerintem majd ősszel,addig meg ez is jobban körvonalazódik.
Milton avatar
3 hónapja | 2019. 05. 02. 07:46:31
#
Eh... ahhoz képest hogy a trailer mennyire ígéretes volt, az a bevezető fájdalmasan erőltetett. Később pedig, szokáshoz illően, olyan játékosokat nézhetünk a bemutatóban akik se a címet nem ismerik, se videójátékkal nem játszottak még egész életükben. Egyedül Ki11er six volt az egyetlen akiről tudom hogy kifejezetten Borderlands pro, azok közül akiket láttam.
Arnybiro avatar
3 hónapja | 2019. 05. 02. 15:54:49
#
@Milton: Ki11er six és Joltz Dude is nagyon ott vaa a témában, bár azt nem tudom hogy Jolzt kint volt-e most. Akiről még tudom hogy nagy BL fan az Sup Mato de ő biztos nem volt kint az eventen, de így is nagyon képben van a srác a játékkal kapcsolatban.
csigafos avatar
3 hónapja | 2019. 05. 02. 00:26:24
#
Remélem kezdtek valamit a játékmenettel, ez az agyatlan lövöldözés coopban is unalmassá vált egy idő után az előző kettőben
Arnybiro avatar
3 hónapja | 2019. 05. 02. 04:46:47
#
@csigafos: Ha már a játékmenet nem tetszik neked akkor nem tudom mit keresel akár a játék közelében is. Erről szól az egész BL széria, ez a lényege a looter-shooternek, mész és lősz mindent. Ha ezt elvennék belőle akkor olyan lenne mintha a sörből kivennék a komlót, az már nem sör lesz.
Thespartan avatar
3 hónapja | 2019. 05. 02. 07:58:38
#
@Arnybiro: Adom! +++
Nem értem én se,hogy ha valakinek nem tetszik egy széria,minek akarja megváltoztatni a többedik résznél,akkor nem kell vele foglalkozni. :D Nonsense
csigafos avatar
3 hónapja | 2019. 05. 02. 21:02:57
#
@Arnybiro: Tudom, de a BL vicces volt meg jó volt a story is. Legalábbis szerintem :) Én pl főleg ezért játszottam, meg ugye hárman négyen jópofa...egy ideig
gerikember avatar
3 hónapja | 2019. 05. 01. 23:21:58
#
Elég jónak tűnik coopba biztos érdemes lesz tolni :)
Twist avatar
3 hónapja | 2019. 05. 02. 20:38:10
#
@gerikember: Coopba... epic megcsináltam már a barátlistát? :?
gerikember avatar
3 hónapja | 2019. 05. 02. 20:59:11
#
@Twist: Mindenképpen steam-en B-)


Lite versions: