Borderlands 3: hamarosan elrajtol az első játékbeli esemény

Szerző: xoki | 2019. September 22. | hír | 4 hozzászólás

A Borderlands 3 szeptember 13-án jelent meg, de a Gearbox már most elkezdte részletezni, hogy milyen tartalmakra számíthatunk a megjelenést követően.

Hamarosan sor kerül majd egy limitált idejű játékbeli eseményre, amelynek témája a halloween lesz. A bejelentésre a Borderlands Show első livestreamjén került sor. A Bloody Harvest esemény október vége felé veszi kezdetét, és körülbelül hat hétig tart majd. Az esemény során a játékosok lehetőséget kapnak új fegyverek használatára - ha esetleg még nem lenne elég belőlük -, és természetesen új ellenségeket is kapunk, valamint egy új terület is felfedezhető lesz. Az eseményhez akkor férhettek hozzá, ha feloldottátok az űrhajótokat a játékban.

Egyelőre pontos megjelenési dátumot nem kaptunk, de már valószínűleg kevesebb, mint egy hónap van hátra. Ezzel szemben a Borderlands 2 VR pontos megjelenési dátumát viszont elárulták a livestream során, ami nem más, mint október 22-e. Ha lemaradtatok volna róla, és kíváncsiak vagytok a Borderlands Show első epizódjára, akkor itt visszanézhetitek:

Borderlands 3
Borderlands 3
Borderlands 3
Megjelenés: 2019. September 13. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, FPS
Fejlesztő: Gearbox Software
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
nemmegycsaklowon avatar
Ez nem semmi játék lett 😃
0
0
0
0
susguy avatar
Ez mindenképpen jó hír. Igaz csak 4 részbe telt, de végre kezdenek rájönni hogy egy arpg-t hogyan kell életben is tartani (bár a hangsúly azon van hogy "kezdenek"). Kíváncsi vagyok meddig tudják fenntartani az aktivitást.
0
0
0
0
gigazte avatar
"November 13.-án" jelent meg, kicsit el lett írva.
0
0
0
0
💬 1
MoonW avatar
@gigazte: Köszi, javítva!
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció