Borderlands 3: ekkor kezdhetünk játszani, PC-n is előtölthető lesz

Szerző: xoki | 2019. September 04. | hír | 5 hozzászólás

A jövő héten végre megjelenik a Borderlands 3. Most pedig azt is megtudtuk, hogy pontosan mikor is kezdhetünk el játszani, illetve kiderült, hogy a korábbi híresztelésekkel ellentétben PC-n is előtölthető lesz.

A játék PC-s verziója brit nyári idő szerint szeptember 13-án 00:01-kor válik majd elérhetővé mindenki számára. Ez lényegében azt jelenti, hogy az amerikaiak már szeptember 12-én hozzáférést kapnak délután 4 óra környékén. Magyar idő szerint pedig hajnali 1 órától kezdhetünk majd játszani. A Gearbox segítségképpen annyit mondott, hogy ha Londonban éjfél van, akkor a játék elérhető. Szóval, ha van köztetek olyan, aki külföldön él, akkor ehhez érdemes tartani magatokat, amennyiben nem akartok lemaradni a rajtról.

Az Epic Games vezérigazgatója, Tim Sweeney korábban elmondta, hogy az Epic Games Store (ugyebár a játék ideiglenesen Epic Store-exkluzív lesz) támogatja az előtöltést, viszont mivel nem biztosak abban, hogy a rendszer egy ilyen nagy cím esetében is megállja majd a helyét, úgy döntöttek, inkább nem lesz elérhető. Szerencsére ez most megváltozott. A 2K Games bejelentette, hogy a Borderlands 3 minden platformon (tehát PC-n is) előtölthető lesz körülbelül két nappal a megjelenés előtt.

Borderlands 3
Borderlands 3
Borderlands 3
Megjelenés: 2019. September 13. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, FPS
Fejlesztő: Gearbox Software
Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
gyuri191 avatar
már elöre látom mint a bodi 2 -höz ehez is jön majd 40 dlc 😃
0
0
0
0
no avatar
Várós a steam megjelenés 😀
0
0
0
0
susguy avatar
Na, indulhat a fél év early access, ha jól sikerült talán megvesszük jövő áprilisban. Addig is lehet nézelődni a virágboltban.
0
0
0
0
💬 2
csibeszke37 avatar
@susguy: Nekem nagyon nagy elvárásaim vannak a játékkal szemben. Nem tudom, hogy hozza-e a második rész hangulatát. A pályazenékre különösen kíváncsi vagyok. Eddig a karakterek sem csigáztak fel, talán a Hunter ami ér számomra valamit. Majd kiderül.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció