Borderlands 3: íme a játék launch trailere és az első értékelések

Szerző: xoki | 2019. September 10. | hír | 10 hozzászólás

Sosem volt titok, hogy készül a Borderlands 3, de a hivatalos leleplezésre sajnos még így is éveket kellett várnunk. Szerencsére most már csak pár nap választ el bennünket a népszerű looter shooter megjelenésétől, ezért a fejlesztők közzétették a játék launch trailerét.

A trailert először Twitteren publikálták, ahonnan gyorsan el is távolították, mivel feltehetően idő előtt került ki. Természetesen ez is elég volt a videó lementéséhez, amelyet Redditen közzé is tettek. Nem sokkal később – valószínűleg a szivárgás miatt – a Gearbox közzétette a hivatalos trailert is, amelyet alább meg is tekinthettek.

Ismét a Borderlands szériára jellemző, hangulatos launch trailert kaptunk, amely a rajongók számára még nehezebbé teszi a várakozást. A játék szeptember 13-án válik majd elérhetővé, és körülbelül két nappal előtte már elkezdhetitek letölteni.

A játék első értékelései pedig már be is futottak, amelyek alapján úgy tűnik, ismét egy remek játékot kapunk majd.

• PC Gamer: 63/100
• Destructoid: 9/10
• Forbes: 9/10
• Shacknews: 9/10
• GameInformer: 8/10
• USGamer: 4/5

Borderlands 3
Borderlands 3
Borderlands 3
Megjelenés: 2019. September 13. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, FPS
Fejlesztő: Gearbox Software
Hozzászólások: 10
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Twist avatar
Kíváncsi vagyok, hogy milyen eladással nyitnak. Ha kimagasló lesz akkor megérdemli az emberiség ezt az epic f*st. Nincs az a játék amiért valaha is feltenném.
0
0
0
0
💬 3
19ati93 avatar
@Twist: Én is teljesen így vagyok vele.
0
0
0
0
no avatar
@Twist: Fél év múlva majd megveszed Steam-ről Season Pass-el együtt olcsóbban, mint Epic-ről. Addig meg ott a tört, ha olyan elven működik majd mint az előző részek még a co-op is menni fog 😜

Szerintem annyira nem érdekli őket mennyien vásárolják meg abban a fél évben a játékot, kaptak bőven zsebpénzt ami fedezi a hiányzó vásárlókat arra az időre. Legközelebb max nem választják a platformot, ha annyira nem lesz nyereséges, ők anyagilag már nem igen buknak semmit a hátralévő fél évben.
0
0
0
0
tivike avatar
@Twist: Sajnos én már megtörtem. A Detroit meg a Humankind Odyssey miatt.... :/ El kell fogadnom, hogy van ilyen f*s is és nem lehetnek egy helyen a játékaim. Pedig, ha steam-en lenne 10€-val drágábban akkor is ott venném meg...
0
0
0
0
Trimeny avatar
Nemtudom ezen értékelések mennyire tükrözik a valóságot. Mármint, elolvastam a PC Gamer tesztjét, meg a GameInformerébe is belekukkintottam, de nem az a nagyon elvetemülten jó játék. PC Gamert mintha nem tudták volna már lefizetni rendesen az Epic-től kapott büdzséből. Mindegy is. Alig várom a Complete collectiont, remélhetőleg csak egy Season Passel...
0
0
0
0
💬 2
susguy avatar
@Trimeny: Évek óta nem érdemes figyelni ezeket az értékeléseket. Olyan emberek írják akiknek az égvilágon semmi közük a videójátékokhoz.
0
0
0
0
Trimeny avatar
@susguy: Azthiszem ez akkor bizonyosodott be amikor a Cuphead került újságírói kézbe. Minden ami nehéz Dark Souls wannabe.
0
0
0
0
tamas98765 avatar
Szerintem meg szeptember 13-hoz fél évre fog mejelenni...
Bocsi border de epictől soha nem veszek😢 😢 😢
0
0
0
0
💬 2
Gomi87 avatar
@tamas98765: ezzel én is igy vagyok mindegyik border steamon megvan ez is ott lesz nem szakítom el a tesóitól 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció