BlizzCon 2019: bejelentették a World of Warcraft következő kiegészítőjét

Szerző: xoki | 2019. November 02. | hír | 16 hozzászólás

A Blizzard hivatalosan is bejelentette a World of Warcraft következő kiegészítőjét, amelyről az elmúlt hónapok során elég sok információ kiszivárgott, de most már végre hivatalos megerősítést is kaptunk.

Az új kiegészítő a Shadowlands címet kapta, amellyel véget ér a Battle for Azeroth csatája, és mindkét oldal összefog, hogy egy sokkal nagyobb veszéllyel szálljanak szembe. Természetesen egy, a cégtől megszokott, gyönyörű cinematic trailert is kaptunk a kiegészítő bejelentése mellé. A helyszín Icecrown Citadel, ahol a jelenlegi Lich King, Bolvar ül a trónon. Megjelenik Sylvanas és szembe száll vele, majd sikeresen megszerzi a királyi koronát. Ezt követően pedig megjelenik Shadowlands.

Az új kiegészítővel természetesen új zónák is érkeznek majd, amelyekről hamarosan többet is megtudunk. Addig is az alábbi videó egy rövid kis betekintést nyújt, hogy mire is számíthatunk.

World Of Warcraft
World Of Warcraft
World Of Warcraft
Megjelenés: 2004. November 23. (PC)
Műfaj: MMORPG
Fejlesztő: Blizzard Entertainment
Hozzászólások: 16
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Moaa avatar
2006 óta wowozom, kisebb nagyobb megszakításokkal, pandán kívül minden kieget végig toltam, BFA-t is nagyon vártam főleg Legion után(személy szerint lich king óta legjobb kiegnek tartottam a 2gombos Illidan klónok ellenére) tetszett végre, hogy megint horda alli rivalizálás van, DE ez a storyline ahh... amit BQueennel művelnek az már szánalmas. Lapososodik lefelé mind story mind ötletek híján. Minden egyes wow kiegnél kb rázott a hideg a vieóik alatt (még pandánál is) de ez valahogy most nem fogott meg. Nincs új class, az új racek csak egy control c-control v, új földrészek? juhú pár új mob, kreativitás 0. az egyetlen pozitívum az a lvl reduc lett számomra. Ettől függetlenül valószínűleg meg fogom venni, egy esélyt még adok nekik, aztán majd látjuk.
0
0
0
0
💬 3
YoRHa 2B avatar
@Moaa: khm. WoTLK óta nem volt említésre méltó kieg 😂
Bár Cata ban még tetszett a PvE azóta mélyzuhanás.
0
0
0
0
Moaa avatar
@YoRHa 2B: Legion azért nem volt rossz, legalábbis EN meg NH kifejezetten jól sikerült raidek lettek jó fightok voltak, utána kezdett megint laposodni.
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@Moaa: Nekem nem tetszett legion nameg PvP vendort kivették mythic grind, arena rating kb értelmetlen volt, kivették a tier setek et, RNJesus, nincs master loot stb.
Ez minden cska nem jó 😆
Nameg MoP óta csak az a fos talent van nem lehet hybrid elni
0
0
0
0
no avatar
Valószínűleg uralma alá veszi Sylvanas Bolvart és raid boss lesz belőle is
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
"There must always be a Lich King"

bruh...
0
0
0
0
💬 10
Arnybiro avatar
@FrostnovaZ: Bolvar sem volt igazán Lich King, lényegében csak helyettesítette, annyi szerepe volt hogy a Scourge-öt féken tartsa.
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
@Arnybiro: Miért, szerinted van olyan szabály, hogy csak Arthas lehet az igazi Lich King? Mi az hogy "helyettesítette" ?😃
0
0
0
0
Arnybiro avatar
@Mesterlovesz: Nem, de míg Arthas teljes egészében kihasználta a Lich King szereppel járó úgymond adottságokat, Bolvar csak azért vette fel a Helm of Dominance-t hogy a Scourge-öt féken tartsa, nem állt szándékában olyan szinten használni a vele járó hatalmat mint Arthas. Ezért is volt olyan könnyű dolga Sylvanasnak, Bolvar nem használta ki a teljes erejét.
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
@Arnybiro:
annyi szerepe volt hogy a Scourge-öt féken tartsa

Igen, pont ez a lényeg. Szal logikusan, most el kéne lepnie a különböző zónákat a scourge seregeknek... de a Blizzard gondolom ilyen "kis" plot hole-okkal nem fog foglalkozni.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
@FrostnovaZ: Tévedsz. El fogja lepni. Még nem tudjuk milyen szinten, de a WoW panel-ben Ion azt mondta hogy a Pre-patch erről fog szólni, hogy a Scourge randalírozik. Részletekre nem tért ki, de említés szintjén annyit mondott még, hogy Bolvarnak is lesz még szerepe a Pre-patchben.
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
@Arnybiro: Akkor bocsánat, visszavonom amit mondtam 😃 Nem néztem az egész hacacárét, csak a trailert.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
@FrostnovaZ: Én végignéztem, és sok érdekes dolog lesz. Itt a recap ha esetleg érdekel:
[LINK]
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
@FrostnovaZ: Ezt én se értettem, nincs is értelme, pont ez volt a nagy epic story a WOTLK-ban, erre kitalálja Dr. Sylvanas ügyvédasszony, hogy jah de az apróbetűs részben a lap alján ott van, hogy kivéve ha eltöröd a sisakot. Arról nem beszélve, hogy úgy nyírják ki a játék legikonikusabb karakterét, mintha egy 5 fős kisinsta főbossa lett volna a kiegészítő végén.
0
0
0
0
_AsheXp avatar
@Mesterlovesz: Na jó de Bolvar-on még mindig WotLK gear van, úgy könnyű hamar leütni 😆
0
0
0
0
Kelori avatar
@Mesterlovesz: Bolvar még nem halott, csak lecsicskította őt sylvanas, de nem ölte meg.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció