Menu
Borderlands 3: bemutatkoztak a Vault Hunterek, ilyen kiadások érkeznek
Szerző: xoki, 2019. április 03., hír

A PAX Easten történő leleplezést követően a mai napon végre több mindent is megtudtunk a Borderlands következő részéről.

A Borderlands 3-ban ismét négy karakter közül választhatunk majd, és most megtudtuk, kik ők és milyen egyedi képességgel rendelkeznek:

• Moze (The Gunner) – ha szorult helyzetbe kerül Moze, Iron Beart hívja segítségül egy kis extra sebzésért.
• Amara (The Siren) – őt láthattátok az első trailerben, szirén képességeinek köszönhetően nagy öklök megidézésével fog az ellenségek közé csapni.
• FL4K (The Beastmaster) – FL4K a vadászatért él, ahogy a hűséges bestiái is, akik követik mesterük minden parancsát.
• Zane (The Operative) – Zane specialitása a harcmezőn használatos kütyükben rejlik, és képes arra, hogy harcba bocsátkozzon, káoszt okozzon, majd pedig észrevétlenül visszavonuljon, mintha ott se lett volna.

A Borderlands 3-ban rengeteg ismerős arcba botlunk majd - még a Tales from the Borderlands karakterei is felbukkannak -, de amint láthatjátok, a játszható karakterek ismét újak lesznek. Azt is megerősítették, hogy több egyedi ellenséggel és területekkel rendelkező helyekre látogathatunk majd, tehát nem csak Pandora (vagy annak holdja) lesz a játék helyszíne.

A Borderlands 3 Standard Edition 60 euró lesz, amely csak az alapjátékot fogja tartalmazni. Lesz még egy 80 eurós és egy 100 eurós verzió is, amelyek rengeteg bónusz kozmetikai cuccot is tartalmaznak. Season Pass is várható, amely négy kampány DLC-t fog tartalmazni, ezek új történettel, küldetésekkel és kihívásokkal bővítik a játékot. A 100 eurós Super Deluxe Edition ezt is tartalmazza majd, de külön is megvásárolhatók lesznek ezek a kiegészítők, viszont egyelőre nem tudni, mennyiért. Ha ez nem lenne elég, akkor akár a 250 eurós Diamond Loot Chest Collector's Editiont is megvásárolhatjátok, amelyben egy loot chest replika, tíz karakter figura, egy Sanctuary 3 modell, négy kulcstartó, egy szövetből készült térkép, öt karakter litográfiája, illetve egy fémből készült tok kapott helyet.

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 2
Arnybiro avatar
3 hónapja | 2019. 04. 04. 15:00:07
#
Zane háttérsztoryjára nagyon kíváncsi vagyok. Ha igaz a teória akkor ő lenne Timothy. És van is ráció benne mert az ő action skillje is decoy-t idéz meg, és ha ránézek a karakter arcára egyből Timothy ugrik be. A másik meg hogy Pre-sequel után nem tudjuk mi lett vele, elég jól eltűnt.
LordSzalko avatar
3 hónapja | 2019. 04. 03. 22:25:53
#
300-ért nincs olyan kiadás ami Steam kulcsos? 8-)


Lite versions: