Menu
Borderlands 3: hamarosan itt a második Season Pass
Szerző: xoki, 2020. október 16., hír

Hosszú várakozás után, körülbelül egy éve végre megjelent a Borderlands 3, amelyhez azóta már több tartalmi frissítés is érkezett. Úgy tűnik, a rajongóknak egy ideig még biztosan lesz miért visszatérni a játékhoz, ugyanis hamarosan itt a második Season Pass.

A második szezonbérlettel az eddigi tartalmaktól eltérő kiegészítőkre számíthatunk. Először is ott a Designer's Cut, amellyel minden karakter kapni fog egy extra képességfát. Ezenkívül pedig egy új játékmód (Arms Race), és még sok más is érkezik majd a frissítéssel. Erről bővebben október 20-án fognak mesélni, amikor is a Gearbox elkezdi az új DLC bemutatását.

A Designer's Cut a Season Pass megjelenésével, november 10-én érkezik, míg a második DLC, a Director's Cut tavasszal várható. Erről jelenleg semmilyen részletet nem fedtek még fel, de a cím alapján valószínűleg kivágott tartalmakra és egyéb finomhangolásokra érdemes számítani.

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 1
LordSzalko avatar
10 napja | 2020. 10. 17. 00:40:03
#
Nyugodtan hozzácsaphatták volna a jelenlegihez is, amilyen gyenge volt a felhozatal DLC-k tekintetében bőven elfért volna.


Lite versions: